Zhann: recenze a pokyny pro použití

Vybavení antikoncepce a nejen z německého výrobce Bayer Shuting Pharma dobře známý ruskému kupujícímu. Jedná se o nové a vysoce kvalitní léky, jejichž činnost je ověřena ve vlastních laboratořích značky. Pokyny pro použití Zhaninu podrobně popisuje složení, vlastnosti a pravidla aplikace, a také obsahuje doporučení o dodatečné ochraně před neplánovaným těhotenstvím.

Zhann: Recenze a pokyny pro použití

Složení Zhaninu

Základem léčiva je dvě hormonální složky: ethinylestradiol a dienogest 0,03 a 2 mg, resp. Jako další kompozitní komponenty odpovědné za formu, konzistenci a trvanlivost: škrob, vosk, sacharóza, želatina, stearát hořečnatý a další.

Ethinyl estradiol - analogový pohlavní hormonový hormon estrogen syntetizovaný v laboratorních podmínkách. Jeho struktura zcela opakuje přírodní, ale v akci je mnohem aktivnější než přirozené. Komplex s gestogenem se používá jako kombinovaná antikoncepce a samostatně - jako prostředek pro léčbu endometriózy, dysfunkce vaječníků a určitých typů maligních nádorů.

Dienagest - druhý syntetický hormon, analog progesteronu. Ve farmakologické praxi je téměř vždy v kombinaci s estrogeny, protože působí komplexně na řešení problému. Samostatná aplikace je zobrazena pro léčbu akné a akné krátkými kurzy.

Farmakoterapeutická skupina a vlastnosti

Zhanne - kombinovaný perorální antikoncepční monofázový typ nízkoobjemového. To znamená, že v jeho složení malé dávky pohlavních hormonů, které je třeba přijmout ve zvláštním období cyklu. Jednoduše řečeno, je to COC (estrogen + gestagen).

V návodu k použití se říká, že vlastnost drogy jako antikoncepce je založena na mechanismu působení nízkých dávek hormonů. V komplexu potlačují procesy zrání a odstupují vejce v vejcovodu pro hnojení. Pokyny pro použití vysvětluje, že navíc hormony přispívají k koncentraci cervikální tekutiny, což je přirozená bariéra pro proniknutí spermií v děloze. Dosažený dvojitý antikoncepce je tedy dosaženo.

Zhann: Recenze a pokyny pro použití

Kromě toho, u žen, které používají lék Zhanin, vyrovnaný menstruační cyklus, je měsíčně stabilně ve stejném dni kalendáře, nepříjemných příznaků PMS. Měsíční se stává vzácným, minimálním ztrátou krve, a proto se také sníží riziko anémie.

Důležité! Pokyny pro použití označuje, že paralelně se zlepšuje stav kůže a vlasů, akné a akné odjíždí, emocionální stav je zlepšen.

Podle studií vědců, s řádným systematickým lékem, riziko nežádoucího těhotenství je menší než 1 na 100 žen. Tyto informace také odráží pokyny pro použití ve formě indikátoru perlového indexu, který je 0,1-1.

Farmakokinetika

Vzhledem k tomu, že instrukce na léku Zanin označuje dvě hlavní provozní složky, jejich absorpce, biologická dostupnost a eliminace by měla být zvážena odděleně.

Takže po vzniku do látky, Dienagest rychle modifikuje. Ve své čisté formě v krevním řečišti je bezvýznamná částka - méně než 10%. Maximální koncentrace metabolitů se dosáhne 2,5 hodiny po recepci. Ze žaludku látky spadají do krevního oběhu a spojen se sérovými proteiny. Ochranný účinek trvá více než 20 hodin.

Pokyny pro použití označuje, že poločas dienethestových metabolitů - 10-14 hodin. Některé metabolity se vylučují gastrointestinálním traktem, částí ledvin.

Zhann: Recenze a pokyny pro použití

Ethinyl estradiol je rychle a plně absorbován v gastrointestinálním traktu po obdržení dražé. Jeho maximální koncentrace je dosažena po 3 hodinách a biologická dostupnost zůstává na nízké úrovni - 44%.

Částečně látka je metabolizována v játrech, částečně v tenkém střevě. V čisté formě není přítomno v těle. Podle pokynů při aplikaci se vylučuje žluč a moč po dobu 20 hodin.

Indikace a kontraindikace na antikoncepční tablety Zhanin

Aby byl účinek léku maximalizován, a negativní důsledky jsou minimální, je důležité zvážit všechny kontraindikace k jeho použití. Pokyny pro použití označuje následující kontraindikace:

  • Thromboembolismus, trombóza, křečové žíly;
  • diabetes;
  • migréna;
  • pankreatitida;
  • nádor jater;
  • onemocnění slinivky břišní, včetně pankreatitidy;
  • Těhotenství a laktace;
  • Individuální nesnášenlivost na komponenty;
  • Hormonálně závislé nádory vnitřních orgánů.

Je zakázáno používat lék, pokud žena utrpěla mrtvice nebo infarkt, trpí anginou, ischemickou srdečním onemocněním, hypertenzí. Pokyny pro použití nedoporučuje používat Zhinin, aktivně kouřit ženy po 35 letech. Začněte den po odstranění spirály, patch nebo recepční tablety KOK.

Rada! Po potratu nebo potratu vzít Zhinin potřebují další den nebo po konzultaci s lékařem.

Zhann: Recenze a pokyny pro použití

Od svědectví, pokyny pro Zhinin označuje antikoncepci, i když gynekologové jsou někdy s hormonální nerovnováhou, nepravidelný měsíční a akné ravis předepisovat krátké kurzy pro stabilizaci státu.

Pokyny pro použití tablet Zanin

Každé balení léku obsahuje 21 dražé. Pokyny pro použití vysvětluje, že použití antikoncepce je navrženo po dobu 3 týdnů s přestávkou 7 dní na odhadovaně měsíčně. Každé nové balení bude začít ve stejném dni v týdnu, pokud žena nezmění interval, aby se urychlila nebo zpožděná menstruace. Vezměte dražé striktně současně po šipky na balení. Instrukce varuje, že projetí příští dávky snižuje ochranu proti těhotenství.

Jak vzít Zhanin

V pokynech aplikace se říká, že tato antikoncepce se týká monofzárního koku. To znamená, že na jeho recepci je přestávka, která se musí shodovat s měsíční menstruací. Každý dražák by měl být pořízen po jídle, pitné vodě. Aby se minimalizoval nepříjemný pocit v břiše, dárek je pořízen večer před spaním. Recepce je obvykle určeno lékařem, zejména pokud se jedná o přechod z jednoho COC do jiného.

Jak užívat Zhanin poprvé

Kdyby dřívější žena nepoužila hormonální prostředky antikoncepce, přijímání léku Zhanin začíná první den menstruace. Dále postupujte podle směru šipky na obalu a přijměte zbývající 20 dražších. Pokyny říkají, zda příjem prvního tabletu nepřišel do první, a 2-5 měsíců menstruace, dále používat jiné prostředky ochrany proti těhotenství, například kondomem. Instrukce zdůrazňuje, kdy bude poslední dražé z balení vyřazen, 7denní přestávky. Během tohoto období by se menstruace měla vyskytovat jako reakce na zrušení dávky hormonů. Obvykle se období vyskytují 2-3 dny po zrušení.

Zhann: Recenze a pokyny pro použití

Když se bude konat 7-denní přestávka v každém případě, začněte dostávat dražé z druhé balení. Pokyny říkají, že lék je užíván i v případě pokračování menstruačního krvácení.

Pokud žena aplikovala jiná Kok, použila omítka nebo spirála, recepci Zerine

Pokud z nějakého důvodu žena přerušila příjem dražé, musí být přijata, jakmile bude možná, a příště se do obvyklého času, i když přestávka mezi oběma dražé je několik hodin.

Proč krev začíná, pokud pijete zhinin

V prvních 2-3 měsících přijetí COC ve 40% žen není jemná krev. To je důsledek přizpůsobení orgánu k jinému hormonálnímu režimu. Mechanismus vzhledu krve je komplikovaný a závisí na tom, jaký den nastane cyklus. Pokud v prvních dnech Dragey - to je výsledek nedostatku estrogenu, pokud na konci - progesteron. Postupně se reprodukční systém zvykne na činnost léku a průtok krve zastaví.

Pokyny říkají, že pokud je vypouštění krve zvýšena, žena cítí bolest v dolní části břicha, je potřeba doporučení lékaře nebo rozhodnutí ukončit používání KOK. Každý individuální případ je individuální.

Vedlejší účinky Zhanin

Ve skutečnosti je seznam vedlejších účinků Zhinin poměrně velký. Tento lék je dobře studován, takže pokyny zahrnují všechny možné důsledky z jeho aplikace.

Zhann: Recenze a pokyny pro použití

Nejčastěji se objevují následující vedlejší účinky:

  • Bolest hlavy a bolest v epigastricách;
  • krvácení ne podle plánu;
  • migréna;
  • Změna krevního tlaku;
  • zhoršující nálada;
  • otok a bolest v mléčných žlázách.

Žena může pociťovat zvýšení chuti k jídlu, nevolnost, výsledek z pochvy. Vzhled edém a hmotnosti oscilace.

Léčivá interakce

S simultánním příjmem zhininu a drog ze seznamu níže je možné namítat ochrannou funkci COC:

  • antibiotika;
  • Nástroje pro léčbu infekce HIV, epilepsie, tuberkulózy;
  • Zeleninové přípravky z hypericum;
  • antifungální léky;
  • Antidepresiva.

Instrukce varuje, že Zhinin je schopen změnit metabolismus cyklosporinu.

Zhanin a alkohol

Pokyny pro použití neznamená specifický vztah léku Zhanin s alkoholem. Nicméně, gynekologové doporučují zdržet se použití nápojů obsahujících alkohol 3 hodiny před a 3 hodiny po obdržení dražé.

Zvláštní pokyny a opatření

Recepce KOK, včetně léku Zhernom, zvyšuje riziko trombózy. Pro minimalizaci tohoto rizika se žena doporučuje přestat kouřit, zejména pokud je 35 let a více. Jedná se o oficiální informace z návodu k použití. Pokud žena cítí silnou bolest v dolní části břicha, která jsou doprovázena hojným krvácením, lék je zrušen.

Zhann: Recenze a pokyny pro použití

Pokud po obdržení dražé bylo zvracení, účinnost tablet se snižuje. Pokyny pro použití doporučuje ženy s chlorem při používání dražé, aby omezoval čas pobytu na slunci.

Pokud menstruační krvácení chybí 2 měsíce v řadě - je důležité konzultovat lékaře vyloučit nebo potvrdit těhotenství.

Podmínky skladování

Doba použitelnosti antikoncepce 3 rok. Obal skladujte za podmínek místnosti při teplotě, která není vyšší než 25 ° C.

Cena na tabletách Zanin

Tablety si můžete zakoupit pouze lékařem lékaře. Cena 1 průběhu drogy jsou asi 1000 rublů.

ZHERN ANAMONS

Identická kompozice Zhanina se používá v následujících přípravách:

  • Zhastynda;
  • Denovel;
  • Silueta;
  • Naadin;
  • Julidor.

Jedná se o analogy léčiva ZHERNOM, ve kterém je také stejná dávka dienogestu a ethinyl estradiolu. Nejdostupnější je maďarská silhole, nejdražší - německá denn.

Zhann: Recenze a pokyny pro použití

Zhanin nebo sůl: Co je lepší

Výběr antikoncepce - absolutně individuální otázka. Tělo každé ženy zvláštním způsobem reaguje na intervence do svého hormonálního stavu. Vyhodnoťte, což znamená efektivnější pouze po svém osobním použití. Soudě podle hodnocení žen po 30 ozhin, mnozí ji aplikují bez vážných vedlejších účinků.

Téměř vše je známo v období adaptace, během kterých je krev krve a dokonce krvácení. Pokyny pro použití vysvětluje, že cyklus je v průměru stabilizován o 4 měsíce.

Drobné procento žen vstoupilo do skupiny s vážnými vedlejšími účinky. Je to trombóza a těžká bolest břicha. Pokud je použití tohoto kocu silně ovlivňuje pohodu, je třeba s největší pravděpodobností výběr prostředků, s jinou dávkou hormonů.

Zhann: Recenze a pokyny pro použití

Zhanin nebo Yarina: Co je lepší

To jsou dva nejoblíbenější drogy v Rusku. Dávají přednost velké polovině žen reprodukčního věku. Při výběru prostředků bere v úvahu skutečnost, že Yarina v kompozici má protikladovou složku a zabraňuje zpoždění tekutiny v těle. Pokud je žena náchylná k edém závislému hormonu - Yarina je pro ni vhodnější. To je uvedeno v pokynech. Kromě toho je hmotnost zřídka získávání hmotnosti, naopak, zhubnout. Tyto informace jsou přijímány z mnoha recenzí o přípravě.

Zhann: Recenze a pokyny pro použití

Jess nebo Zhannik: Co je lepší

Přípravky se vyznačují kompozicí, s výjimkou ethinylestradiolu, obsahují dienogestu a deboinirenon. V lékařské praxi má výraznější terapeutický účinek DienOGEGE. Zhanin je proto často předepisován pro léčbu ženských onemocnění z endometriózy na těžké pM a nestabilní menstruační cyklus. Pokud neexistují žádné problémy, některá z těchto léků bude vyhovovat. Hlavní věc vyloučit individuální nesnášenlivost, ale je to pouze v procesu přijímání.

Dámské recenze hotelů Zhanin

Analýza pokynů pro použití Zhinin, cena a zpětná vazba lze říci, že lék je dobrý, osvědčený, cenově dostupný a poměrně populární mezi ženami. Stojí v seznamu léků nejvíce požadovaných v gynekologii, které mají vliv na ochranu proti těhotenství s menším počtem vedlejších účinků.

Hodnocení žen o Zhanin Po 30

Christina Olegovna Chaz, 32 let, g. Petrohrad
Doktore nekompromisní mě jmenoval Zanin po zmrazených těhotenství. Řekl, že potřebujete dát tělu relaxovat a zotavit. Dříve jsem nikdy neviděl OK, takže to bylo ostražitý a poslouchal sám sobě. Ale všechno šlo dobře, bylo téměř žádné strany, jen malé mistrovství prvních 2 měsíců. Všiml si, že kůže se stala lepší. Zatímco spokojený.
Margarita Evgenieva Mironova, 36 let, g. Kirov
Už neplánujte děti, máme dceru a syn a syn, takže jsem se rozhodl o nejspolehlivějším způsobem antikoncepce - OK. Zharin mě přiblížil a varování lékaře o možných důsledcích zůstaly pouze slovy. Zvykla si rychle, cítit se dobře, jasně postupujte podle pokynů pro použití.

Hodnocení žen o Zhanin po 40 letech

Olga Ivanovna Kravtsova, 41 let, G. Sevastopol
Mám druhé manželství, sexuální život je velmi aktivní, ale nechceme děti, máme celkem 4. Po konzultaci se lékař začal dostávat Zhanin, recenze o kontraceptive tablety dobré, malá negativita. Ale bohužel jsem nehodil. Bolesti hlavy, nevolnost a sex nechtějí.
Marina Sergeevna Pedseva, 46 let, G. Moskva
Lékař doporučil použití léku Zhanin, aby bylo snadnější přemístit climax aproximaci. Měl jsem hormonové skoky a nestabilní cyklus, teď všechno není špatné, cítím se velmi aktivní. Jediný mínus - začal se zlepšit, i když to doktor také zapíše na přístup menopauzy.

Recenze lékařů o Zhanin, Pros minus

Kristina Vladimirovna Sviridova, gynekolog, 40 let, G. Stavropol
Mnoho žen jmenuje použití tohoto léku. Domnívám se o tom jeden z nejlepších, zejména pro ty, kteří stále plánují těhotenství, protože období využití ovariální funkce je velmi rychlá. Hlavní věcí je vzít v úvahu všechny možné vedlejší účinky a pečlivě zkontrolovat před použitím. Doporučuji všem ženám pečlivě přečíst pokyny pro použití, zejména předměty na způsobu recepce a kontraindikací.
Olga Nikolaevna Platonova, gynekolog-endokrinolog, 52 let, g. Krasnodar
Drog Zanin se dobře objeví dobře a ochranou proti těhotenství as nestabilním hormonálním zázemím. Nečekal jsem své pacienty v díle štítné žlázy nebo malých pánevních orgánů, i když mnozí znamenali zvýšení objemu prsu a hmotnosti. Ano, existuje taková polévka, ale to je nejnalimnější negativní účinek, který může být obecně pro použití syntetických drog.

Závěr

Pokyny pro použití Zhanin, věk žen a zdravotního stavu - výchozí body pro jmenování a recepci léčiva. Pokud ze seznamu kontraindikací můžete dát plus alespoň v jednom bodě, měli byste použít jiný způsob antikoncepce. Obecně je KOB dobře tolerován, vhodný pro dlouhodobé užívání a nepoškozuje ženské zdraví. Naopak, v mnoha případech pomáhá zbavit se selhání menstruace závislých na hormonu a zvýšit šance na otěhotnění v budoucnu.