Jak si vybrat kondom

Jak si vybrat kondomyCo je běžné mezi kondomy, zubní pasty a toaletní papír? Potřeba pravidelného užívání. S ohledem na prostorovou rychlost propagace genitálních infekcí, zejména AIDS, kondomy, jsou především povinné prostředky osobní hygieny, jako zubní pastu nebo toaletní papír.

K dnešnímu dni je v Rusku registrováno 258 000 HIV infikovaných HIV, podle vypočtených údajů o 1 milionu. Podle ministerstva zdravotnictví kapitálu, první místo mezi příčinami infekce HIV byla obsazena nechráněným sexuálním kontaktem. Připomeňme, že lék z AIDS dosud nebyl vytvořen.

Existují 2 standardy kondomů: evropské a asijské (o něco menší). V naší zemi jsou kondomy distribuovány pouze evropskou velikostí. Existují kondomy zvýšené velikosti. Pokud nejste nešťastný majitel 30 cm., Pak obyčejné kondomy prodávané v lékárně budete určitě vyhovět, pokud velikost vašeho orgánu překročí 25 cm., Pak v obvyklé lékárně, je nepravděpodobné, že byste něco nabídli - nasměrujete vám cestu k sexu, kde určitě pomůžete.

Můžete si koupit kondomy samozřejmě v silničních jedlících, to je jen proč? Ani chránit před infekcemi nebo zabránit nežádoucímu těhotenství, nepomohou. Za prvé, neznámá výrobce společnosti. Za druhé, s největší pravděpodobností nerezavější podmínky skladování, které pro "číslo produktu 2" není k dispozici.

Kondomy jsou lepší vybrat si slavné firmy - jsou spolehlivější a vysoce kvalitní. Různé "ladění" (drážky, kroužky, knír a t.J. Aromas) - případ osobní vkusu a preferencí a správná volba v tomto podnikání je dosaženo pouze vzorkem. Ale pamatujte, že odborníci věří, že kondomy jsou zdobeny (s ošklivými klobouky, ve formě Mickey Maus a T.P.) Není příliš vhodný pro ochranu (může a shrnout), ale s cílem diverzifikovat intimní život - velmi i.

Hlavní nepřátelé kondomů tři:

jeden. Oleje a tuky. Vyučili latex. Pokud potřebujete další mazivo, koupit speciální gely v lékárnách nebo sexuálních obchodech.

2. Vysoká teplota a rovné sluneční paprsky. Tyto dva faktory také zničí latex a kondom pro ochranu proti infekcím nebo těhotenství není vhodné.

3. Akutní subjekty. Dokonce i ve spěchu neotevírejte obal s ostrým předmětem - je velmi snadné poškodit kondom sám. Zejména proto, že všechny balíčky jsou vyrobeny výrobcem, takže jsou snadno a ručně otevřeny. Tam také lidé pracují - pochopit důležitost okamžiku.

Kondomy jsou velmi dobře kontrolovány pro spolehlivost ve výrobci výrobců. Nyní po celém světě s elektronikou, kondomy jsou testovány na přítomnost otvorů a dalších vad. Každý kondom po výrobě je kladeno na kovovou tyč, na kterou je dodáváno silné napětí (více než 1000 voltů)). V případě jeho těsnosti bude kondom dobrý izolátor, v případě přítomnosti otvorů, napětí poklesne a kondom bude odmítnut. Tak zkontroloval 100% kondomů.

Kromě toho se provádějí následující testy:

  • Plnění vody. Tento test se provádí pro stanovení integrity (těsnosti) kondomu: Malé množství vody se vlije do kondomů a netěsnosti jsou pevné.
  • Plnicí vzduch. Prototyp je nafouknut vzduchem a v době výbuchu je upevněn a tlak se vypočítá během přestávky.
  • Relativní rozšíření pro mezeru a sílu.

Jedná se o nejdůležitější parametry, které určují kvalitu kondomu. Kroužek je řezán z kondomu, který se pomalu natáhne, dokud se nerozbije. Poměr velikosti prstence v přestávce a před natažením je relativní prodloužení. Pak se podle příslušných vzorců vypočítá pevnost v tahu. Dva z těchto ukazatelů jsou proti sobě proti sobě: relativní prodloužení ukazuje pružnost produktu, pevnost v tahu je pevnost. Proto, pokud jeden z nich výrazně překročí normou, pak zpravidla nebude v souladu se standardem druhé. Vysoce kvalitní kondom bude možné pouze v případě vyvážených těmito parametrů.

Nezapomeňte zkontrolovat přítomnost certifikace a registrace na Ministerstvu zdravotnictví Ruské federace před nákupem kondomů. Na zadní straně balíčku hledejte nápis "Registrován na Ministerstvu zdravotnictví Ruské federace" a speciální ikona potvrzující dostupnost certifikace. Pokud tuto ikonu nemůžete nezávisle zjistit, obraťte se na prodejce.

Nepoužívejte kondom, pokud je jeho individuální balení zmačkaný, poškozený nebo leschery - nepoužívejte jej, pokud je kondom křehký nebo lepkavý na dotek. Nezapomeňte, že kvalita kondomů se může výrazně zhoršit v rozporu s podmínkami skladování bez viditelných známek změny. Věnujte pozornost trvanlivosti!