Je možné použít heexicone během menstruace: doporučení pro použití

Mnoho sexuálních dívek vedoucího aktivního sexuálního sexuálního života narazilo na infekční onemocnění ovlivňující orgány sexuálního systému. Ve většině případů gynekologové doporučují ovlivnit problém přímo. "Dodejte" účinné látky přímo do tepové froce, obchází gastrointestinální trakt, pomáhají lékům ve formě vaginálních svíček. Ale jako čípková forma léku ovlivňuje tělo? Co jsou svíčky? V jakých případech stojí za užívání léku? Je možné během menstruace použít heičlové svíčky? Pojďme na to dohromady, spoléhat se na názory specialistů.

Princip operace

Po studiu farmaceutických vlastností léčiva lze dospět k závěru, že headikót se označuje jako řada antibakteriálních léčiv se silným antiseptickým účinkem. S odkazem na chemický vzorec prostředků, je zřejmé, že hlavní účinnou látkou je chlorhexidin bigluconat v množství 0,008 g na čípek. Tato složka se používá všude pro dezinfekci, zpracování otevřených ran a dopad na škodlivé mikroorganismy různých kmenů a je známý jako chlorhexidin v kapalné formě. Mezi hlavní nejjednodušší může být odstranění s pomocí této látky izolované gram-pozitivní a gram-negativní třídy bakterie:

  • Treponema pallidum;
  • Bakteriidy fragilis;
  • Chlamidia spp;
  • Močiplasma spp;
  • Neisseria gonorrhoeae;
  • Gardnerella vaginalis.

Jsou to tyto mikroorganismy, které z velké části spadají do vnitřní dutiny orgánů reprodukčních systémů rozvoj infekčních onemocnění příslušné etymologie.

A také kompozice svíček Heičonon zahrnuje bázi polyethylenoxidu v různých dávkách. Tato látka je základním základě a nemá přímo ovlivňovat mikroorganismy.

Jak se tyto svíčky vyrovnávají s infekcemi padajícími přes genitálie k porovnání dětí? Princip provozu je založen na úplném zničení bakterií.

Nalezení do těla ženy zavedením do pochvy, lék vstupuje do přímé interakce s nejjednodušším. Chlorhexidin bigluconate zničí mikrobiální stěnu buňky a její interiér, poskytuje život, vyjde. Tento náraz je destruktivní pro patogenní mikroorganismus.

Číst, pokud můžete použít Betadine svíčky během menstruace.

Indikace pro použití

Navzdory nejednoznačným recenzím lékařů o použití svíček Heičonon během menstruace, mnoho žen raději používat tento lék, bez ohledu na menstruační cyklus.

Popularita a poptávka této léky ve formě čípku je spojena s jeho účinností v boji proti nemocí přenášeným skrz sexuální kontakt. Stojí za to říkat, to nejsou jediná onemocnění, ze kterých můžete vyléčit s heikótou. Mezi svědectví o využívání prostředků se rozlišují:

  • Celá škála pohlavních onemocnění přenášených od partnera k partnerovi během pohlavního styku;
  • Primární syfilis;
  • nespecifické colpity;
  • gonoron;
  • Grichimoniasis;
  • drozd (vaginální kandidóza);
  • Močasmóza;
  • Přítomnost runkenness ve vnitřní dutině pohlavních orgánů;
  • Zánětlivá onemocnění genitálních orgánů provokovaných asociací škodlivých mikroorganismů;
  • Sex herpes.

Lék se používá jako prevence onemocnění před operací: potrat, čištění, škrábání, stejně jako před vedením různých intrafital výzkumu. Použití čípků jako profylaktického činidla před zavedením intrauterinních spirálů doporučují lékaři používat lék a po extrakci této antikoncepce.

Kontraindikace pro použití

Podle pokynů pro použití existuje řada fyziologických znaků, ve kterých nestojí za použití tohoto léku. Tento seznam obsahuje:

  1. Přítomnost dermatitidy v oblasti vnějších pohlavních orgánů.
  2. Individuální nesnášenlivost k současné složce - chlorhexidin.
  3. Alergické reakce na základní base base.

Z klinických studií a výrobků praktik gynekologů je zřejmé, že vedlejší účinky z používání vaginálních svíček na bázi chlorhexidinu jsou extrémně vzácné.

Pokud si žena všimla vzhledu nepříjemných pocitů, hořící, svědění, je to nutné, nebo přítomnost zarudnutí v oblasti sexuálních rtů, je nutné okamžitě dokončit terapii.

Nepříjemné příznaky zanechají několik dní po skončení použití čípku.

Je možné použít heaxOme během měsíčních svíček

Úroveň účinnosti léčiva je významně snížena v přítomnosti hnisavých nebo odvzdušňovacích sliznic přidělených děložním. Proto specialisté nedoporučují zahájit healingový kurz s Heicicone během menstruace. Přerušení terapeutické terapie v důsledku nařízení je také nežádoucí.

Specialisté jsou jednomyslný v jednom: vaginální svíčky Heičonon nepoškozují zdraví ženy, bez ohledu na fázi menstruačního cyklu, ve kterém se lék používá.

Stojí za zmínku, že se jedná o jeden z mála fondů taková forma propuštění, které nemá vliv na přirozené pH pochvy. Krásné pohlaví mohou používat svíčky z chlorhexidinu, nebojí se vzhledu suchosti, spalování nebo silného soudu v oblasti rozkroku.

Před použitím tohoto čípka musíte kontaktovat specialistu, abyste identifikovali možné kontraindikace a místo určení průběhu terapie na základě rysů menstruačního cyklu žen.

Co je lepší svíčku nebo heikótonové řešení během menstruace

Farmaceutický průmysl produkuje hexeon v několika formách:

  • Svíčky;
  • Řešení.

Mnoho žen, dostat se na recepci na gynekolog s jemným problémem, se ptá: "Je možné použít heikikonové svíčky pro menstruaci?". Někteří odborníci jsou přesvědčeni, že heikononové svíčky nestřívají během kritických dnů. Hlavní složky výrobku, jednoduše nepřinese očekávaný účinek.

Toto stanovisko je založeno na úplné absenci účinku. Čípek, bít do genitální dráhy, taví a aktivní složka léčiva se smísí s menstruační krví, která je odmítnuta dělohem. Není těžké hádat, že chlorhexidin opustí dutinu a "bez setkání" se škodlivými organismy. Proto gynekologové v průběhu regulace doporučují používat řešení ve formě řešení.

Heikononový roztok je alternativou ke svíček a používá se během kritických dnů.

Mělo by být použito podle následujících pravidel: t

  1. Heikonon je zaveden do uretry a v pochvě. Dávkování je stanoveno gynekologem individuálně, založený na historii onemocnění a individuálních charakteristik pacienta.
  2. Kapalina v dutině musí "držet" nejméně 3-4 minuty.
  3. Lékaři argumentují, že vnější povrchy kůže by měly být léčeny pro dosažení největšího účinku: pubic - vnitřní povrch rtů kyčelního podlahy.
  4. Na několik hodin po douchingu, odborníci doporučují zdržet se močení.
  5. Pokud byl postup předcházení nechráněného sexuálního zákona, poté, co je nejlepší počkat den, a teprve pak pokračovat do léčby.

Heikononová svíčka terapie má také své vlastní vlastnosti spojené se složitostí jejich použití. Zvažte hlavní kroky, které zajistí maximální výsledek z užívání drogy:

  1. Před zahájením procedury je nutné provést abodes rozkroku.
  2. Čípky jsou uvedeny výhradně v rukavicích!
  3. Pro dosažení maximálního účinku vložte jako je to možné, vložte čípek.
  4. Zadejte svíčku, kterou potřebujete spát. Pokud se průběh léčby předpokládá, že je třeba zavést heaxónu v dopoledních hodinách a večer, pak poté, co žena vložila nástroj, musí si lehnout asi 30 minut.
  5. Ve většině případů, terapeutický kurz nepřesahuje 10 dní, ale v některých, zatížených doprovodným onemocněním, může být rozšířena na měsíc.

Je přísně zakázáno kombinovat terapeutický průběh svíček Heičlenicon a použití alkoholických nápojů!