Recit pro ženy v různých částech světa

Koncept "ústupu" nemůže být nazýván nový, protože jeho příběh začal ještě princ Siddhartha Gautama (Buddha). Byl to on, kdo strávil 25 ústupů, což v tradičním porozumění znamená čas duchovní meditace. Dnes koncept implikuje oddělení sebe od vnějšího světa, soukromí a dosažení posledního plně může být plně na speciálních místech - daleko od shonu a hluku.

Pokud se chcete zbavit nahromaděného stresu, podívejte se na svět s jinými očima, bez mentálních trosek, zúčastněte se místa moci, ideální pro ústup. Mnoho z nich se nachází mimo naši zemi, takže doporučujeme kupovat prohlídky v online cestovní úložišti OnlineTours.Ru mistr meditativní techniky v plném tichu na klíně přírody.

Co je to žena ústup?

Dnes by ženy měly být nejen správci krbu, milující matky, ale také se starat. Touha dodržovat veřejná očekávání způsobit ztrátu hodnot a instalací stanovených samotným přírodou, popření vnitřní harmonie a klidu.

Meditativní útočiště - dobrá příležitost se pohybovat od mužského chování a pochopit, co by měla být skutečná žena v lásce, vztahy, finanční sektor. Tato praxe kombinuje prvky jógy, tanec, což pomáhá dámám:

  • Eliminovat psychologické bloky vztahující se k vztahům s opačným pohlavím;
  • vypracovat jeho přitažlivost a sexualitu;
  • Snadná vstup do stavu streamování;
  • energie z pozemku.

Po ústupu je harmonie získána v duši, jeho vlastní "I".

Ideální místa pro ústup

Specialisté v oblasti duchovních praktiků se primárně doporučují navštívit ostrov Bali, který má neuvěřitelnou energii. Jeho moc se koná i ty lidi, kteří nikdy praktikovali jógu nebo ústup. Pokud není možné létat do zahraničí, koupit prohlídky v internetovém obchodě EKB.Onlungetours.Ru a navštěvovat místo moci v rámci našeho obrovského vlasti. Například v Soči, silná pozitivní energie má čistící vodopády, stávkující s jejich krásou, a na předměstí zanechává nesmazatelné dojmy z beatrných jezer, Yarilina Shi, Moores města, Solnechnogorsk.

Během soukromí musíte zcela "odpojit" ze světa - toto pravidlo platí pro všechny externí kontakty a miniaplikace. Pouze tak se můžete zaměřit, vyčistit vědomí, pochopit pohyb energie v USA a podniknout nové informace. Zvláštní pozornost si zaslouží výživu: mělo by to být mírné, aby tělo neřekne energii během meditace, ale od duchovního soukromí. Po absolvování praxe musí být přijatý poplatek vynaložen v dobrém stavu: mělo by být opuštěno z potěšení, která zničí tělo a vést k jeho vyčerpání.