Hormonální sprej pro nos od alergií

S alergickými Rýnem, nejúčinnější způsoby usnadnění stavu Maximální kontaktní omezení s alergenem a použití místních drog. Guma - charakteristický příznak alergické rýmy, eliminovat, který pomáhá speciálním klesám, spreje.

Ve farmakologickém trhu jsou nosní léky prezentovány v sortimentu. V tomto seznamu hormonální spreje v nose z alergií. Tyto prostředky ve formě kapiček nejsou produkovány. Jejich farmakologická akce je zaměřena na odstranění zánětu nosní sliznice.

Hormonální kapičky a sprej s ritinem

Seznam alergie hormonální spreje

Hlavní látka na bázi názvu
AvaisFulicozon furoate (fluorovaný kortikosteroid)Zúžení plavidel, snížení sekrece nosního hlenu, odstranění otoků
NaconexMOMETAZONE FUORAT (glukokortikosteroid)Antiallergic, anti-reflexe, protizánětlivý účinek
DezriniteMometaOne (glukokortikosteroid)Protizánětlivý, antiallergický efekt
FlislaseFlicazon propionát (glukokortikosteroid)Prevence a léčba sezónní rýmy
KuželBudesonide (glukokortikosteroid)Prevence a odstranění symptomů alergické rýmy způsobené kvetoucími rostlinami a prachem

Hormonální nástroje pro nos

Tabulka představuje nejoblíbenější hormonální agenty od alergií. Taková farmakologická akce je poskytována baconase, prednisolon, aldcine, beclametazone a další. Tyto léky obsahují syntetické v souladu s glukokortikosteroidy. Odstraňují zánět potlačením lokálních imunitních reakcí. Účinné pro léčbu alergického rýma a rychlého dýchání reliéfu.

Nezávislé užívání těchto léčiv je nepřijatelné. Musí být jmenováni lékařem.

Nekontrolované užívání hormonálních léků vede k vývoji mnoha Vedlejší efekty. Hormonální spreje se používají v nepřítomnosti účinku antihistaminické a protizánětlivé terapie, používají se několik dní.

Jsou hormonální kapičky nebezpečné pro plod

Žena během těhotenství pro odstranění nosního edému a další příznaky alergické rýmy musí být Poraďte se s lékařem Pokud jde o výběr nosních fondů.

Alergie nemají přímo ovlivňovat ovoce. Je spolehlivě chráněn placentou, která nenechá ujít alergeny. Vliv onemocnění na budoucím dítěti je spíše zprostředkován, protože matka je ve stavu stresu. Je nepohodlí, nervózní, spí špatně.

Pro usnadnění alergické rýmy je hormonální sprej během těhotenství kontraindikováno. Přípravky Potenciální hrozba pro budoucí dítě. Výjimka je velmi obtížná. Pouze lékař vybírá lék a dává povolení po dobu 1-2 krát jeho použití.

Hormonální spreje z chladného s alergiemi přinášejí rychlé usnadnění stavu. Mají anti-refrektační a ne-havarijní účinek. Stejně jako jiné léky založené na hormonech musí být jmenovány pouze lékařem. Použijte svůj krátký čas. Jinak se vyvíjí závislost a nežádoucí účinky. Těhotné ženy používají hormonální nosní prostředky.