Výběr po dutině

Metody kování děložního čípku se nazývají přímý vliv na ektopie pro jeho zničení. Maining of úžasných tkání čípku znamená jeho chirurgickou léčbu.

V současné době existují různé terapeutické metody onemocnění děložního čípku. Metoda moxibózy, v procesu, z nichž je patologický epitel zničen, prokázal jeho účinnost. V období obnovy se zranění děložního čípku léčí správně, takže závada zmizí.

Je to pozoruhodné, že termín "žába" je zastaralý. Tento termín se objevil v gynekologii, když byla použita metoda diathermokoagulace jako eliminační pseudo-erozi. Pro léčbu ektopie v gynekologické praxi, kryodestrukce, laserová odpařování, metoda rádiové vlny. A tyto metody nejsou v jejich podstatě dutinou, ale i nadále se nazývají mezi pacienty.

S diagnózou "eroze čípku" čelí asi 50% žen, které hovoří o prevalenci nemoci. Termín však znamená několik patologií a opravdová erozi je poměrně vzácná.

Cervikální část, působící ve vagíně, je pokryta vícevrstvým rovným epitelem a funkcím pod vlivem estrogenu. Horní vrstva tohoto epitelu je nahrazena novým, periodicky zvednutím. Tento mechanismus poskytuje čistící a ochranu proti infekcím.

Uvnitř děložního čípku je cervikální kanál, vstup, do kterého je pokryta externím ZEV. Buňky obložení cervikálního kanálu se nazývají jednovrstvou válcové.

Dva různé typy epitelu v jejich struktuře a funkcích se nacházejí v tzv. Transformační zóně, která se nachází v exteriéru. Je to pozoruhodné, že v normální transformační zóně není možné vizualizovat.

Pod erozi měřiče děložního čípku znamená několik stavů krku krku.

  • Pravá eroze se objeví kvůli zranění nebo infekci. Ve skutečnosti je to rána, která obvykle obklopuje sekci venku. Taková vada může vzniknout v důsledku komplexních rodů, chirurgických přerušení těhotenství a jiných nepřesných manipulací.

Opravdová eroze existuje asi dva týdny, a pak nezávisle. To vysvětluje, proč skutečný přírodní vřed detekuje zřídka. Léčba se provádí za účelem eliminace zánětu, jakož i stimulace následného hojení. Zpracování nebo metoda kausthing není použita.

  • S pseudo-erozi nebo takzvanou ektopií není pozorováno poškození integrity tkanin. Tato vada je výsledkem nesprávné obnovy skutečné eroze. To znamená, že rána je pokryta plochý epitel, ale válcové, což odlišuje tuto sekci od zbytku tkaniny.

Vzhledem k tomu, že dva typy epitelu provádějí různé funkce, mělo by být léčeno pseudo-erozi. Po zpracování patologické sekce dutinou a následným uzdravením se správný je obnoven, to znamená, že plochý pohled na epiteliální tkáň.

  • Vrozená erozi není patologie, ale fyziologický stav vyplývající z nesprávné distribuce dvou typů epitelu. Nicméně, do konce puberty, tato vada obvykle regresí. Léčba vrozená eroze nevyžaduje.
Zapalování se provádí pouze s ohledem na pseudo-erozi.

Metody

Eroze lze vidět pouhým okem. V souvislosti s tím, která vada je stanovena během kontroly děložního čípku. Nicméně místo, lišící se barvou, může znamenat několik patologií. Pro potvrzení diagnózy je nutné provádět koloskopii a nátěr na oncocytologii.

Lékaři věnují pozornost tomu, že většina ektopií odkazují na složitou verzi. Infekční procesy nepřispívají k účinnému zacházení, v souvislosti s nimiž musí být odstraněny před postupem zapalování.

V moderní gynekologii se používají různé metody moxibose, které jsou účinné, ale liší se používání zařízení, stejně jako doba regálu.

Po dutině se nevyskytuje s koncepcí. Způsob zpracování nebo způsobení lékaře vybere individuálně v souladu s historií pacienta a zvláštností pseudo-erozi.

V časném obnovovacím období může být menší krvácení, které nesouvisí s menstruací. Obecně platí, že zapálení nemá vliv na cyklus. V některých případech, po provedení pacienta jsou svíčky předepsány pro stimulaci regenerace a aby se zabránilo infekcím.

Cervical Cackping se provádí pomocí několika metod.

  • Účinky rádiových vln. Tato metoda se používá po pre-biopsii. V procesu spalování rádiová vlna ovlivňuje tkáň, zvyšuje jejich teplotu. Tyto nesprávné buňky jsou tedy vyloučeny z zraněné vrstvy děložního čípku.

Zapalování se provádí pomocí elektrody, která vydává rádiové vlny. V důsledku ohřevu tkaniny se spiknutí sektopie odpaří. Vytvořená obrovská rána není doprovázena krvavým výbojem, utahování tenkého filmu. Proces hojení se děje rychleji.

  • Laserová odpařování se provádí jak v ektopii, tak s opravdovými erozí, kolpity, spotřebovává. Chcete-li odstranit patologii, je nutné předběžně vybrat typ požadovaného záření, což může být nízká intenzita, oxid uhličitý, vysoce energií. Pokud má vada významnou částku, intenzita vlivu je definována jako vysoká.

Před provedením migrace musíte diagnostikovat a následnou rezervaci genitálií. Zapalování se provádí v ambulanci bez anestezie. Trvání expozice nepřesahuje sedm minut.

Za prvé, specialista popisuje oblast laserového paprsku, která podléhá kotlíku, s malou rukojetí zdravého hadříku. Zapalování se provádí v blízkosti cervikálního kanálu směrem k zamýšlené hranici. Výběr krve po dutině není pozorován.

Pokud má pseudo-erozi větší hodnotu, léčba by měla být provedena několikrát. Léčení těsného spiknutí se děje rychle. V prvních dnech po zpracování jsou možné sliznice alokace.
  • Diathermokoagulace. Tato metoda je považována za nejstarší způsob dutiny. Vysoká účinnost zpracování a jeho jednoduchost způsobují časté používání diathermokoagulace. Přizpůsobit postižený epitel je možné po rehabilitaci vagíny. Pokud nebudete eliminovat zánětlivý proces, uzdravení uklizeného grafu bude pomalé.

Diathermokoagulace využívá schopnost chytit hadřík. Doktorský bod ukazuje elektrodou postižené oblasti, dokud se neuvolní vzhled kůry. Léčení se vyskytuje během dvou měsíců po diathermocoagulace. Strick se otočí asi za dva týdny od světově bez epitelu.

Po diathermocoagulaci se obvykle pozoruje. Tyto výboje mají zpravidla tmavou barvu. Pokud je proužek po diathermocoagulaci odmítnuta dopředu, může výběr pokračovat po dlouhou dobu. Zastavit výběr a stimulovat hojení obrovské tkáně, gynekologové se doporučují ostření s řešením manganu.

Jedna z nevýhod diathermocoagulace je považována za tvorbu jizevní tkáně. Jizvy děložního čípku po stravování diathermocoagulace mohou vést k nežádoucím důsledkům. Během těhotenství a v procesu přírodní práce mohou jizvy způsobit přestávku děložního čípku. Diathermokoagulace se hodí pouze narození žen.

Komplikace

Obecně platí, že alokace po dutině nebo zpracování jinými způsoby je ve většině případů normou a spojená s procesem obnovy tkáně tkaniny. Charakter výběru závisí na použité metodě Moxibustion.

V procesu léčby s umělým způsobem je vytvořena epitelová defekt. Když dojde k poškození povrchu tkáně, žlázy začínají vytvářet hlášení, aby se zabránilo infekci. Zdá se tedy velký počet alokací.

Vzhled krve v vypouštění je způsobeno poškozením nádob nebo nesprávného vyplácení razítka. V každém případě by nemělo být hojné krvácení po zpracování.

Největší výběr se objeví po diathermokoagulaci a kryodestrukci. Při zpracování s laserovými nebo rádiovými vlnami není typem krve v výboji typický.

Ve vzácných případech po ukončení děložního čípku mohou dojít k komplikacím:

  • krvácející;
  • Poruchy cyklu;
  • zhoršení zánětlivých procesů;
  • tvorba jizev;
  • endometrióza;
  • Bitva cervikálního kanálu;
  • Opakující se erozi.

Před zpracováním je pacient varován z možných následků. Zpravidla jsou alokace po dutině a další příznaky krátkodobé a nezávisle zmizí.