Odstranění švů s děložním hrdlem

Otázka odstranění švů z děložního čípku se zajímá o ženy dvou kategorií. První zahrnuje budoucí matky, které nesou dítě, které mají nekonzistenci krčního kanálu. Indikace na uložení přídržných nití je předčasný nesoulad mezi čípkem a prolapsem do cervikálního kanálu plynu. Tato podmínka může vést k předčasnému amniotické tekutině.

Druhá skupina může být připsána těmcům, kteří se v procesu generické činnosti došlo k poškození krčního kanálu. Proces impozantních švů prochází jinak.

Procedura kurzu

Odstranění švů z děložního čípku u těhotných žen se provádí výhradně v nemocničních stěnách. Ženy, které šily oddělení děložního hrdla kvůli přestávkám odstranit švy v ambulantních podmínkách.

Během postupu je důležité dodržovat pravidla ASEPSIS. Manipulace se dochází docela rychle a nezpůsobuje bolest. Pacient nepotřebuje předběžnou anestezii. Často se ženy bojí střílet šev z Cervixu, protože jejich uložení došlo za použití anestezie. Nemělo by se starat: kvalifikovaný specialista odstraní švy pro počítání sekund.

Moderní alternativa k chirurgickému zpracování ICN se stává pesarem. Toto zařízení neznamená poškození tkáně degenerovaného orgánu. Namontovaný pesar bez použití léků proti bolesti. Odstranění je následně bez nich.

Plánovaný postup pro odstraňování švů z děložního čípku se provádí v období 37-38 týdnů. Dříve provádějí manipulaci - nebezpečné.

Indikace k nouzovému odstranění podpůrného zařízení bude:

  • Začátek úniku vody vřetena;
  • Pacient zjistí vypouštění sliznice;
  • Budoucí máma si stěžuje na krvácení ze sexuálního traktu;
  • Začaly se záchvaty;
  • Poškození svalové tkáně.

Po odstranění

Před odstraněním švů bude žena zkoumat a zdobí v nemocnici. Často po odstranění upevňovacích nití začíná obecná aktivita u pacienta. Pokud se to nestane, doporučuje se opustit Guinea pod dohledem zdravotnického personálu až do bitvy.

Po odstranění nití je cervikální kanál postupně odhalen. Je nemožné jednoznačně říci, po tom, jak velký porod začne. Snížení rodičovského těla může začít okamžitě nebo za několik týdnů. Hodně závisí na individuálních vlastnostech těla přítelkyně a porodnicové anamnézy.

Po postupu mohou být pozorovány sukulentní části z genitálního traktu. Nejsou to nepříznivý příznak, nicméně, úzkost by měla být lékařem. Během postupu pro odstranění švu dochází k mírnému poranění tkání čípku, tedy a malé krvácení. Také po agresivním kontaktu gynekologických nástrojů s ústí dělohy může tón začít. Aby se zabránilo pacientovi předepsané antispasmodické léky.

Po odstranění nití je žena zakázána cvičením, sexuálními kontakty, použití vaginálních prostředků a koupání ve vodních útvarech (včetně v lázni). Během prvního dne po manipulaci pro budoucí matku, lékaři pozorují. Pokud se zjevení čípku nezačne, a jeho stát je stabilní, pak žena může pustit domů.

Po odstranění podpůrného zařízení od děložního čípku se blíží okamžik porodu. Praxe ukazuje, že dítě se může objevit po 2-3 hodinách. Ale často případy generické aktivity a 2 týdny po odstranění.

V mnoha směrech je to určeno příčinou Eastic a Cervikální nedostatečnost. Pokud se krk začal popisovat díky své deformaci jizvy, přítomnost dysplazie pojivové tkáně - to znamená, že kauzálním faktorem je výhradně mechanický - odstranění švů často není doprovázeno instantním generickým činností. V případě hyperandrogenace a paralelního příjmu dexamethasonu, v kombinaci s uložením švů, ukončení opatření zaměřených na zachování těhotenství vede k rychlým bohům.

Roda

Před vyjmutím švu z čípku, žena dělá ultrazvuk, což vám umožní vyhodnotit připravenost dítěte narozením. Přírodní proces neznamená zvláštní školení. Narození začíná po dobu 2 týdnů po osvobození dítěte. Je-li předepsána cesarejská sekce, podpěrné zařízení není vymazáno a dodávka se provádí v souladu s termínem těhotenství.

V procesu přírodní generické aktivity se mohou sliznice zlomit. Často se to děje s rychlým vzhledem dítěte, patologiemi cervikálního kanálu a chyba ženy v práci. Předběžné vložení v souvislosti s ICN není příčinou poškození sliznic. Pokud porod začal před vydáním svalové tkáně, je nutné naléhavě obrátit na gynekologa. V opačném případě mohou silné podprocesy snížit vyšívanou oblast během jeho expanze.

Mezera děložního čípku během dodávky je indikována na uložení švů. V této situaci doktor používá sebevědomě vlákny. Střílet švy po takovém postupu nemusíte. Pouze ve vzácných případech v moderní gynekologii používají nitě, které nejsou vyřešeny. V takových případech se jejich odstranění provádí v konzultaci žen za 2 týdny od okamžiku jejich uložení.