Léčba decabital cervikálních vředů

Decabital vřed krčníku děložního čípku je patologický proces, který se projevuje obtížností krevního odtoku nebo fester žil s ohledem na porušení anatomických vlastností dělohy. Hlavní příčinou vývoje patologie je snížit výrobu hormonu estrogenu. Typicky se toto onemocnění projevuje u žen starší věkové skupiny. V decuabital vředu na krku, atrofických a zánětlivých procesech se vyskytují v důsledku oběhových poruch, sekundární infekce je spojena. Při diagnostice patologie má dekubitální vředy jasné limity růstu a doprovodného zánětlivého procesu.

Etiologie

Hlavním důvodem vzhledu decabital cervikálních vředů je patologií plavidel. S věkem čípku ztrácí svůj tón a fyziologické vlastnosti. Vzhledem ke sníženému svalovému tónu se může pohybovat nebo klesat, existují i ​​případy děložního čípku. Dekabitální vřed je navíc vytvořen kvůli výraznému pádu v krvi ženského pohlavního hormonu - estrogen. Snížení jeho úrovně spadá na věkovou kategorii žen po 60 letech, respektive, decafentální děložní vředy se projevuje v postmenopausalu nejčastěji.

Decabital Cervikální vřed odkazuje na trofické procesy, to znamená, že se projevuje na krk se silnou svalovou tahovou tkání a chudým venózním odtokem. To je hlavní rozdíl decabital vředů z eroze děložního čípku. Kromě toho je možné tuto chorobu propagovat: skloňování malých pánev tepen v jejich komprese a žilní stagnaci v krevních onemocněních. Tato patologie vyžaduje okamžitou léčbu.

V pozdní diagnostice decabital cervikálních vředů může být častá komplikace částečná nebo kompletní obrysy dělohy. Decabital vřed je půda pro rozvoj rakoviny.

Příznaky

Rozbalit všechny záložky Minimalizovat všechny záložky Příznaky ukazují se s cervikální dekabitální vřed, zatímco pravidlo je již reprezentován spíše impozantní velikosti. Hlavními známkami onemocnění jsou závažné tahání bolesti na dně břicha, obtížné močení, hnisavého a krevního výboje. Takové vypouštění jsou zjištěny, pokud se spojila souběžná infekce, což vyvolává zánětlivý proces. Postupem času se příznaky v decabital cervikální vřed zvyšuje, bolest v břiše a kůži, zejména během hledání těžkých předmětů, kašel a kýchání. A proces močení může být obtížný, může být plný zbytkové moči, což zase vede k infekci močových cest. Každý 3 pacienti s takovou patologií rozvíjejí komplikace od Proctologicalty, a to časté zácpy.

Symptomy lze přisuzovat přímo na velmi ztrátu nebo posunutí dělohy, může být znatelně vizuálně. Stojí za zmínku, že takové znamení není základní diagnostikovat nemoc.

Diagnostika

Decubitative Cervikální vředy jsou diagnostikovány, když dosáhne velkých velikostí, protože před tímto momentem nejsou pozorovány žádné příznaky. Hlavním způsobem identifikace anomálie je gynekologický vyšetření se zrcadlem. Když je vřed střední velikosti dosaženo syndromem bolesti. Po inspekci je předepsána koloskopie, protože je možné zvážit dekubitativní vřed ve zvětšeném množství, vezměte si biopsii vyloučit rakovinu děložního hrdla. Při kontrole pomocí kolposkopie, dekubitální vřed vypadá jako zaoblená nebo oválná vada, barva je tmavá, má jasné obrysy a obsah obílů. Na periferii jsou sekce červené.

Při diagnostice decabital vředů ne na čípku, ale přímo ve svém kanálu je předepsána další studie - hysteroskopie. S pomocí speciálního nástroje - hysteroskopu můžete zkoumat celou dutinu, krk a ústí děložních trubek, stejně jako v případě potřeby, zkontrolujte velkou část stávající patologie. To může být indikaci pro avorizaci děložního čípku. Tato manipulace se provádí nejen pro diagnostické účely, ale také umožňuje léčbu.

Léčba

Při diagnostice dekubitálních děložních vředů se provádí léčba v nemocnici. Stav je urgentní zejména s doprovodným zánětlivým procesem. Léčba neprodleně by měla být prováděna v případě, kdy spodní část dekubitálních vředů má hnisavý obsah a okraje edému. S předčasným zpracováním se hnisavý proces stává invazivní, což může přispět k sepse nebo krevní infekci. V této situaci proto musí být pacient řízen odborníkem a zahájit včasnou léčbu.

Standardní způsob léčby pro dekabitální vředy je použití léčivých mastných tamponů. Léčivé přípravky musí mít nejen protizánětlivý účinek, ale i léčení. Z nových metod léčby, způsob zavlažování vagíny a děložku se speciálními roztoky drog pod působením ultrazvuku. Zpravidla se vyžaduje přibližně 5 procedur. Pro rychlejší léčbu a uzdravení dekubitálních vředů se během deprese aplikují speciální pesarias (kroužky), nemají vedlejší účinky a nedodávají nepříjemnosti. Pokud je již pozorována silná opomenutí nebo vypadá, pak léčba ukazuje chirurgický zákrok.

Po ošetření pacient potřebuje výběr menopauzální hormonální terapie, aby se zabránilo onemocnění v budoucnu.

Je-li pozorována žena kromě odkapávacích vředů, krk a vředy, je to také svědectví o léčbě. S menšími opomenutami se doporučuje používat cvičení Kegelu, zaměřené na posílení svalů pánve. Pokud existuje významná opomenutí s pádem, zobrazí se chirurgická operace.

Dosud existuje velmi mnoho technik pro léčbu a korekci patologie. Hlavními chirurgickými metodami zahrnují:

  1. Přední tolorfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyho se provádí na přední stěně vagíny s odstraněním části tkaniny.
  2. Colpoperine-andavatoroplastika - manipulace je zaměřena na posílení dna malé pánve.
  3. Vaginální extirpace dělohy - odstranění části dělohy.
  4. Colppecia - zvyšování a fixace kopule vagíny.
  5. Řezání vaginal.

Proveďte manipulace s různými způsoby, například vaginální, laparoskopický nebo laparotomický. Volba provozu a způsob, jakým je plně závisí na stupni vývoje patologického procesu.

Prevence

Tato anomálie se na dlouhou dobu vyvíjí, aby se zabránilo tomu, že by se mělo zúčastnit gynekologa jednou za šest měsíců. Kromě toho jsou preventivní opatření spokojenost s pravidelnou fyzickou aktivitou a recepcí, pouze po dohodě s lékařem, krevními drogami. Aby se zabránilo komplikacím, které stojí za spuštění léčby okamžitě, protože patologie byla diagnostikována.