Dýchání dělohy

Dámské dělohy je jedinečné tělo, které může reprodukovat nový život. Meditace související s dopadem na reprodukční centrum pomáhá nejen zlepšit pohodu, ale také vytvořit sexuální život, přizpůsobit psychologický stav a také ovlivnit práci jiných systémů. Uterus je hlavní výkonový centrum ženy. Předpokládá se, že pomocí meditací můžete dokonce vyléčit neplodnost.

Popis

"Dýchání u dělohy" je základní technika pro ženy všech věk. Meditace může být provedena kdykoliv, postup nemá omezení. Použití děložní dýchací techniky je možné i během těhotenství a po porodu, technika pomůže obnovit funkce těla v krátkém časovém období.

Při dýchání se dělo, vyrobené podle známé techniky se zobrazí s ženským centrem. Meditace zahrnuje poskytování příznivého účinku na psychologický, emocionální stav, všeobecná pohoda, práce reprodukční sféry a sexuality.

Očekávaný výsledek

Dýchání přes děloha obnovuje harmonii s vlastním tělem. Předpokládá se, že v této oblasti se shromažďují urážky, nespokojenost, vina a mnoho dalších bloků. Neumožňují navázat spojení s ženským centrem. V důsledku toho se vyskytují selhání a dokonce vyvíjejí onemocnění. S pomocí meditace a dýchání je ženské centrum aktualizováno, zúčtováno.

Pravidelná implementace jednoduchých akcí slibuje následující výsledek:

  • purifikace energie;
  • naplnění tělesa energie;
  • pevnost a zlepšení výkonu;
  • Doplnění lásky;
  • Libido a sexuální zisk.

Podívejte se na první výsledky z jednoduchých a krátkých meditace za týden. V prvních dnech povolání způsobují smíšené pocity. Žena může být příliš emocionální. Meditace děloha tímto způsobem čistí tělo před negativem. Žena pláče, křičí, směje se. Je nutné vzít tento proces zotavení s vděčností a pochopit, že meditace dává první ovoce. Po očištění, náplň děložní harmonie, teplé a lásky.

Způsob spuštění

Dýchání s dělohou - jednoduchá krátká meditace, která nebere spoustu času a úsilí, ale přináší příměsi. Pro splnění je nutné odejít do důchodu a zaměření.

Meditace můžete provést ve skupinovém týmu. Takové vzdělávací praktiky Moderní fitness centra a soukromé trenéry.

Uterus je hlavní energetický centrum pro ženu. Proto je v průběhu meditace nutné zaměřit se na tento orgán. Zdrojová poloha - stání, nohy na šířce ramen a kolena jsou mírně ohnuté. Ruce se nacházejí podél těla v uvolněném stavu. Dýchání dělohy začíná inhalací. Silně mi stiskl zuby, je to nutné, jako by sání vzduchu, což představuje, jak prochází celým tělem, proniká do každého orgánu. Šíření do vzdálených rohů těla, síla začíná pocházet ze země. Pohybující se podél nohou, dosáhne dělohy. V tuto chvíli je dítě napjatý, jako by sání vitální energie. Ruce se pomalu zmenšují pěsti a vzestup k oblasti břicha, kde se nacházejí vaječníky.

V exhalaci je reverzní proces - negativní vychází z dělohy. Ruce jsou postupně relaxační a vypouštěné zpět. Svaly dětského orgánu přicházejí do původní polohy, uvolňují negativní tok na nohách na zem. Výdech se provádí přes mírně otevřený ústa.

Doba trvání cvičení by neměla být kratší než 5 minut. Začátečníci by měli postupně zvyšovat dobu meditace, čímž se dostanete na 15 minut. Už po několika dechech můžete pociťovat, jak se v poli malé pánve objeví teplo. Svaly Panvis začínají zmenšit, pracovat na jedné vlně s dýcháním.

Po meditaci

Chcete-li řádně dokončit gymnastiku respirační, musíte mít horizontální polohu. Ležící na zádech, musíte dát dlaně na oblast, kde se nachází děloha. Pocit své energetické centrum, obklopené teplem a pozitivním nábojem, můžete začít dialog s reprodukčním orgánem: požádat o odpuštění pro nedostatek placené pozornosti, všech závodů. V procesu konverzace můžete otevřít nové příležitosti, touhy, naučit se něco neobvyklého, skrytého před zvědavými očima.

Meditace s dýcháním má příznivý účinek nejen na dělohy, ale také pracovat celé tělo jako celek. Je nemožné přerušit třídy, jinak je získaný výsledek vyrovnán.