Georgetry z drush

Chcete-li bojovat proti drozd, můžete použít prostředky guinophortu. Jedná se o lék, který potlačuje růst a vývoj houbových sporů a buněk. Díky účinkům aktivních složek pomáhá zbavit se houby rodu Candida.

Georphort a Thrush

Candidiasis - společná onemocnění, vyvolaná vzhledem nepříjemných příznaků. Ženy si stěžují na vzhled svědění, pálení pocity v oblasti vnějších genitálních orgánů a vagíny. Zároveň se objeví hojný výtokový výboj, světlice, otok, mikroeróza, praskliny sliznice.

Vzhled nepříjemných symptomů je způsoben aktivací houbů podobných kvasinkům Candida. Potlačit jejich růst a reprodukci může využívat místní agenty. Jeden z vysoce účinných drog je považován za guinoport. Předepsáno je pro léčbu vaginálních infekcí, jehož vzhled je vyvolán svíněv.

Gynekologové se doporučuje léčit drozd s guinoportem v ostrém procesu, v rámci hygiace pohlaví, stejně jako v kombinaci s antifungálními prášky v léčbě exacerbace chronického drozd.

Složení a dávkové formy

Hlavní složkou guinofortu je dusičnan butokonazolu. V 1 g prostředků obsahujících 20 mg účinné látky.

Ginofort se vyrábí ve formě homogenního krému, bílého nebo bílého šedého. Cizí inkluze, viditelné oddělení by neměly být. Krémové prvky v jednorázových aplikátorech (injekční stříkačky) 5 g. Jsou zabaleny v pouzdru polystáře v laminovaném obalu. 1 injekční stříkačka je v kartonu.

farmakologický účinek

Krém guinofort je antimikotický lék. Tento lék má antifungální účinek, potlačování reprodukce a růstu houby podobného kvasinek.

Farmakodynamika a farmakokinetika

Butokonazol je derivát imidazolu. Látka se vyznačuje fungicidní aktivitou proti houbám mikroorganismům rodu Candida, Epidermophyton, mikrosporum, některé gram-pozitivní bakterie. Ale maximální účinnost butokonazolu je pozorována během drozd.

Aktivní složka chinof krémová blokuje tvorbu ergosterolu lanosterolu, zvyšuje permeabilitu membrán. Provokuje rozpouštění houbových buněk.

Tvar vaginálního krému vyrobeného typem emulzní vody v oleji poskytuje bioadhezivní vlastnosti, vzhledem k tomu, že doba trvání léčiva zvyšuje co nejvíce. Po intravaginálním podání zůstává butokonazol na sliznici po dobu 4-5 dnů. Při použití guinophortu se doba uvolňování aktivních složek butokonazolu prodlouží na 6 dní.

Při zavádění speciální krémovou injekční stříkačkou Intravaginální systémová adsorpce booukonazolu je 1,7%. Plazmatický koncentrační vrchol je dosaženo po 13 hodinách. Aktivní složka s ledvinami a střevami.

Indikace a kontraindikace

Ginofood Cream je předepisován, aby vstoupil intravaginální za použití injekční stříkačky s Candidoidem varem způsobenou aktivací Candida Albicans a dalšími typy houbů Candida.

Ženy by měly opustit použití smetany v injekční stříkačce v takových případech:

  • Přítomnost reakcí přecitlivělosti na složky léčiva (včetně historie historie);
  • období těhotenství;
  • kojení;
  • Věk do 18 let.
Použijte krém namísto svíček, tablet a jiných léků z drozd v nepřítomnosti kontraindikací.

Návod k použití

Pro léčbu drozd, je nutné kdykoli zadat obsah injekční stříkačky v vagíně. Ale je nejlepší použít lék večer před spaním.

V jedné injekční stříkačce je 5 g prostředků, což odpovídá 100 mg dusičnanu bookonazolu.

Zavést krém, který potřebujete:

  • Odstraňte fólie a odstraňte injekční stříkačku z obalu, ochranný kryt není nutný;
  • Vytáhl zpět kroužek zpět, vytáhněte píst k limitu, zároveň injekční stříkačku potřebujete pevně držet druhou rukou;
  • Zadejte injekční stříkačku co nejhlubavě v pochvě, hladce vytlačte krém z něj, pomalu stiskněte píst.

Po dokončení procedury vytáhněte prázdnou injekční stříkačku z pochvy a vyhoďte ji. Aplikátor je určen pro jednorázové použití.

Vyhřívaná injekční stříkačka s guinoportem před použitím je zakázána. Vyjměte víčko nebo použijte aplikátor s dříve odstraněným víčkem. Vstoupil pouze v pochvě. Vstoupit do ústní dutiny, není možné ji spolknout.

Pro léčbu drozd je dost jednorázový. V pochvě, musíte zadat celý krém, který je v injekční stříkačce. Může to udělat jak ženu, tak gynekologa. Použití paralelně některé vaginální pilulky, svíčky nepotřebují.

Vedlejší účinky a předávkování

V procesu výzkumu bylo zjištěno, že pravděpodobnost vývoje vedlejších účinků při použití guinophortu nepřesahuje 1%.

Ženy v léčbě drozd může dojít k takovým problémům:

  • svědění, spalování, bolest v oblasti vagina;
  • otok sliznice;
  • Bolest pacifické bolesti a bolesti břicha.

S řádným použitím je předávkování nemožné, tyto případy nebyly zaregistrovány.

speciální instrukce

V případech, kdy jsou konzervovány klinické projevy drozd po dokončení léčby, je nutná re-mikroskopická studie. Je přiřazena k identifikaci příčinného činidla nemoci a potvrdit dříve stanovenou diagnózu. S opakujícím se drozd, zejména ty druhy, které jsou špatně přístupné terapii, je možné podezření na infekci s viru imunodeficience u žen, které jsou v rizikové skupině pro infekci HIV.

Pokud se objevila bolest, podráždění sliznice pochvy, pak léčba drozd v hynofortu se musí zastavit.

S náhodným polykáním krém doporučil žaludeční mytí. Taktika další léčby se stanoví v závislosti na symptomech.

Během používání guinophortu je důležité být opatrný, protože obsahuje parabeny. Mohou vyvolat alergický vzhled reakce.

Použití během těhotenství a laktace

Během těhotenství a kojení Baby Cream GuinoFort se neplatí. Studie potvrzující bezpečnost svého použití těmito kategoriemi pacientů nebyly provedeny. Informace o tom, zda aktivní složka léku u mateřského mléka proniká, chybí.

Můžete jej nahradit jinými místními prostředky (například svíčky), které jsou povoleny pro těhotné a pečovatelské ženy.

Léčivá interakce

Ginofort obsahuje minerální olej. Při kontaktu s latexem, gumovými produkty, může je poškodit. Proto se nedoporučuje používat kondomy při terapeutickém období terapie; vnitrozemí membrána se nedoporučují.

Po dobu 72 hodin od okamžiku zavedení injekční stříkačky léčiva je nutné použít jiné metody antikoncepce nebo zdržení sexuálních kontaktů.

Podmínky prodeje a skladování, doba použitelnosti

Prodej recept Guinofort. Teplota skladování - až 25 ° C. Po nákupu je nutné jej uložit na místo nedostupné pro děti.

Police guinofort - 3 roky.

Analogy

Na základě butokonazol produkují pouze krém určený pro vaginální podání, guinofort. Populární analogy, se kterými se můžete zbavit drozd, jsou vyrobeny na základě jiných účinných látek.

Pro léčbu se prostředky používají ve výrobě mikonazolu:

  • krémový ginesol;
  • Vaginální svíčky Ginosol, Miko Penotran.

Kurz terapie s mikronazolovými drogami během drozd trvá 7 dní.

Na základě ekonomu vyrábět takové místní prostředky:

  • Vaginální svíčky Econazol;
  • Pesary Gino-Pevaril, Ekonazol-FARMEX.

Trvání léčby s místní ekonomikou je 3 dny.

Klotrimazolové přípravky se používají v popularitě s drozd:

  • Vaginální tablety Candibane, Candid-B6, Cauren, Clotrimazol;
  • Krém Clofhan, Caerend Combi;
  • Gel upřímný;
  • Čípky klotrimazol.

Pro potlačení aktivity hub, které způsobily drozd, místní média založená na klotrimazolech se používají po dobu 6 dnů v řadě.

Přípravky jsou také k dispozici při výrobě, z nichž byly použity další antifungální činidla: neomycin, tinidazol, metronidazol, ketokonazol, sektor, klintamycin a další. Nezávisle si vyberte vhodný lék, takže je nutné léčit drozd pod kontrolou gynekologa.