Přípravky pro změkčení děložního čípku

Začátek obecné činnosti vyžaduje nalezení ženského těla v plné připravenosti. Zralý děložní hrdlo - jeden z hlavních slibů perspektivního toku práce. Někdy se však stává, že termín je již vhodný, a změkčení krku nedochází. V tomto případě může být lékař rozhodnut o uměním narození se speciálními léky.

Přípravy na obecný proces začíná událostmi zaměřenými na změkčení děložního hrdla dělohy. Pro tento účel se často používají různé léky - tablety, svíčky, gely nebo injekce. Podívejme se na tabletovanou formu léků, protože se často používá k změkčení děložního hrdla krčního krku.

Které pilulky jsou předepsány

Chcete-li začít, mělo by být chápáno, které léky pro změkčení krku předepisují lékaři nejčastěji. Nejúčinnější tablety aplikované na tento účel je tedy:

  1. Ale-shp
  2. Papaverine
  3. Mifepristone

Tyto tablety ovlivňují hladké svaly, které přispívá k změkčení děložního oddělení dělohy. Jak používat tyto lékové přípravky pro přípravu na porod? Odpověď na tuto otázku musí být známa pro každou ženu.

Papaverin v tabletech

Přípravky pro změkčení děložního čípkuPapaverin - miotropní spasmolitic, jemně ovlivňující hladké svaly. Široce používané během těhotenství a nejen pro změkčení děložního krku. Samozřejmě, pokud pacient nemá kontraindikace na jeho recepci. Nicméně, prášky nejsou takovou populární formou tohoto léku, jako svíčky nebo injekce, takže je třeba použít velmi opatrný, a jen jmenováním lékaře.

Papaverin tablet pro změkčení děložního čípku. Vezměte si po jídle, pití s ​​velkým množstvím vody. Příjem léku se provádí maximálně čtyřikrát po celý den. Dávkování je stanovena výhradně navštěvujícím lékařem na základě údajů získaných při kontrole děložního čípku.

Vedlejší efekty

V případě nedodržení předepsaného dávkového lékaře nebo v nesnášenlivosti určitých složek léčiva, výskyt vedlejších účinků ve formě:

  • roztrhané oko;
  • edém sliznic;
  • ospalost;
  • podrážděnost;
  • zarudnutí oční scool;
  • Kůže a hyperemie.
Máte-li alespoň jeden z výše uvedených příznaků, je nutné přestat přijímat tabletinové tablety, po kterém je nutné konzultovat lékaře. Včasná úleva z příznaků předávkování nebo alergií zabraňuje vzniku vážných těhotenských komplikací.

Ale-shp

Na přípravky používané pro změkčení děložního čípku, také včetně lodí. Pod vlivem tohoto léku probíhá postupné a hladké změkčení děložního čípku, protože jeho složky jemně ovlivňují svaly, odstraňování napětí a křeče.

Co pít but-shp pilulky

Přípravky pro změkčení děložního čípkuAle-spAP označuje léky pro změkčení děložního čípku, které mají spasmolytické a léky proti bolesti. Jeho použití během těhotenství je však spojeno nejen s těmito vlastnostmi. Pro změkčení děložního čípku se použijí tablety but-shófu, protože pod jejich vlivem:

  • Cervikální oddělení dětského orgánu začíná rychleji odhalit;
  • normalizuje frekvenci a intenzitu záchvatů;
  • významně snižuje riziko zranění a mezery během porodu;
  • Boje se stávají méně bolestivé.

Rozhodnutí o tom, zda používat, ale tablety typu pro změkčení děložního čípku, nemůže být přijato pouze pacientem. Chcete-li správně určit dávkování, je nutné promluvit s gynekologem, aby nepoškodil plodu.

Je dovoleno pít ne více než 2 pilulky v but-shopu za den - v dopoledních hodinách a večer. Recepce by měla být prováděna po jídle s množstvím použití kapaliny. S prvním použitím léku by pacient měl pečlivě poslouchat své pocity a sledovat odpověď těla. I když nebyly s těmito prášky žádné problémy dříve, během těhotenství, tělo může jinak reagovat na své specifické složky.

Je nesmírně důležité udržet dávkování léku. S jeho překročením, nejen zdravotní problémy v budoucí matce jsou možné, ale také vážné důsledky pro intrauterinní vývoj plodu.

Mythpriston pro stimulaci krčního zveřejnění

Přípravky pro změkčení děložního čípkuMyFepriston - tablety používané nejen pro změkčení děložního čípku, ale také pro umělé potrat těhotenství (potraty drog). S tímto lék musí být velmi opatrný, aby nedošlo k nenapravitelnému poškození jak pro její matku, tak její dítě.

Tablet mythpristonu je zpravidla pořízena, jednou. Pilulku nápoje po jídle a poháněné malým množstvím vody. Také jako v případě léčiva, ale SHP, po převzetí Mifepristone, je důležité sledovat reakci těla. Ve výskytu bolesti ve tvaru otvoru v břichu buď, když je alergická reakce (nevolnost, závratě, zvracení, mdloby nebo pre-průmyslový stav rozdělen), je nutné pro tento lék. To pomůže vyhnout se nebezpečným komplikacím.

Recepce myfpristonu se provádí výhradně v posledním měsíci těhotenství. Jedná se o lék, který má silný dopad na výrobu pohlavních hormonů, takže nekontrolovaný příjem tablet může znamenat extrémně nebezpečné důsledky - jak pro budoucí matku, tak pro plod. Analogie léku Mifepristone - Miropyriston.

Lék je přísně zakázáno platit pro změkčení děložního krku, pokud těhotná trpí těhotnými z následujících onemocnění:

  • gestóza závažné závažnosti;
  • preeklammampsie;
  • Eplampsia.

Také není nutné používat drogy založené na Mifepristone pod přeneseným těhotenstvím, pokud Fetální hlava neodpovídá velikostem pánve těhotné ženy.

Drug je přijat jednou denně (200 mg) a pouze v přítomnosti gynekologa. O den později, rezervace tabletu. Po 48 - 72 hodinách lékař provádí ženu inspekci, která hodnotí řezání děložního čípku. Pokud Mifepristone nedal očekávané výsledky, je pacient předepsán oxytocin nebo prostaglandin, aby tento proces urychlil.

Je důležité si uvědomit, že je nemožné samostatně rozhodnout o účelnosti používání tabletu žáků. Pouze lékař po důkladné kontrole obecných cest ženy a hodnocení stupně připravenosti mateřského těla k nadcházejícímu procesu vyhoštění plodu, bude schopen jmenovat přesně lék, který pomůže dosáhnout očekávaných výsledků , bez zranění plodu a budoucí matky.