Kondomy dyerex invisib

Kondomy jsou považovány za spolehlivé prostředky antikoncepce. Jeden z nejoblíbenějších Kondes zvážit Durex Invisible. Jméno je přeloženo z angličtiny jako "neviditelný". Jsou více jemnější, ve srovnání s jinými odrůd kondomů, ale ne méně trvanlivé.

Popis Durex Invisible

Dyuse - Super-tenké podmínky standardní velikosti. Jsou vyrobeny z přírodního latexu. Výrobní země - Spojené království. Díky anatomické formě dělají sex intimitu přirozené a bezpečné. Antikoncepce je naprosto průhledná, má další mazivo. Balení obsahuje 3 nebo 12 kusů.

Durex Invisible je oceňován kupujícími pro vysokou kvalitu a efekt "kůže na kůži" během intimní blízkosti. Vzhledem k tenkým hradbám není žádný pocit cizího objektu na penisu. Další mazání vytváří účinek přirozené vlhkosti, posílení sexuální přitažlivosti partnerů. Antikoncepci spolehlivě zabraňuje pronikání semenné tekutiny do vagíny a snižuje riziko infekčních onemocnění infekčních onemocnění.

Pozornost! Kondomy jsou vhodné nejen pro klasické, ale také pro netradiční druhy pohlaví.

Kondomy Dyerex Invisib

Stěna tloušťka Durex Invisible

Kondomy patří do kategorie ultra tenkého. Tloušťka DSURS INVIBOR je 0,04 mm. Ve srovnání s jinými představiteli značky zaujímá zvuková pozice. Produkt má pohon a hladký povrch. Tvar kondomu - Sensy-Fit. I přes ultrazvukové stěny je dostatečně silné. Před prodejem je každý výrobek zkontrolován stabilitu pomocí speciálního vybavení.

Durex neviditelná velikost

Při výběru bariéry antikoncepce je důležité zvolit správnou velikost. Chcete-li to udělat, musíte měřit sexuální tělo ve stavu erekce. Pro určení průměru je nutné vyvíjet tenký závit nejširší část penisu. Pak se aplikuje na pravítko nebo centimetr. Mnohem jednodušší. Jeden konec centimetru se aplikuje na základnu člena, druhý - na extrémně maso.

Tento typ kondomu je ve velké poptávce kvůli univerzálním rozměru. Dyspex inwsive v délce je 180 mm a šířka - 52 mm.

Kondomy Dyerex Invisib

Rozdíly Durex Skutečný pocit a neviditelný

Latexové produkty značky DSURS jsou považovány za nejvyhledávanější. Mark se vyznačuje širokým rozsahem. Kvůli tomu mají spotřebitelé často otázku, která si vybere: Durex neviditelný nebo skutečný pocit. Obě možnosti se vyznačují tenkými stěnami a nedostatkem zápachu. Hlavní rozdíl spočívá v parametrech velikosti.

Délka reálného cítě je 195 mm a šířka - 56 mm. Tloušťka stěny produktu se rovná 0,07 mm. Liší se ve formě "Easy On". Vzhledem k tomu je účinek přirozenosti dosaženo během. Materiál výroby tohoto typu kondomů - syntetický latex. Pohon má další mazací část. Náklady na balení 3 kusů je přibližně 200 rublů. 12 Kondomov lze zakoupit za cenu 600-800 rublů. Limit pevnosti produktu je 30 MPa.

Durex neviditelný nebo elita

Durex Elite připomíná své vlastnosti Durex Invisible. Oba druhy kondomů jsou umístěny ultra-tenkým. Tloušťka latexové stěny je 0,065 mm. Durex Invisible má tenčí stěny, které to prospívá zdůraznit jeho na pozadí předchůdce. Zbytek kondomu je téměř identický.

Kondomy Dyerex Invisib

Složení kondomů DRS uviditelných

Ultrathin Condoms Dypex jsou vyrobeny z přírodního latexu. Materiál prošel dermatologický testování. Takže je to naprosto bezpečné pro citlivé genitální orgány. Vedlejší účinky ve formě alergické reakce se vyskytují extrémně zřídka. Síla produktu je kontrolována elektronikou. V dutině zásobníku je gelový mazivo, usnadňující posuvné. Antikoncepce je naprosto transparentní, což z něj činí nejvíce nepostřepaný.

Varování! BID-rozpustné látky jsou kategoricky kontraindikovány jako mazivo.

Pravidla pro použití kondomů Dvíchly Invisible

Ultra-tenký dyerex neviditelný musí být použit v souladu s určitými pravidly. Původně zkontroloval životnost výrobku. Pak je vybrána požadovaná velikost kondomů. Pro měření sexuálního těla je vhodnější používat centimetr. Člen před sexem je poskytován ve stavu erekce. Pro měření délky se jeden konec centimetru aplikuje na pubickou zónu, druhý - k hlavě. Pro detekci průměru se měří největší plocha orgánu.

V balení je kondom složen. Je nutné jemně dostat a uvolnit vzduch z nádrže v oblasti hlavy. Poté je produkt pevně aplikován na hlavu postaveného členu. Poté se Kond postupně rozvíjí na samotný základ genitálního orgánu.

Důležité! Je nemožné nosit latexový výrobek na sexuální termín, nikoli ve stavu erekce.

Po skončení pohlavního styku je Kond jemně odstraněn. Měli byste ho držet pro oblast zásobníku a pro základnu. Po provozu je výrobek zlikvidován v koši. V záchodě je nemožné hodit. Je také zakázáno:

  • Použijte látky obsahující tuk jako mazání;
  • Použít znovu použitý podle požadavků;
  • Dejte si kondom v procesu pohlavního styku, a ne dříve, než začal;
  • Použijte antikoncepci po uplynutí expirace.
Rada! V případě potřeby můžete navíc používat gel mazání. Na síle produktu nemá vliv.

Kondomy Dyerex Invisib

Skladovatelnost

Antikoncepce je přísně zakázána používat po datu expirace. V tomto případě je antikoncepční účinek výrazně snížen. Podmínka je schopna prolomit se do nejodpovědnějšího okamžiku. Doba použitelnosti výrobku je 3 roky. Informace o datu výroby naleznete na balení. Skladujte antikoncepční činidlo, které je třeba pryč od slunečního světla a expozice vlhkosti. Nedoporučuje se umístit produkt v těsné blízkosti předmětů pro řezání pólů. Optimální teplota při skladování je v intervalu od 0 do 25 ° C.

Cena Durex Invisible

Můžete si koupit kondom ve specializované prodejně nebo lékárně. Cena se skládá z faktorů, jako je místo nákupu, počet kondomů v balení a ceníku místa prodeje. Durex Invisible se nachází ve středním cenovém rozpětí.

Cena Durex Invisible 3 ks

Cena 3 kusů Dyerex Invizable nepřesahuje 250 rublů. Ve srovnání s jinými antikoncepce, Dyus není považován za nejziskovější možnost. V některých online obchodech, propagační akce pravidelně přechází, což vám umožní zakoupit zboží za příznivější cenu.

Cena Durex Invisible 12 ks

Cena 12 kusů Draks Invizable je 800-900 rublů. Koupit kondomy v příznivé hodnotě může být na čínských stránkách s vysokou pověstí. Balení 12 kondomů je mnohem výhodnější než 3 kusy.

Kondomy Dyerex Invisib

Závěr

Durex Invisible Lidé si vyberou v důsledku kombinace vysoké pevnosti s ultra tenkým materiálem. Kondomy nezpůsobují alergickou reakci a nezpůsobují nepříjemné pocity během sexuálního kontaktu. Negativní kvality zahrnují vysoké náklady na antikoncepci.

Recenze Durex Invisible

Malyshev Anatoly Georgievich, 33 let, g. Chelyabinsk
Poprvé jsem viděl Durex neviditelný v reklamě. Druhý den byl ve spěchu koupit v nejbližší lékárně. Kondomy se mi líbily a partnerem. Prakticky necítíte, ale jejich funkce je prováděna dokonale. Dále je koupím.
Omelchenko Peter Nikolaevich, 26 let, g. Moskva
Toto reprezentativní DSURS pro mě je pro mě nejmenší kondomy. Nikdy jsme během pohlaví nepřišli. Vždy mi pomohl. Opravdu se mi líbilo, že neexistuje vůni a dostatek mazání. Ale cena nedávno stoupá. Nemůže být naštvaná. Pokud vidím výhodnou cenu, vždy si kupuji o akci.
Pavlova Natalia Igorevna, 28 let, g. Samara
Nedávno si často kupujeme s mým manželem Durex Invisible. Cítí se mnohem méně než jiné reprezentanty ulthninových kondomů. Jsem ráda, že jsem nezpůsobil alergickou reakci, protože jsem ho čelil.

Muži recenze o Durex Invisible

Slavutsky Konstantin Aleksandrovich, 32 let, G. Petrohrad
Durex Invisible Charakteristika vám umožňují používat je pro anální sex. Kondomy tenké, ale velmi odolné. Nenechal jsem se tak, aby spěchali. Vždy si koupím v balení 12 kusů, protože je to tak ziskové. Ale v lékárnách častěji splníme balení 3 kusů.
Gromov Ivan Alekseevich, 27 let, g. Magnitogorsk
Slouží k použití levných kondomů. Často mě nechají dolů. Tak přepnut do Durex Invisible. Pravidelně kontrolovat během pohlaví, neodklouzl Konf. Tak jsou nepostradatelný! Pouze zde cena za tyto produkty není šťastná. Ale alternativy odpovídající kvalitě, dokud jsem našel.
Sokolovský Ilya Dmitriechich, 24 let, g. Sochi
Zdálo se mi nudný. Koupil jsem je jednou, ale radost nezažila. Normální, neobvyklé kondomy. Domnívám se, že cena výrobků je nepřiměřeně přeceňována. Pro takové náklady si můžete koupit výhodnější možnosti s reliéfním povrchem nebo kníry.

Recenze dívek o Durex Invisible

Tejanova Elena Vasilyevna, 22 let, g. Vyborg
Dlouho jsem hledal vhodnou možnost a rozhodl se přebývat na DYSCX uviditelné. Antikoncepční recenze inspirovaná důvěra. Většina testovaných hovorů o kondomech pozitivně. Jsou opravdu tak tenké, jak o nich říkají. Opravdu líbil hojnost mazání. Nemáte čas na plné výpary během pohlavního styku.
Astafieva Oksana Aleksandrovna, 35 let, g. Ufa
Ultra-tenké kondomy Dypex koupit zřídka. Hlavním způsobem ochrany pro mě je ústní antikoncepce. Podmínky, které používám při odpočinku z tablet. Pro mě to je nejlepší volba. Velmi odolný a mírně tenký. Poznámky ještě nevznikly.
Galiullina Victoria Alekseevna, 27 let, g. Krasnokamensk
Dypex Ultra-tenký s předponou neviditelného Mám ráda, protože nedostatek jakékoli vůně. Zkontroloval je pro sílu, naplněnou vodou. Kontrola vynikající. Ve srovnání s jinými kopiemi se zdály být trvanlivější. Budu je koupit později. Velmi úspěšné přišly kategorie tentokrát.