Levné a efektivní drozdovy kapsle

Drush nebo vaginální kandidóza zaujímá vedoucí postavení mezi onemocněním gynekologické oblasti. Každá druhá žena narazila na patologický stav.

Léčba drozd musí být složitá a zahrnuje léky ve formě tablet a lokálního používání čípků.

Efektivní a levné obchody od drozdové mají podobné drahé analogy.

Příčiny a symptomy drozd

Normálně je Candida typu houby podobné kvasničkou podmíněnou patogenní flóru a jsou nalezeny u zdravých žen v menších množstvích. V případě příznivých podmínek se vyskytuje jejich posílený růst a reprodukce, což vede k vzniku gynekologické patologie, která se nazývá drozd nebo vaginální kandidóza.

Efektivní léčba je potlačit růst hub a normalizace vaginální biocenózy.

Mezi nejpravděpodobnější důvody vedoucí k vzhledu drozd, přidělte hlavní.

  1. Masivní antibakteriální terapie. V důsledku nárazu antibiotika na ženském těle se vaginální dysbióza dochází v důsledku zničení nejen patogenních mikroorganismů, ale také normálních složek biocenózy. Současně antibiotika pro houby bezpečné. Na pozadí poklesu imunitní reakce a nepřítomnost laktobacilu začíná nekontrolované chovné uskupení. Efektivní profylaxe je používat jakékoli léky s obsahem laktobacilli, dokonce levně.
  2. Porušení imunitního stavu. Drush je oportunistická infekce v důsledku potlačení imunitní reakce, protože je udržována normální biocenóza.
  3. Nemoci spojené s metabolickými poruchami. Mezi nimi je největším významem nekompenzovaného diabetu. Zvýšený obsah glukózy je ideální médium pro chovné houby. Při narušení proteinového metabolismu dochází ke snížení imunity.
  4. Změny v hormonálním podkladu: Související gynekologická onemocnění s poruchou menstruačního cyklu, příjem Kokov, těhotenství.
  5. Sexuálně přenosné infekce.
  6. Porušení výkonu napájení s nerovnováhou spotřeby proteinů, tuků a sacharidů. Zvláštní pozornost je věnována porušování proteinových a sacharidových výměn.
  7. Nedodržení osobních hygienických pravidel: Žádná zbraně, nosit blízké syntetické prádlo, změna vzácných těsnění, nepřetržité použití denních těsnění.

Drush má řadu charakteristických příznaků, mezi nimiž přidělují:

  • hojné chaty jako bílé sekce od sexuálního traktu, externě připomínající zrna tvarovního sýra;
  • Kyselé mléko vůně od výběru;
  • Pocit svědění a spalování v oblasti vulvárního kruhu, až k nesnesitelnému;
  • bolestivost při močnském činu;
  • bolestivost při pohlavním styku.
Symptomy drozd závisí na fázi menstruačního cyklu. Nejvíce vyjádřené známky onemocnění ve druhé fázi cyklu, když se zvyšuje koncentrace progesteronu. S nárůstem hladiny hormonu jsou časté opakování drozury spojeny u těhotných žen, když je progesteron neustále zvyšován.

Symptomy vaginálního kandididu se liší ve velkých mezích, které závisí na fázi onemocnění, stupně léze genitálií a vývoji reakce těla na patologii.

Eliminovat 3 stupně kandidózy v závislosti na úrovni léze.

  1. Kolpit. Reprodukce hub se vyskytuje na sliznici vnějších genitálních orgánů ženy.
  2. Vakinit. Kandidoidová léze sliznice vagina dochází.
  3. Cystitis. Došlo k lézi sliznic membrány močového měchýře. Účinná léčba - kombinovaná.

Je možné vyvinout atypický drozd s vymazaným klinickým obrazem. V tomto případě neexistují žádné charakteristické stížnosti.

Klasifikace antifungálních léků

Efektivní antifungální činidla používaná při léčbě drozd jsou klasifikovány na: t

  • Antibiotika: NYStatin, LEV místnost, amfotericin b;
  • Imidazolové deriváty: mikonazol, klotrimazol;
  • Bis-ferefled amonné soli: decamine;
  • Tiazolové deriváty: flukanozol;
  • N-methylnaftalinové deriváty: terbiafin, naftiff.

Použití metody použití, obecné a místní ošetření se rozlišují. Celkové způsoby zahrnují tablety a kapsle.

Místní fondy:

  • mast;
  • krém;
  • Vaginální čípky;
  • Vaginální tablety.

Kapsle z Kandidoza

Kapsle z kandidózy se používají jako integrovaný způsob léčby pomocí místních agentů.

Použití kapslí pro příjem je nutné s chronickým nebo opakujícím se drozd. V tomto případě má účinnou látku léčiva destruktivní účinek na houby.

Výhody

Výhoda použití kapslí z drozd je:

  • Singleness aplikace;
  • vysoká účinnost;
  • Velký výběr drog, včetně levných.

Před zakoupením kapsle z drozd, musíte konzultovat s účastnickým lékařem. V některých případech bude vyžadováno levné lék, jejichž účinnost bude odpovídat značkovému léku.

Seznam levných analogů

Nejběžnější, levnější a účinnější kapsle z drozd, jsou:

  • Flukonazol;
  • Flukostat;
  • Mkomaky;
  • Mikrosist;
  • Nystatin.

Efektivní z levných kapslí pro přijímání uvnitř jsou přípravky založené na flukonazolu, derivátem thiazolu.

Nejlevnější lék se nazývá flukonazol. Pro léčbu drozd, stačí použít jednu kapsli 150 mg jednou. V přítomnosti čtení je opakovaný příjem kapsle přiřazena po 7 dnech od prvního použití.

MKOMAKS obsahuje v srdci kapslí flukonazol. Kromě toho se lék používá v bakteriální vaginóze. Špatně kompatibilní s jinými léky.

Flukonazol v dávce 150 mg je obsažen v kapsli mikroskopu. Kapsle může být použita s plísňovou lézí vagíny, oka, sliznic a pokožky.

Nystatin odkazuje na skupinu polyenovských antibiotik. Je levná a účinná příprava na léčbu drozd. Aplikován na jmenování lékaře v doporučené dávce.

Flukostat se vyrábí na bázi flukonazolu. Lze aplikovat u těhotných žen. Je zakázáno používat v HIV-infikovaném s otevřeným formou tuberkulózy. Nelze použít současně s antimikrobiálními léky.

Faktory ovlivňující cenu

Účinnost anti-chandomic léku ve většině případů nezávisí na ceně. Často levné kapsle jsou efektivní a bezpečné pro recepci.

Cena léku ovlivňuje řadu faktorů.

  1. Náklady na reklamní kapsle.
  2. Vlastnosti technologického procesu výrobních kapslí.
  3. Přítomnost pomocných látek.
  4. Uvolněte kapsle s různými farmaceutickými společnostmi založené na jedné účinné látce s různými názvy.

Originál je dražší generický. Generic je kapsle, která obsahuje hlavní účinnou složku originálu a řadu vynikajících pomocných látek.

Chcete-li vybrat levné a efektivní kapsle z drozd, potřebujete konzultaci lékaře. Samoúprava může vést k přechodu patologie do chronické recidivující formy.