Seznam svíček z eroze

Při identifikaci na další gynekologické vyšetření eroze děložního čípku musí lékař doporučit ženu, která má projít komplexní vyšetření. Pouze po jeho dokončení je vybrána taktika léčby. V mnoha případech se lékaři nabízejí vybrat seznam svíček v eroze děložního čípku. Pod jejich dopadem je mikroflóra vagína normalizována, proces regenerace tkání je stimulován, růst patogenní flóry je potlačen.

Charakteristika onemocnění

Více než 50% všech žen čelilo erozi čípku. V procesu průzkumu může lékař stanovit pravou nebo falešnou erozu u pacienta. V závislosti na přesné diagnostice a stavu ženy bude gynekolog vybere potřebnou taktiku léčby.

S pravou erozií děložního čípku pokryté vředy. V nepřítomnosti léčby, onemocnění začíná pokrok, velikost ulcerací se zvyšuje, když je zraněno, začnou krvácet.

Falešná eroze, na první pohled, stejně jako obyčejný - lékař vidí graf zarudnutí na povrchu děložního čípku. Ale s pseudo-erozí, normální epitel se nahrazuje válcovým.

Když je patologie nalezena, lékař okamžitě nepojde k léčbě: neměli byste spočítat, že lékař poskytne seznam svíček a poslat domů. Je nutné provést komplexní zkoumání zaměřené na identifikaci příčiny vzhledu eroze a stanovení povahy změn ve struktuře děložního čípku. Pokud výsledky cytologické vyšetření ukazují přítomnost dysplazie, leukoplakie nebo jiných patologií souvisejících s precancerózními chorobami, léčba svíček nebude stačit.

Taktika terapie

Ženy potřebují vědět, co se zbavit eroze s pomocí svíček, i kdyby byli propuštěni gynekologem, téměř nemožné. Doktor na výběru nabízí seznam svíček, které jsou nezbytné pro přípravu vagíny chirurgické a obnovit normální prostředí po něm.

Často je detekována řada infekčních zánětlivých onemocnění v detekci erozivního poškození a provádění úplné diagnózy. Před chemickou koagulací eroze musí být jeho kryodestrukce nebo dutina zbavit patogenní mikroflóry.

Některé mikroorganismy mohou vyvolat vzhled erozivních změn, takže před hlavním ošetřením děložního čípku je dutina vagíny dezinfacitní. V opačném případě se opakování nelze vyhnout.

V lékařské praxi existují situace, kdy se Cervix léčí po absolvování průběhu terapie se svíčkami. Pod vlivem aktivních komponent mikroflóny je normalizována, epitelová vrstva je obnovena.

U některých pacientů zůstává erozi, ale významně klesá. V takových situacích, gynekologové doporučují přicházet na kontrolu a diagnostické vyšetření nejméně dvakrát ročně.

Výhody vaginálních čípků

Pokud lékař nabízí několik svíček, který si vybere, má pacient právo vybrat si, které čípky koupit. Odmítnutí léčby svíčkami v erozivním poškození čípku, nestojí za to, protože jsou nejúčinnějším způsobem, jak normalizovat stát.

Výhody léčby s vaginálními čípky zahrnují:

  • Léčivé látky spadají přímo do zaměření zánětu;
  • Vzhledem ke speciální struktuře a plynu, svíčky se rozpouštějí do pochvy a rovnoměrně pokrývají celou vnitřní část sliznice;
  • Při použití je, jizvy, krusty jsou změkčeny a obnoveny integritu sliznice.

Seznam svíček vypuštěných s gynekology lze zakoupit téměř v jakékoliv lékárně.

Výběr přípravků

Typicky doktor vypouští svíčky, aby připravil ženu na operaci potřebnou k zbavit se eroze děložního čípku. Přesný seznam léků bude záviset na výsledcích průzkumu. Pokud pacient podle výsledků analýz, byly odhaleny infekční zánětlivá onemocnění, lékař si vybere ze seznamu svíček těch, které jsou účinné pro patogenní mikroorganismy.

Po koagulaci, migraci nebo kryodestrukci eroze děložního čípku, přiřazuje zúčastnění lékařů, které pomáhají urychlit proces regenerace tkáně. S pravou erozou se svíčkami, které jsou předepsány jako jeden z prostředků komplexní terapie, můžete dokonce obnovit integritu sliznice membrány.

Čípky Depantol

Prakticky v každém seznamu svíček, které jsou nabízeny gynekologům pacientům, se nachází Depantola. Jejich složení obsahuje chlorhexidin bigluconat a decpension. Pod vlivem těchto účinných látek je stimulována regenerace tkání, metabolismus se zlepšuje.

Seznam patologií, pod kterým je deepsanstol předepsán:

  • Pravá erozi (jako součást komplexní terapie);
  • Chronické a ostré vaginity, Exocervicitical, Endocervicitic, včetně složité eroze krčníku.

Aktivně používat Deampanol v období po operacích děložního čípku. To vám umožní zlepšit regeneraci tkáně po laserovém koagulaci, kryodestrukturování, diathermokoagulace. Čípky jsou injikovány intravaginální dvakrát denně. Průběh léčby trvá 7-10 dní.

Seznam kontraindikací je malý. Tento nástroj nepředepisujte pouze v individuální intoleranci na léčivé látky obsažené v jeho složení.

Přípravný heikonon

Heektononové čípky jsou analog Depantola, ale zahrnuje pouze chlorhexidin bigluconat. V souladu s pokyny pro používání svíčky je Heikonon předepsán pro:

  • Léčba bakteriální vaginózy, Colpits;
  • Obnovení tkanin v eroze děložního čípku;
  • Prevence pohlavních onemocnění;
  • Prevence infekčních zánětlivých onemocnění před a po operaci, například koagulace děložního čípku.
Gynekolog může nabídnout seznam několika verzí svíček na výběr. Alternativa je nezbytná, když pacient navázal individuální nesnášenlivost vůči některým účinným látkám.

Heikonon je zaveden do vaginy dvakrát denně po dobu 7-20 dnů.

Betadin

Mnoho gynekologů v seznamu léků, které se používají v eroze děložního čípku, zahrnují betadin. Jedná se o vaginální čípky, které obsahují pose-jod. Patří do skupiny antimikrobiálních a antiseptiků. Jod, který je součástí svíček, se pomalu rozlišuje rozpuštěním a má silný baktericidní, antimikrobiální náraz.

Betadine svíčky se používají při identifikaci:

  • nespecifické vaginity způsobené gardndene;
  • Vaginální onemocnění provokovaná antibiotickou terapií a použitím steroidů;
  • houbová onemocnění způsobená aktivací Candida;
  • Trichomoniaza.

Seznam svíček používaných v eroze na čípku, betadin je stále kvůli skutečnosti, že tento lék se používá při přípravě na chirurgické operace v pochopení.

Svíčky jsou podávány 1 čas denně na týden. V procesu léčby je nutné použít hygienické těsnění.

Moře rakytník olej

Fitossoves s rakytníkem se používají jako baktericidní, imunomodulační, bolestivé, hojení hojení. Mají zvýšenou regenerační účinek, obnoví metabolismus a krevní oběh.

Svíčky s rakytníkem s mořem spadají do seznamů doporučení gynekologů velmi často. Doporučují se na:

  • Andity;
  • Eroze děložního čípku;
  • vulvovagItes.

Koneckonců přispívají k rychlé obnovení integrity sliznicí. Předepsat svíčky s trváním 5-10 dnů. Nedoporučujeme používat je v nesnášenlivosti na hlavní komponenty.

Často se mohou být svíčky rakytníku nalezeny v seznamu léků, které se používají po provozním zacházení s erozi čípku. Mohou být podávány po opěru razítka pro urychlení hojení povrchu rány.

Polyoxidonium čípky

Svíčky, které zahrnují polyoxidonium (Azoxime bromid), se používají v gynekologii, aby bylo možné opravit imunitní selhání. Lze jej nalézt v seznamu léků, které se používají při provádění komplexní terapie pro léčbu akutní virové, plísňové, bakteriální onemocnění:

  • vaginóza;
  • Kolpatitida;
  • endometritida;
  • cervikóza;
  • Cerviciting.

Polyoxid je zařazen do seznamu léčiv, které se používají jako lokální léky určené k urychlení procesu regenerace tkáně. Tyto svíčky zvyšují odolnost vůči infekcím a pomáhají normalizovat podmínku v útlaku místní imunity.

V souladu s pokyny pro použití je nutné zadat 1 čípek v prvních 3 dnech léčby denně, a pak den. Použití po celou dobu terapie 10-15 čípky.

Ale vyzvednout svíčky v eroze děložního čípku. Může přiřadit specifické léky nebo navrhnout výběr prostředků ze seznamu. Po dokončení léčby se rozhodne o potřebě provozní terapie.