Climalanin climsaks příprava

Období menopauzy je obtížná etapa pro moderní ženu, řada nepříjemných příznaků brání její obvyklé záležitosti a vést aktivní životní styl. Často, Klimaks zabraňuje plnohodnotným odpočinku a relaxaci, negativně ovlivňuje kvalitu a trvání spánku, objeví se úzkost.

Když přirozená funkce vaječníků mizí a vyvrcholení je nečekaně, každá žena si myslí, jak udržet přitažlivost a zůstat zajímavá a optimistická. Medicína se dynamicky rozvíjí, takže gynekologové nabízejí pacienty neškodné, rozhodné a cenově dostupné agent - Příprava climála ve formě tablet.

Climax a Klimalanin

Legitimní proces přechodu ženského těla do fáze úplného ukončení menstruace, lékaři se nazývá vyvrcholení, v průměru je zaznamenán u pacientů, jejichž věk přesahuje 40 let. Lékaři také oslavují jako včasné případy extrahování produkce pohlavních hormonů, a později, když žena si zachovává schopnost porodu.

V popsaném období menstruace se postupně zkracuje, stává se méně hojným a pak zmizí. Pro ženu zažívá fenomén vyvrcholení, vyznačující se tím, že houpačky, tendence deprese, bolesti hlavy, a také navštívil její přílivy - pocit tepla a nespavosti.

Žena, která požádala na gynekolog se standardními stížností, by měla odpovědět na otázky, které ovlivňují datum a povahu konečné menstruace, znepokojující symptomy. Kromě toho lékař bude mít povinné gynekologické vyšetření a laboratorní studium, cytologickou analýzu stěr z pacientovy vagíny.

Estrogeny jsou potřebné nejen pro udržení plodnosti těla ženy, tyto hormony chrání před všemi druhy onemocnění, posílit vnitřní systémy orgánů v důsledku poklesu jejich úrovních.

Clematalanin nemá zvláštní kontraindikace a zřídka způsobuje vedlejší účinky, takže lékaři ji předepisují ženám v jakémkoli fázi fyziologického procesu. Lék snižuje pocit tepla a zima, přináší pacientům hmatatelnou úlevu a umožňuje vyvážit si stav těla.

Za účelem jeho zahájení, je nutné konzultovat s gynekologem a předáním přidělených analýz po absolvování průzkumu, se zobrazí léky, které používají.

Složení a forma uvolnění

Účinná látka léčiva je beta-alanin (400 mg), následující složky se používají jako pomocné složky medikace:

  • Pšeničný škrob;
  • zinek;
  • stearát hořečnatý;
  • Hydratovaný silikon.

Bílé tablety zaoblené formy jsou umístěny v puchýřů od 10 do 15 kusů, které jsou v lepenkovém obalu s názvem léku. Hlavní složkou climalaninu zlepšuje vytrvalost ženského těla, má příznivý vliv na duševní schopnosti a má řadu dalších výhod.

Farmakologická akce, farmakodynamika a farmakokinetika

Beta alaninová aminokyselina varuje prudký uvolňování histaminu, ale nemá antihistaminický účinek. V důsledku toho se dotknou periferní kožní nádoby, proto jsou vegetativní reakce sníženy - pocit tepla a studené, migrény, slabost.

Drogový climalanin během menopauzy pomáhá nasycení periferních receptorů s hormony přenosem pulzů z jednoho neuronu do druhého. Tablety při vstupu do vstupu jsou snadno absorbovány gastrointestinálním traktem, rychle poskytují tělu nezbytnou látkou.

Drug Klimalalin přispívá k vylučování kyseliny mléčné ve svalové tkáni, která se příznivě odráží ve stavu ženy, existují takové afirmativní strany léku, jako zvýšení výkonnosti a snížené únavnosti. Mezi další účinky climalaninu se lékaři také zaznamenávají prevenci vzhledu jí, zlepšují koncentraci.

Nástroj způsobuje ospalost, lze použít v období po porodu.

Clemalanin používaný během menopauze je charakterizován dobrou tolerancí, nepřeplňuje ledviny, játra, kardiovaskulární systém a nebrání odstranění tekutiny z těla. Absence hormonů v léku vám umožní použít, když je vyvrcholení u žen náchylné k vývoji tromboembolismu, onkologických patologií.

Indikace a kontraindikace

Svědectví pro použití climalaninu je považována za projevy Klimaků, což přináší pocit ženského pocitu žen. Patří mezi ně přílivy, nadměrné pocení, bezprostřední imunita, apatie, nervozita a poškození paměti, stejně jako lék, je znázorněna při poruše spánku.

Kontraindikace pro přijímání tablet nezletilé, jsou zřídka nalezeny a reprezentují jednotlivé případy intolerance komponentů a zvýšenou náchylnost k nim. Nástroj není určen pro těhotné ženy a pacienty, kteří nedosáhli období menopacteric.

Vedlejší efekty

Nežádoucí reakce při přijímání climalaninu jsou vzácné a zahrnují následující jevy zaznamenané u pacientů:

  • Skin Itch;
  • vyrážka a zarudnutí kůže;
  • Otki.
Tam je také pocit brnění v oblasti dolních a horních končetin, a když je alergická reakce zhoršena, je šance na anafylaktický šok. Při identifikaci nežádoucích jevů se doporučuje zastavit příjmu léčiva.

Způsob použití a dávkování

Nedoporučuje se používat cloimalalan sám, tento lék musí být přijat pod lékařskou kontrolou. Gynekolog je subjektivním schemagem recepční recepce pro ženu, nejstadnější způsob, jak používat, je považován za použití od 2 do 3 tablet denně a průběh léčby bude asi 3 měsíce.

Podpora climalaninové dávky s menopauzou se pohybuje od 1 do 2 tablet denně, pacient musí trvat, než se stav zlepšuje. V závislosti na vlastnostech ženského organismu se může diagram tabletu změnit.

Předávkovat

V současné době nejsou případy předávkování zaznamenány lékaři, ale nezávislý přebytek dávky climalaninu může nepříznivý vliv na pohodu ženy a zhoršit příznaky Klimaků. Zpravidla je polykání velkého počtu tablet nárok na takové jevy jako nevolnost a zvracení, průjem, závratě.

Likvidace těchto vlastností pomůže symptomatickou léčbou - mytí žaludku, příjem sorbentů a odvolání k lékaři v případě potřeby.

Léčivá interakce

Lék je kompatibilní s jinými drogami, ale lékaři doporučují vydržet menší přestávku mezi použití léčiv (15-20 minut). Je nepřijatelné, když je vyvrcholení, kombinovat příjem climála a jiných léčiv obsahujících beta-alanin.

Přebytečná dávka proudové složky může vést k negativním důsledkům, stejně jako opatrnost by měla být použita sorbenty během použití léků.

Climax se nechá kombinovat cloimanin a hormonální lék po lékařském vyšetření, gynekologové najít beta-alanin docela bezpečný pro ženské tělo.

Analogy

Moderní medicína nabízí ženám s podobným účinkem. Tablety Qi-Klim Alanin zahrnují stejnou účinnou látku jako lék cloimalaninu.

Fito estrogen-založené prostředky, mastodinon a gynekochel, s řádným použitím jsou schopny odstranit nepříjemné příznaky, vrátit dobrou náladu a chránit imunitní ženu. Vezměte je přísně testováním lékaře.

Podmínky prodeje skladování a trvanlivosti

Clemalaine se prodává ve většině lékáren, můžete si ho koupit speciálním receptem. Po lékařském poradenství se obraťte na nejbližší pharmacie Point nebo objednejte si potřebný lék přes internet, udržujte prášky potřebné na suchém místě nedostupným pro děti, mimo zdrojích ostrých pachů.

Nástroj si zachovává své vlastnosti při teplotě, která není vyšší než 25 ° C, nedoporučuje se odhalit přímé sluneční světlo nebo studené.