Skandista a epigen sprej z drozd

Drush nebo vaginální kandidóza je porážka sliznice Vagina plísňového původu. Můžete diagnostikovat toto onemocnění pomocí gynekologického vyšetření, smear na mikroflóře a průzkumech pomocí kolposkopu.

Existuje mnoho léků na léčbu a prevenci drozd. Mezi pacienty jsou populární a intimní spreje, které umožňují dosáhnout poklesu svědění, podráždění genitálních orgánů, obnovit normální flóru a zabránit reprodukci houb.

Příčiny a symptomy drozd

Před přechodem na podrobný popis spreje používaných v drozd, je nutné pochopit příčiny a příznaky této plísňové léze.

Faktory, které mohou být výchozím bodem pro vývoj drozd, hodně mnoha. Jedná se o porušení vaginální mikroflóry způsobené léčbou imunosupresorů, nesprávným použitím hormonálních léčiv, snížení imunity způsobené chronickými onemocněními, jakož i ostrým poškozeným hormonálním zůstatkem v těle.

Nadměrné využívání sladkých, plavání v otevřených vodních útvarech, dlouhodobý pobyt ve mokrém spodním prádle a navštívit veřejný bazén - to vše může také způsobit rozvoj bouřlivé životně důležité činnosti Candida houby.

Mezi hlavní příznaky drozury lze rozlišit následující funkce:

  • Silné spalování a svědění v oblasti třísla;
  • Comned bílé výboje připomínající konzistenci tvarohů;
  • nepříjemný a ostrý zápach výboje;
  • Menší zarudnutí nebo otok tkanin zárodečných rtů;
  • Nepříjemné pocity během pohlavního styku a močení.

Pokud je z výše uvedených příznaků detekováno jakékoli znamení, musíte navštívit lékaře.

Epigen a SandeNon Sprej

Sprej je jedním z nejpohodlnějších a nejúčinnějších forem léčiv pro léčbu drozd. Spreje se používají pouze v kombinaci se základní léčbou. S pomocí jemného postřikovače můžete ovládat dávku léku a umožňuje většinou proniknout do účinných látek. Proto jsou tyto léky nejčastěji používány v kandidózy.

Některé z nejběžnějších sprejů jsou epigen a svícen.

Složení a zdravotnické vlastnosti

Epigen je nažloutlý sprej 100 ml pro venkovní použití. Hlavní složkou ve své kompozici je kyselina glycyrrhizinová v účinné formě a organické kyseliny a purifikovaná voda hrají roli dalších látek. Díky těmto účinným látkám podporuje sprejici epigenu stimulaci imunitního systému těla, jakož i eliminaci zánětu.

Svívatel, zase je sprej, který zničí Candida houby a zlepšuje imunitu. Jeho hlavní komponenty jsou:

  • Kyselina s kapacrikovou;
  • Aloe glykosid;
  • Inulin
  • thymol;
  • Aloe emodin.

Hlavním úkolem kyseliny peephic v léčbě kandidózy je zničení a zničení plísňových klastrů. Inulin, který je také zahrnut do svazku, je zapotřebí k odstranění zánětu a patogenních mikroorganismů. Zbývající látky přispívají k posílení imunity a urychlení procesů regenerace tkání.

Princip operace

Jak bylo zmíněno dříve, hlavní složkou spreji epigence pro léčbu drozd je glycyrrhizinová kyselina. V aktivované podobě přispívá k rozvoji přírodních interferonů. V důsledku těchto akcí, počet a aktivita t-lymfocytů, které jsou jednou z hlavních složek imunitní reakce.

Také glycyrrhizinová kyselina může zničit různé viry. Nalezení do zaměření zánětu, tato látka inhibuje produkci kininů a zvyšuje sekreci prostaglandinů spojovací tkáně. Podobný efekt zvyšuje regeneraci tkání.

Princip provozu stříkacího svazku proti drozlu je založen na eliminaci nepříjemných příznaků tohoto onemocnění, a to, svědění, zarudnutí a pálení. Účinné složky léčiva inhibují reprodukci patogenních hub a přispívají k zrychlení procesů regenerace tkání. V důsledku toho má kandidista následující kroky:

  • Zvyšuje imunitu;
  • eliminuje účinky plísňové léze;
  • zabraňuje vývoji těchto komplikací jako cystitidy nebo kolpitu;
  • inhibuje šíření infekčního procesu.
První příznaky efektivního použití spreji kandidáře nebo epigenu během drozd lze vidět na druhý den použití.

Indikace a kontraindikace pro použití

Hlavní indikace pro použití sprejových epigenů jsou:

  • Papilomavirová infekce;
  • infekční proces způsobený virem herpes;
  • kandidóza;
  • Infekce způsobené CMV;
  • Špičaté cervices cervices;
  • Vzhled suchosti, podráždění v oblasti vulvy;
  • Změny v mikroflóry Vagina, doprovázené poklesem imunity.

Na rozdíl od epigenů je kandidista antimikotický agent. V tomto ohledu je předepsáno za léčbu bradavek, anální oblasti, kůže a vaginální kandidózy.

Jediným omezením používání sprejů je nesnášenlivost jedné z aktivních komponent.

Předávkování a vedlejší reakce

Navzdory všem výhodám sprejů může EPIGEN a CANDISTON způsobit nepříznivé reakce v důsledku nesprávného použití nebo předávkování. Nejčastěji se může vyskytnout alergická reakce s hojným postřikem léčiva, která se objeví ve formě pálení, svědění a zarudnutí tkanin.

Instrukce a dávkování

Instrukce pro spreji epigenů používaných v drozu zahrnuje následující povinné kroky:

  1. Lék opatrně protřepejte léčivou.
  2. Spray sprej na postiženou plochu kůže ze vzdálenosti 4-5 cm. V tomto případě bude dostačující jeden nebo dva ventilové lisy. V případě intravaginální aplikace je nutné nosit speciální trysku s jemným postřikovačem, po kterém jej zadáte do dutiny vagíny a sprejového epigenu v jednom nebo dvou lisech.
  3. Průběh léčby se může lišit od 1 do 1,5 týdnů. Současně musí být epigeny použity 3-4 krát denně.

Stejným způsobem se používá stříkací svíčka pro léčbu drozd. Průběh léčby je však pouze 7 dní a postřikovací prostředek by měl být prováděn pouze na suché a čisté kůže.

Pokud se jako profylaxe používá epigen nebo candidista, pak je sprej náklady jednou denně během týdne.

Když je kandidie zjištěna, musí být také léčba také proběhnout. Vyhnete se opakovanému vývoji plísňové infekce.

Analogy

Hlavní analogové sprejové epigen s svědění, spalování a zarudnutí sliznic je laktacid. Lék je základní prostředek pro intimní hygienu. Eliminuje nepříjemný zápach, je dobrá prevence vývoje infekcí plísňové a bakteriální povahy a také eliminuje suchost a suchost.

Ostatní léky aplikované na léčbu drozd jsou:

  • Panavir;
  • Sexuální efekt;
  • Miramistin;
  • Hasico.

Pokud jde o sprej, dnes nejsou žádné analogy tohoto fondu. Nejoblíbenější léky k odstranění plísňových lézí jsou drogy založené na drogách založené na flukonazolu. Ale s jejich častým použitím se stabilita hub k této látce může vyvinout, v důsledku toho, že léky ztratí svou účinnost.

Sprej je jedním z nejpohodlnějších a nejúčinnějších forem používaných pro léčbu drozd.

speciální instrukce

Pro dosažení maximální účinnosti epigence a cukrárku a zajištění bezpečného použití v drozu, existují zvláštní pokyny.

Těhotenství a laktace

Oba léky, epigeny a kandidáře mohou používat v kojení a těhotenství. Umožňují eliminovat takové nepříjemné příznaky drozd, jako svědění, spalování a suchost sliznic.

Podmínky skladování, doba použitelnosti

Udržujte spreje Epigen a svícen pro léčbu drozd je nezbytný při teplotě místnosti, která není vyšší než + 30 ° С pryč od dětí. Doba použitelnosti těchto léků je 3 roky.

Kromě toho, před a po každém použití se doporučuje sprejový hrot s postřikovačem zpracovávat vařenou vodou s přidáním mýdla.

Sprejový epigen a svícen jsou považovány za jedno z nejlepších přípravků na léčbu drozd. Mají pohodlný hrot s postřikovačem, což umožňuje nejpřesnější a pohodlné použití. Kromě toho léky prakticky nemají vedlejší účinky a kontraindikace. Mohou se používat během dětského nástroje a během laktace.