Kondomy contex světla

Díky obzvláště jemnému PveZeps světel Contexu budou vaše pocity během pohlaví co nejblíže přirozenému: Žádný pocit "balíku" nebo vzpěr.

Kontextová světla - popis

Kontext ultra-tenkého je vyroben z vysoce kvalitního přírodního latexu. Všechny produkty podléhají více kontrolám (včetně elektroniky) ve všech fázích výroby.

Kontextové super ředění jsou jednorázové antikoncepce. Po použití musí být pečlivě odstraněny z penisu (drží základnu na základně, tak, aby nedošlo k letu) a odhoďte se do koše.

POZORNOST! Nikdy neříkejte kondomy v záchodě!

Charakteristiky (velikosti) Světla CONTEX

Ultra-tenké kontexty mají mazivo ve formě silikonového mazání, který poskytuje měkké a pohodlné posuvné.

Tyto návrháři bez zápachu mají hladkou texturu, standardní barvu a tvar.

Délka - 180 mm

Šířka (obvod) - 52 mm

Tloušťka stěny - 0,05 mm

Články: Nejtenčí kondomy a Nejcitlivější kondomy

Kde může koupit?

Koupit contex světla v lékárnách, specializované internetové obchody, sex obchody.

Průměrná cena za kontextové světlo pro malý balíček (3 ks).) - 120 rublů pro velké (12 ks.) - 470 rublů. Náklady závisí na místě, kde si koupíte.

Recenze na kontextu Světlo

Kontext UltrathinskyTyto kondomy jsou velmi populární, t.na. Cenově dostupné a poskytovat přirozené pocity. Mnohé obavy, že kvůli jejich jemnosti nejsou tak trvanlivé jako klasické gumové výrobky.

ČLÁNEK Nejbezpečnější kondomy

"Japonci již dlouho nahrazují latexem na polyuretanu - a presic se stala dvakrát takhle. Ale nemáme takovou gumu, takže jsme se rozhodli zkusit kontext litops. Co říct, bylo to trochu pojištění, koneckonců, to je ředěný latex. Ale byli zkontrolováni s třeskem. Pocity a pravdy jsou příjemnější, který hřích ublíží. S mazivem je vše v pořádku. Byli jsme spokojeni s.

"Koupil se svým manželem nedávno jemnými kontexty. Tak co si myslíš? Nezaznamenali jsme žádné obzvláště jemné pocity. Stejný balíček jako vždy ".

"Kupuji super jemné souvislosti na dlouhou dobu. I když nejsou zvlášť odlišné od stejné klasiky, je to jen zvyk zvyku. Hlavní věc - necítíte, nespěchejte a dobře rozmazané, zbytek není tak důležitý. ".