Genteron svíčky z drozd

Svíčky genteron jsou aktivátory imunitního systému a umožňují efektivně léčit drozd a další infekční zánětlivá onemocnění reprodukčních orgánů.

Lék má širokou škálu akcí, minimální sadu kontraindikací a vedlejší účinky. Je možné použít u těhotných a kojících žen v přítomnosti drozd nebo jiných zánětlivých procesů.

Drush a genteron

Vaginální kandidóza nebo drozd způsobil candida houby. Integrovaná terapie s antifungálními a imunomodulačními činidly se doporučuje zmírnit drozd.

Při použití geniferonu se vyskytuje imunita ženského organismu, což ztěžuje účinnější a bezpečnější pro podstoupení léčby.

Složení a dávková forma

Hlavní účinnou látkou je rekombinantní lidský interferon alfa 2b. Syntéza interferonu se provádí na základě geneticky modifikovaného kmene Escherichia coli. Dávkování se stane:

  • 250 000 me.
  • 500 000 me.
  • 1 000 000.

Dále, čípky obsahují:

  • Taurin - 0,01 g;
  • Benzokain - 0,055 g;
  • Dextran 60 000.

Vzhledem k obsahu v interferonových svíček jsou dosaženy následující účinky:

  • imunomodulační;
  • antibakteriální;
  • antiviral.

Současně dopad na intracelulární fermentory mikroorganismů.

Vzhledem k aktivaci buněčné imunity je rozdělení lymfocytů zrychleno, což vede k syntéze protilátek proti houbám kvasinek.

Taurin podporuje normalizaci metabolických procesů tkáně, která vede k regeneraci postižené sliznice s vývojem rychlého povrchu epithelizace.

Na úkor Tauriny je pomalý rozpad interferonu a jeho prodloužené akce.

Benzokain označuje skupinu místních anestetik, mění propustnost cytoplazmy s blokujícími nervové pulsy a snížení nebo eliminace symptomů bolesti.

Kvůli přítomnosti ve svíce, Hopferon Benzokain snižuje bolesti bolesti, svědění a pálení.

Svíčky jsou válcový tvar, který má špičatý konec. Bílá barva na nažloutlé. Podélný řez se odlišuje homogenností. Je možné detekovat vzduchovou tyč.

Lék se používá jako lokální a systémová terapie.

Indikace

Mezi svědectvím pro použití svíček se genteron rozlišuje:

  • Gerpes Genital;
  • Stis: Chlamydia, močasmóza, mykoplazmóza, trichomoniáza;
  • Candidade drozd nebo vaginální chronický typ;
  • bakteriální vaginóza;
  • Infekce HPV;
  • Colpits;
  • Cervicitis;
  • vulvovaginitida;
  • Bartolinitida;
  • adnexitida;
  • uretit;
  • cervikální erozi.

Svíčky genteron lze použít vaginálně nebo rektálně, protože spektrum léku je rozšířen.

Vaginální aplikace má místní akci, rektální - společná celém těle.

Návod k použití

Dávkování, multiplicita recepce a průběhu léčby jsou způsobeny typem onemocnění.

  1. Za přítomnosti infekčních a zánětlivých procesů močových cest se doporučují ženy používat 1 kus v dávce 250 000, 500 000 nebo 1 000 000 IU vaginálně nebo rektálně. Dávkování je vybráno v závislosti na závažnosti zánětu. Doporučené použití po dobu 10 dnů jednou za 24 hodin.
  2. Na vývozeném průběhu infekčního procesu se používat 1 čípek doporučuje 3krát za 7 dní po 1 dni s kurzem 1 až 3 měsíců.
  3. S výrazným zánětlivým onemocněním je možné použít genferon podle schématu 2krát denně ráno a večer, zatímco ráno vakinálně a večer - rektálně. Komplexní doporučené použití pro noc vaginálních antibakteriálních nebo fungicidních činidel.
  4. Světlo genteronu v dávce 250 000 IU se doporučuje pro použití u dětí a těhotných žen od 13 do 40 týdnů gestačního období.
  5. Během drozu se g geniifer používá v dávce 500 000 im 2 krát denně s přestávkou 12 hodin mezi formulací svíčky. Ráno se doporučuje používat lék vaginálně, ve večerních hodinách - rektálně. Současně jako součást komplexní terapie využívá antifungální činidla vaginálně a orálně.
Při léčbě zánětlivých procesů a tahů reprodukčních orgánů je nutná kontrola zúčastněného lékaře. Samoúprava je nepřijatelná vzhledem k rizikům vývoje chronického průběhu onemocnění.

Léčba během těhotenství a laktace

Během gestace a období laktace se vyskytuje mnoho žen. To je způsobeno fyziologickým oslabením imunitního systému ženského organismu, který je zaměřen na zachování a prodloužení těhotenství. V této době se aktivně začíná vynásobit podmíněnou patogenní flóru, může se připojit infekční agent.

Léčba drozd během těhotenství je povinná, která je spojena s rizikem poškození plodu v nepřítomnosti odpovídajícího zpracování.

V přítomnosti častého opakovaného drozdu vagíny je možné předepsat svíčky od genteronu, jako jeden ze složek komplexní terapie.

Použití léku v těhotenství a kojení není zakázáno. S opatrností je však nutné použít čípky v prvním trimestru gestačního období.

Od 13 do 40 týdnů se doporučuje gestace pro léčbu používat svíčky genteronů svíček v dávce 250 000. Průměr léčby je v průměru 10 dnů. Používá 1 čípek 2krát denně v pochvě. Interval mezi útoky je 12 hodin.

Kontraindikace a vedlejší reakce

Svíčky genteron jsou převedeny hlavně dobře. Mezi kontraindikace se odlišují individuální nesnášenlivost na složky léčiva.

Od vedlejších účinků ve vzácných případech se mohou vyskytnout nežádoucí účinky z různých orgánů a systémů.

  1. Alergie. Může dojít ve formě svědění, spalování, vyrážka. Zrušení svíček je potřeba. Po zrušení nezávisle symptomů zmizí po 72 hodinách.
  2. CNS. Manifesty ve formě bolesti hlavy.
  3. Oběhový systém. Může dojít k lakeingu, trombocytopenie.
  4. Zvýšená tělesná teplota, zimnice. Doporučeno použití paracetamolu v dávce od 500 do 1000 mg.
  5. Zvýšený pocení.
  6. Zvýšená únava.
  7. Malgánský.
  8. Poškození appetite.
  9. Arthralgia.
Nejčastěji se vedlejší účinky vyvíjejí na pozadí použití genteronu v denní dávce vyšší než 10 000 000.

speciální instrukce

Při léčbě infekčních zánětlivých onemocnění močového cestu a drozd je nutné zdržet se sexuálními akty nebo používáním bariérových metod antikoncepce. Aby se zabránilo reinfekci, léčba se provádí současně všem sexuálním partnerům.

Během menstruace je možná zavedení léčiva, pokud existují indikace.

Při řízení auta a provádění potenciálně nebezpečné práce neovlivňuje lék.

Zvláštní pozornost při předepisování genteronu musí být podáván ženám s přítomností alergií a autoimunitních onemocnění v závislosti na fázi.

Předávkovat

O případech předávkování v praxi neznámé.

Pokud byla zavedena velká dávka, než je doporučeno, musíte dát další svíčku 24 hodin od okamžiku posledního úvodu. Další terapie je vyrobena podle předepsaného diagramu.

Léčivá interakce

Simultánní použití genteronu s jinými léky vede ke zvýšení nebo snížení účinnosti léčby v závislosti na léčivu.

  1. Antibiotika a antimikrobiální prostředky. Účinnost geniferonu se zvyšuje.
  2. Vitamíny E a C. Zvyšuje interferon.
  3. NSAVS, Anticholinesterase produkty. Činnost benzokainu je potenciál.
  4. Sulfanimida. Jejich akce je snížena z důvodu přítomnosti benzokainu.

Podmínky skladování a prodeje

Skladem genteron je nutný při teplotě 2 - 80 ° C.

Z lékáren se lék vyrábí lékařský předpis.

Analogy

Mezi analogy geniferonu přidělte:

  • Kipferon;
  • Viferon;
  • Roferon.

Díky imunomodulačnímu efektu, možnosti lokální imunity nárůstu vagina, které zajišťují prevenci opakování pohlavních infekcí.