Jak změkčit cervix doma

Jak zmírnit čípku? Tato otázka je požádána každá žena, která čeká na narození dlouho očekávaných drobků.

Bližší okamžik porodu se stává, tím více budoucí ženské začíná přemýšlet o tom, jak se během tohoto procesu vyhnout zraněním. Rales děložních tkání a sexuálních rtů - poměrně běžný jev, který vyžaduje následně chirurgické intervence a dlouhou dobu rehabilitace. Aby se zabránilo takovým problémům, každá budoucí matka by měla vědět, jak zmírnit krk dělohy doma, a připravit pracovní cesty k nadcházejícímu procesu vyhoštění plodu z dětského orgánu.

Události pro změkčení děložního čípku

Události zaměřené na změkčení děložního čípku doma, můžete začít utratit od počátku 9 měsíců těhotenství. Pro to se používají různé prostředky, stejně jako určitá cvičení.

Není možné začít připravovat děložní děložnímu porodu, pokud je termín těhotenství kratší než 36 týdnů! V opačném případě existuje riziko časné předčasné rody! Přípravy zaměřené na zachování těhotenství (Ginipral, Duphaston atd.), Zrušit v pozdních 37 týdnech gestace.

Efektivní metody

Za účelem změkčení děložního čípku před porodem doma, není nutné vůbec používat žádné léky. Samozřejmě, bez nich je zcela nemožné dělat bez nich, ale existují i ​​jiné způsoby, jak připravit dělohy pro porod. Nejúčinnějšími způsoby, s použitím které každá budoucí matka bude moci zmírnit čípku doma, jsou reprezentovány následovně.

Sexuální akt

Orgasmus je považován za jeden z nejúčinnějších a osvědčených způsobů, jak zmírnit čípku před porodem doma. Cum obsahuje prostaglandin, který přispívá k zrání děložního oddělení dělivého orgánu. Zároveň je dána zvláštní role tak moc proces pohlavního styku, ale jak moc jeho výsledek.

Tento způsob změkčení děložního čípku doma lze použít pouze v posledním měsíci, aby se zabránilo předčasnému počáteční činnosti.

Olejový večer Primray

Jak změkčit Cervix domaJe velmi důležité vědět, jak zmírnit krk dělohy doma s večerními prvotřídními olejem. Tento činidlo je uvolněno v kapslí určených pro orální podání. Použít na nástroj pouze po 34 týdnech těhotenství, po takovém schématu:

  • Na 34-35 týdně užívají přísně v jedné kapsli večera prvotředního oleje;
  • Od 36 týdnů a končící 38 - v kapsli dvakrát denně;
  • Všechny následující týdny (1-3) - na kapsli třikrát.

Jako daný nástroj, který lze použít doma bez rizika plodu, to pomůže změkčit čípku před porodem? Faktem je, že večerní Primula obsahuje velké množství mastných kyselin, které přispívají k aktivnímu vývoji prostaglandinů tělem přímo ovlivňující svalovou složku krku.

Byliny pro změkčení děložního oddělení děložního hrdla

Změkňování, protože jeden z hlavních fází přípravy děložního čípku pro porodu může být také drženo používáním lidových receptů. Většina z nich je založena na recepci bylinných dekoracích a čajů. Navzdory skepticismu některých lékařů a pacientů, takové metody skutečně pomáhají změkčit děložní hrdlo doma a bez jakýchkoliv důsledků pro zdraví žen a plodu.

Být velmi pozorný a nepoužívejte pochybné prostředky ke stimulaci obecných činností!

Byliny, jako je bagwolnaya, Pijm, Ninexils jsou velmi toxické a nebezpečné pro zdraví a život maminky a dítěte. Nejenže pomáhají zjemnit SM a způsobit porod, ale mohou také vést k silným intrikaci těla, což může znamenat smrtelný výsledek.

Nejbezpečnější byliny, s nimiž můžete překlady čípku doma, jsou:

  • malinové listy;
  • psí růže ovoce;
  • Listy a hloh;
  • Tráva šalvěje;
  • Suché listy Zverkoy.

Byliny mohou být vařit a pít jako obyčejný čaj. Bude to stačit, aby se třikrát trvalo 1 kávový šálek brání. Tak, krk může být změkl postupně, připravovat ho na nadcházející proces porodu.

A také zmírnit děložku dělohy dělohy, můžete pít kalin odvar, který stimuluje kritický orgán, což ho nutí zmenšit. Ale stojí za zmínku: Tato metoda je vhodná aplikovat pouze v posledních dvou týdnech těhotenství.

Masážní bradavky

Jak změkčit Cervix domaJeden z nejvěrnějších a efektivnějších způsobů, jak zmírnit děložní krk doma je pravidelná masáž bradavek. Zároveň je nutné se pokusit provést všechny pohyby pomalu, napodobovat sání prsa dítě. Generování přední frakce hypofýzy oxytocinu v reakci na stimulaci prsu vede k intrexu dělohy. Postup by měl trvat alespoň čtvrt hodiny.

Některé ženy cítí nepříjemné nebo lehké bolesti na dně břicha během masáž bradavek. To naznačuje, že metoda skutečně ovlivňuje dělohu a nutí ji k smršťování a krku - změkčení. Proveďte sezení masáží bradavek následuje po 9měsíčním měřicích těhotenství.

Jiné způsoby změkčení děložního čípku

Existují také jiné způsoby, které můžete zmírnit ubohý krk bez následků pro zdraví žen a plodu.

Tyto zahrnují:

  1. Rostlinné oleje. Každý den musíme připravit zeleninové saláty, bohatě zalévané s slunečnicovým nebo olivovým olejem. A je také možné použít sezamový nebo lněný olej, než uplatnění těchto produktů by měl být konzultován v gynekologu.
  2. Tlustá ryba - ještě jeden prostředek pro změkčení děložního krčního oddělení kritického orgánu. Lze použít v neomezených množstvích. Nicméně, to není nutné nutit se jíst ryby pouze k dosažení cíle - ne ženu, ani dítě nebude prospěšné. Tukové ryby, stejně jako olej, obsahují velké množství omega-3 kyselin, které stimulují výrobu prostaglandinů, což vede ke stimulaci obecných činností.
  3. Vývar čerstvých jahod. Chutný a užitečný nápravný prostředek, změkčení děložního krku, paralelně posiluje imunitu budoucí matky. Pro přípravu čaje je nutné nalít 15 ml ohromených jahodových bobulí půl šálků vařící vody, po kterém je možné směs vložit. Zaujmout infuzi 2-3 krát. Proveďte postupy od 38 týdnů těhotenství.

Můžete také vařit Champs z tohoto bobule. K tomu, stejné množství surovin zaplavených litrem vroucí vody a vařené na čtvrt nebo půl hodiny. Hotový nápoj je upevněn, po kterém může být pořízen na sklenici 2-3 krát v den.

Tělesné cvičení

V pohodlném pro pacienta, podmínky mohou provádět další techniku ​​zaměřenou na změkčení děložního krku. Gymnastika pro těhotné ženy se konají nejen ve speciálních centrech nebo fitness klubech, ale i doma. Hlavní věc je, že pohyby jsou hladké, opatrné. Je třeba se vyhnout hlubokým svahům, dřepám a ostrým trhnutím.

Domácí vystoupení v aktivním rytmu - vynikající nabíjení pro kritický orgán. Stejně jako dlouhá chůze rychle. Pokud pacient nemá kontraindikace (prestal, arteriální hypertenze, časté útoky synkopy), je dovoleno běžet zbabělec.

Jak změkčit Cervix domaTaková cvičení nejen změkčují oddělení dělohy dělohy, ale také posilují svaly dítěte. A mohou být prováděny v optimálních podmínkách pro budoucí mámu. Vynikající výsledky dává domácí jógu. Ale když by mělo rovněž dodržovat opatření.

Nepropadejte panice a obávejte, pokud jste slyšeli od lékaře, že vaše tělo není připraveno na narození dítěte! Několik týdnů před očekávaným datem narození dítěte, lékař provádí povinné vyšetření, během kterých jsou detekovány odchylky v těle budoucí matky. Díky včasné identifikaci jsou tyto problémy vyřešeny ještě předtím, než pacient potřebuje k dosažení mateřské nemocnice s věcmi a výměnou kartou.