Je možné rozlišit potrat nebo zmrazené těhotenství

Vzhledem k tomu, že 15-20% těhotenství vydrží neúspěšné v počátku času, měli byste vědět, co je výboj, když se potrat. Často situace, kdy žena nechápou, že ztratil dítě. Obsahující krev přidělení doprovázejícího potratu jsou považovány za menstruační, protože čas konverguje. Značky, které signalizuje pravděpodobnosti nasekaného nedobrovolně těhotenství, vám umožní věnovat pozornost zdraví a zaregistrujte se pro lékaře, aby udržel ovoce.

Píše nebo měsíčně

Výběr při potratu

Rozlišovat ztrátu dítěte z menstruace není snadná, protože povaha výběru závisí na zdraví ženy, její životní styl. V čase je začínající menstruační krvácení nuceno myslet, že oplodnění nedochází. Ale věnujte pozornost kalendáři: Pokud došlo k zpoždění za pár dní, nemusí mluvit o nesrovnalosti cyklu, ale o spontánním přerušení těhotenství. Během této měsíce trpí žena více než obvykle.

Pokud dojde k spontánnímu potratu, je opožděný menstruační cyklus, hlasitost se prodlouží, hlasitost selekce se mění. S pečlivým studiem jsou detekovány prvky fetálního vejce.

Můžete rozlišovat ovocné vejce z jiných těsnění hustotou a velikostí. Vzhled velké sliznice krevní sraženiny může znamenat přerušen těhotenství.

Spontánní potrat

Ženy zřídka věnují pozornost tomu, takže doma pochopit, co se stalo potraty, je téměř nemožné.

Pokud by menstruace přichází včas, v tomto případě nejsou v tomto případě poznamenány neobvyklé bolesti v dolní třetině břicha, v oblasti pásu, pravděpodobně spontánní potrat dojde. V této situaci, kdy žena pravidelně trpí bolestí během menstruace, rozpoznat spontánní potrat bude docela obtížné.

Určete přesně to, co se děje, jedna ze dvou metod:

  • Ultrazvuk;
  • Analýza na HCG.

S ultrazvukovým vyšetřením doktor vidí, zda je v děloze přítomna oplodněná vejce, kontroluje tep, kontroluje stupeň vývoje embrya. Gynekolog jistě říká, zda pravděpodobnost ztráty ovoce je skvělé. Ultrazvuk vám umožňuje posoudit stav děložního čípku a samotného orgánu.

gynekologické vyšetření

První dny po oplodnění vejce tak málo, že ani ultrazvuk nedává přesné informace. Analýza krve na Chorionic Gonadotropin přichází k záchraně. Volal tak hormon produkovaný ženským organismem během dětského nástroje. Pokud došlo k potratu, úroveň HCG v krvi je zachována po dobu 5-7 dnů. Koncentrace HCG v hrozbě potratu nebo potratu začala být nižší než těhotenství by mělo být na tom.

Pokud se gynekologické vyšetření ukázalo, že Cervix je otevřen, těhotenství není možné. S uzavřeným čípkem a živým embryem (podle ultrazvuku) je možnost uchovávání těhotenství. Pro tento účel jsou předepsána hormonální terapie, antispasmodika a jiné léky.

Příznaky

Pro barerinské ovoce, nejnebezpečnější období - čas, kdy menstruace musela být, to je 2-3 týdny vývoje. Potrat na takovém časném období projde bez povšimnutí bez specifických pocitů. První znamení je krvácení, které se mírně liší od menstruace.

Charakteristické příznaky:

  1. Bolest v dolní části zad, sakrum, kohout;
  2. křeče v dolní třetině břicha;
  3. Výběr vzniklých po menší latenci menstruace;
  4. Vzhled krevních sraženin a hlenů.

Stává se, že krvácení se neotevře při měření těhotenství. Žena neznamená výtok, to není bolestivé bolesti, odmítnutí se nestane. Stav je nebezpečný pro život, jako riziko infekce dělohy. Ovoce plodu v mateřském děloze je spojena s vysokou pravděpodobností krevní infekce. Včas Ultrazvuk umožňuje diagnostikovat stav a přijímat včasná opatření.

Odmítnutí plodu, když se může vyskytnout měřený těhotenství, ale zřídka se stane, příznaky:

  • křeče, ostrá bolest ve spodní třetině břicha;
  • Zvýšená teplota;
  • Silný krvácení.

Objem a barvu výboje při měření těhotenství se liší.

Hrozba přerušení těhotenství

V situaci, kdy je pravděpodobnost plodu vysoká, ale to se nestalo, je hrozba potratu. Diagnóza je vyrobena se zvýšeným tónem dělohy. Na pozadí míry se objevují bolesti kresby v dolní části břicha. Žádná krvavá těsnění. Vývoj krvácení označuje začátek potratu a vyžaduje jiný přístup k léčbě.

Výběr při potratu

Královský krvácení - nejnebezpečnější příznak potratu. Výběr nejprve slabý, pak zesílení. Pokud navštívíte lékař v této době, je šance udržet ovoce.

Zhoršení stavu se vyskytuje bez prostor, náhle, provokovat potrat může mnoho faktorů. Sledování kusů tkanin v takových menstruačních výboji, je nutné naléhavě navštívit lékaře.

Prvky ovocných vajec

Praxe ukazuje, v 80% případů se smrt plodu vyskytuje dlouho před odstraněním jeho částic z ženského těla. Z tohoto důvodu mohou být pozorovány kousky tkanin, prvky ovocného vejce, to znamená, že děloha se postupně čistí. Pokud dojde k celým odmítnutí, je mezi generacemi krve detekována bublina šedé. Méně často upevňují bílé částice. Bolest a krvácení zastavení 2-3 dny po očištění těla.

Pokud byl děloha vyčištěn bez drog a lékařských postupů, není nutné léčit. Pokud ultrazvuk ukázal, že tělo zůstává prvky plodu, placenty, naléhavě odstranit tyto tkaniny, aby se zabránilo infekci.

Po spontánním potratu čeká menstruace po 1-1,5 měsíce.

Pokud byl potratem těla vyvolán neočekávaným tělem, došlo vejce na 7-8 týdnu těhotenství, vejce objevené v vypouštění, ve velikosti podobné křepelce. Ovoce má šedou barvu, načervenalé.

Pokud došlo k zamítnutí na 8-12 týdnech, výběr obsahuje vytvořené vejce, ve velikosti v blízkosti kuřete, poněkud prodloužené. Ovoce tělesné barvy, s pruhy.

Na ještě později ovoce opouští dělohu s placentovými fragmenty.

Důvody

tělesné cvičení

Potrat svědčí o uniformách těla vyschnout plod. Ale patologie neuvádí kříž na mateřství. Podpůrná terapie, pravidelné návštěvy zkušeného gynekologa a pozornosti k tělu umožňují ženu znát radost z narození dítěte i v obtížném případě.

Rizikové faktory:

  1. tělesné cvičení;
  2. emocionální stres;
  3. anomálie rozvoje genitálních orgánů;
  4. dříve přenesené potraty a potraty;
  5. hormonální nerovnováha;
  6. patologie systému hemostázy;
  7. infekce;
  8. Nemoci dělohy a přípojek;
  9. Budoucí rozvojové anomálie.

Začátek těhotenství je obtížné období pro ženského organismu, různé faktory způsobují ostré reakce provokující odmítnutí plodu. Být těhotným a přeživším potratem bez komplikací, v budoucnu, v budoucnu, jeden a více dětí jsou snadno. V souvislosti s vědomím, které ženy existují alokace ve spontánním potratu, bude budoucí matka určit, že existuje důvod k obavám.

Neboj se!

Odmítnutí plodu v časných termínech ukazuje, že s tělem je něco špatně. Neexistují žádné důvody, proč být naštvaný: Pokud ovoce přežilo, bude vývoj s vysokou pravděpodobností špatný, a dítě se narodilo s odchylkami nebo zemřel v porodu. Potrat v časném vyjádření - to je mechanismus evoluce, který umožňuje přežít silné jednotlivce.

Je důležité pochopit včas, že to, co se stalo, není menstruace, ale doprovázející chyba. To dělá žena postarat se o své zdraví, a v budoucnu eliminovat takovou situaci. Jednou jsem pochopil, že došlo k potratu v časných lhůtách, se budoucí matka pozorně týká sebe, pečlivě sleduje symptomy, kontroluje vypouštění, ví, co čekat na to, co se bát, a jaké signalizuje normální průběh těhotenství.

Sčítání

těhotenství

Zaznamenává změny, které se vyskytují v těle, mění povahu výběru, navštivte lékaře. V časném termínu těhotenství, i když v tomto těle není připraveno, můžete ušetřit. Pokud existují gynekologická nebo hormonální onemocnění a konzervační prostředky není možné, nehledejte - odmítnutí nevizučního plodu neznamená, že v budoucnu nebude schopen porodit.

Pokud se žena stala přežít přirozený potrat, nový těhotenský plán předem. V tomto případě jsou registrovány u gynekologa, existují pravidelné průzkumy a analýzy, přesně následovat určený program lékařské podpory. Minimalizuje rizika a umožňuje vydržet a porodit zdravého dítěte. Můžete naplánovat nové těhotenství za 3-6 měsíců po převedených potratu a léčbě.