Levné analogy fluvuho s drozdami

Léčba drozd - skutečný problém pro mnoho žen. V souvislosti s častými opakováními onemocnění, možnost patogenu přizpůsobit se a vyvinout odolnost vůči velkým lékům, je nutné pochopit, jak si vybrat levný analogový fluvoše. Nedávné roky, gynekologové ji často předepisují, aby se zbavili plísňových patologií. Ženy, kterým čelil chronickým tokem Candidies, prostě potřebují vědět, které levné analogy flukostatu v léčbě drozd jsou prezentovány na trhu lékáren.

Důvody

Onemocnění způsobuje droždí-jako houba genus candida. Patogen je přítomen v normální vaginální biocenóze. Za určitých podmínek, kdy počet hlavních představitelů flóry - Lactobacilli klesá, podmíněně patogenní kandidát je usazen vulva. V důsledku toho houba získává patogenitu a způsobuje příslušný klinický obraz.

Hlavní důvody způsobené drozd:

  • snížení imunity;
  • chronické zánětlivé procesy močového sektoru;
  • hormonální poruchy;
  • Dlouhá nekontrolovaná antibiotika.

Terapie

Léčivý výběr provádí lékař. Samoúprava, dokonce i osvědčený fluvrost, může vést pouze k imaginárním zlepšením. Přerušení kurzu, nesprávný příjem a dávka přípravku Fluventa zvyšují riziko rezistence - stabilitu na hlavní účinnou látku. Výsledkem je, že nemoc získává chronický průběh, je obtížné opravit. Proto, když se objeví nepříjemné pocity, podivné vypouštění by mělo být okamžitě přístupné specialistovi.

V průběhu inspekce bude lékař určí, zda jsou přítomny známky drozd. Pokud je onemocnění podezřelé, se smear užívá na flóře, nádrže setí s definicí typu patogenu a citlivosti na antibiotika. Léčba je okamžitě jmenována. Gynekologové jsou často předepsáni flukostat - aktivně ovlivňující upřímnost. Pacienti jsou často požádáni, aby naznačovali analogu doporučené drogy, aby si vybrali ty levší.

Hlavní třídy antifungálních antibiotik působících na drozd:

  • Triazoly: flukostat, diflukan;
  • Polica: Nastatin, amfocyl;
  • Imidazoly: klotrimazol, upřímný;
  • Makrolidy: pimafucin, ecoofucin;
  • Kombinované nástroje: Polizinaks, Pimafucht.
Každá kategorie má své výhody a nevýhody, levné a drahé analogy. Odborníci předepisují účinné prostředky širokého spektra akce. Po obdržení antibiotikogramů se může měnit terapie.

Flukostat

Flukostat - často předepsaný lék pro léčbu kandidózy. Cena je poměrně levná, má zvýšenou účinnost proti houbám podobným kvasinám. Aktivita - flukonazol. Triazol antibiotika blokuje syntézu ergosterolů v buňce patogenu - růst a reprodukce houby je inhibován. Hormonální pozadí se nemění. Lék je dobře absorbován - biologická dostupnost je 90%. Produkován dávkou 50, 150 mg.

Hlavní analogy z Fluvuho z drozu:

  • Diflukan;
  • Flukonazol stada;
  • Mikrosist;
  • Flukonazol;
  • Mayconyl.
Je třeba mít na paměti, že výběru nejlevnějšího produktu obsahujícího analogu účinné látky značkové přípravy, můžete získat stejný účinek.

Více o analogech

Existuje více než 30 analogů fluukostatu v drozd různých z hlediska nákladů.

Flukonazol - nejlevnější analog fluvoše. Současná komponenta se shoduje s názvem. Používá se k léčbě drozd jakéhokoliv tvaru a lokalizace. Nástroj je dobře tolerován. Vyrobené v kapslích, ve formě injekcí. Mezi vedlejší účinky patří porušení židle, alergické reakce. UPOZORNĚNÍ je užívána s připojenými chronickými onemocněním gastrointestinálního traktu, arteriální hypertenze. Není jmenován těhotná, děti, během laktace.

Flukonazol stad jako předchozí analog. Významný rozdíl je možné jmenovat děti s drozdami.

Microsoft. Léčivo pro komplexní léčbu drozd je schopen účinně ovlivnit onemocnění jakékoli lokalizace. Kromě tablet je k dispozici injekční roztok, který se osvědčil k léčbě těžkých forem drozd. Předmět: Jedna kapsle 150 mg. Aby se zabránilo recidivu, opakujte o 4 měsíce později. Kontraindikován v těhotenství - má negativní vliv na ovoce. Nedoporučuje se během laktace. Na komponentech je možné vyvinout alergická vyrážka. Významná nevýhoda je vysoká cena. Ve skutečnosti je fluvoStat je levnější analog mikrospí.

Diflucan. Populární analog z flukostatu, účinně ovlivňující plísňové agenty. Lék se doporučuje pro použití se sníženou imunitou v HIV pozitivním pro prevenci systémového drozdu. Tabletové nápoje jednou za 4 měsíce. V gestaci platí pouze na životní indikaci.

Mayconyl. Vysoce specifický, inhibuje selektivní cytochromu P450 membránové houby, aniž by poškodila odpovídající prvek pacientských buněk. Vylučuje ledviny. S opatrností je nutné použít během selhání jater, závažných onemocnění srdce svalu - arytmie. Nedoporučené použití během těhotenství a kojení.

Velký rozdíl

Moderní přístup k léčbě - důkaz medicíny. Farmakologické společnosti provádějí těžké a dlouhodobé studie nového léku před vstupem na trh. Velké množství peněz a času je vynaloženo na studium léčivého přípravku a reklamy. Látka prochází dlouhou studii o zvířatech a lidech. Jako výsledek, náklady na tak vysoké vysoké. Zpoždění patentů Kopírování vynálezu pro 10-12 let. Po vypršení platnosti Společnost nemusí odhalit tajemství technologie syntézy produktů a další komponenty. Pouze vzorec.

Všechny následné léčivé látky uvolněné jako analogu primárních se nazývají generika. Jedinou podobností je jeden provozní činidlo. Jako součást generic nejsou žádné pomocné komponenty, které mohou významně ovlivnit kvalitu. Podobné fondy levnější volba. Dobrá generika slouží těm, které navíc sešívané předklinické studie jejich složení. V tomto případě není nástroj nižší než originál. Takový lék může být spravedlivý zavolat "levný analog".

FluvoStat se osvědčil jako poměrně levný a vysoce účinný lék od drozd. Na čítačích lékárny existuje široká škála analogů se stejnou účinnou látkou. Neměli byste si vybrat levnější. Je nutné se zeptat na levný analog fluukostatu u lékaře.