Kapalné kondomy

Kapalné kondomy

Kapalný kondom - Jedná se o antikoncepční a vynikající antibakteriální činidlo, které pomáhá udržet vášeň a závažnost pocitů ve vztahu mužů a žen. Náklady na sprej - 2000 - 3000 rublů

Kapalné kondomy

Ti lidé, kteří se pravidelně zajímají o moderní technologie, pravděpodobně slyšeli o takovém novém produktu zboží pro dospělé, jako jsou tekuté kondomy.

Tento vynález byl asi 10 let.

Ale to ještě nedostalo rozšířené. To okamžitě vzniká mnoho předpokladů, často vzdálených od pravdy. Jaké jsou vyhlídky na zvýšení popularity tohoto zboží v blízké budoucnosti? Jaké výhody a nevýhody mají kondomy tohoto typu? Co jsou tekuté kondomy? Pokusme se zjistit náš článek.

Kapalné kondomy

Různé tekuté kondomy

Pro muže

V praxi, v poměrně volném prodeji, kupující bude s největší pravděpodobností schopen najít pouze tekuté kondomy pro ženy. Prehistorování problému je taková, že vynálezce světa ve světě tekutých mužských kondomů od roku 2007 do současnosti nebyl schopen zlepšit svůj vynález tak, aby mohl být pohodlný pro použití v každodenním životě.
Bylo vynalezeno kompozicí, ve které je hlavní látka tekutý latex. Předpokládalo se, že by to bylo aplikováno na sexuální péro a sát pár minut.
K nepochybným výhodám nových předmětů by mělo být okamžitě přisuzováno skutečnosti, že byt získává ideální formu penisu, který má být aplikován. Takový kondom na logice musí dát muže pocit zvláštního pohodlí a potěšení během pohlavního styku.
Ale bohužel existuje mnoho nevyřešených problémů. První místo mezi nimi je čas sušení latexu. Obvykle člověk, který je připraven mít sex, má možnost dát na antikoncepci a okamžitě jít do procesu. Ale v našem případě bude muset počkat 1-2 minut, aby se složení. Během této doby, horká touha může jít do ne, ale vzrušení ke změně zklamání.
Druhým vážným problémem je potřeba přesné aplikace. Kompozice musí být rozdělena rovnoměrně po povrchu penisu. Jinak se může stát nespolehlivým prostředkem ochrany.
Na trhu pro dospělé naleznete různé možnosti pro prodej kondomu. Ale budeme Frank - jeho použití zatím je určitý praktický experiment, jejichž výsledky lze nalézt pouze za několik let.
Mezitím existuje příležitost zakoupit speciální kanystr s tekutými latexovými a náhradními kazetami. To je dobrá příležitost experimentovat, ale uživatel by neměl zapomenout na možná rizika použití. Společně s tím znamená, že stojí za to organizovat jiné klasické metody antikoncepce, tablety, kalendáře nebo PPA.

Pro ženy

Zjistili jsme, které kapalné kondomy jsou pro muže. Podobné fondy pro ženy nedávno získají velkou popularitu. Faktem je, že jsou také přesně nastříkané z nádoby, respektive žena - vytvořit ochranný latexový film v pochvě.
Spolehlivě chrání před pohlavními chorobami a nechtěným těhotenstvím, téměř žádná žena není cítit. Proto mohou být nazývány jedním z nejlepších antikoncepčních prostředků, které zachovává přirozené pocity a zajišťuje vysokou úroveň bezpečnosti, na rozdíl od tradičních kondomů nebo hormonálních činidel, které nemají tyto dvě vlastnosti ve stejnou dobu.
Na rozdíl od mužských tekutých kondomů existují kontraindikace tekutých kondomů vytvořených pro ženy.

Jinak se jedná o vynikající antibakteriální činidlo, které pomáhá udržet vášeň a závažnost pocitů ve vztahu mužů a žen.
Použití těchto kondomů ocenilo ženy, které zodpovědně týkají možných důsledků pohlavního styku. Obvykle je krásný sexuální zástupce nucen spoléhat na člověka, aby učinil nezbytná opatření pro prevenci. Ale ne v tomto případě. Koneckonců, dívka může využít kapalného kondomu jak bezprostředně před kontaktem a několik hodin sbohem. Tento úžasný prostředek neztrácí své užitečné vlastnosti do 10 hodin.

Kapalné kondomy

Výhody a nevýhody kapalných kondomů

Výhody a nevýhody kapalných kondomů mohou být popsány následovně:
- spolehlivost přihlášky, pro ženy - je ochrana proti infekcím a nežádoucím těhotenství po dlouhou dobu, bez ohledu na člověka. Kromě toho, použití takových kondomů vám umožní plně vychutnat přirozené pocity.
- vysoká cena. Pokud přeložíme do ruských rublů, pak se sklok bude stát Na 2000 - 3 000 rublů. Navzdory tomu, že jeden kanystr je dost pro 20 použití, je stále velmi vysoká cena ve srovnání s tradičními protějšky.
Odborníci je odhadují výhradně z pozitivního hlediska, jako jeden z nejbezpečnějších a nejpohodlnějších typů antikoncepce, které umožňují člověku a ženě, aby se zajímali o sebe, stejně jako opustit škodlivé, hormonální drogy.
Shrnule si to. Pravidla pro použití kapalných kondomů, jak se ukázala, poměrně jednoduchá. Pro muže nejsou vůbec žádné zvláštní požadavky. Základní omezení existují pouze pro ženy během těhotenství.
Jak být alergie s tekutými kondomy? Obecně platí, že je to bezpečné. Nepoužívejte ji pouze lidem, kteří mají alergické reakce na obyčejný latex.
Na ruském trhu, v maloobchodech, lékárnách nebo sexuálních obchodech, tekuté kondomy je velmi obtížné najít. Ale problémy, kde si koupit tekuté kondomy pro většinu lidí neexistuje, protože můžete provést objednávku přes internet. Je lepší použít velké zámořské lékařské stránky. Na stránkách jako AliExpress je velmi snadné spustit do nekvalitních produktů.