Durex gel mazivo: sex s pohodlím

Intimní gelová maziva dnes mají rozšířené sexuální použití. Nyní jsou maziva navrženy nejen pro doplnění nedostatku přírodního mazání, ale také "zvláštní" vliv na sexuální akt. Předehřívání, prodloužení, ústní, anální, vzrušující a jiná maziva aktivně vytvářejí různé sexuální život.

Co je potřeba pro mazání? Zpočátku byl gel lubcant vyvinut jako mazací složka penisu. Kvůli slabému vrcholu přírodní mazání může organismus ženy vyskytnout bolest, podráždění, mikrotrauma, jak vagina a penis. V tomto případě je mazivo vynikající řešení problémů.

Durex - vedoucí světová společnost antikoncepce. Kromě kondomů, Drspps věnují velkou pozornost sexuálním hračkám a mazivám, které budou dnes stráveny.

Příčiny malého množství mazání

Vlastnosti maziv Durex

Dyloid gely jsou založeny na vodě. Existují také silikonová maziva a olej.

Výhody maziv na bázi vody

  • Levnější silikon
  • Vhodné pro vaginální i orální a anální sex
  • Ve stavu absence glycerolu v kompozici, mít nejnižší pravděpodobnost infekce kvasinek
  • Dobře vnímaná kůže

Důležité! V nepřítomnosti mazání přírodních žen z jednoho důvodu nebo jiného (porod, vrchol a t.D.) Lékaři doporučují používat vodní maziva.

  • Široká prevalence
  • Má dokonalou kyselost pro ženské tělo (pH 3-4,5)

Nevýhody maziv na bázi vody

Je nutné poznamenat nedostatky maziv. Ano, a tyto momenty jsou k dispozici:

  • Rychle vstřebává do kůže. Vyžaduje znovu použitelné.
  • Ne ve všem, ale nejvíce mazivem zahrnují glycerin, cukr a další složky, které mohou negativně ovlivnit stěny vagíny.
  • Nemůžete použít, když sex v koupelně a duši. Snadno vyplaveno.

Seřadit podle Application

  • Anální
  • Ústní
  • Ochranný
  • Předehřívání
  • Prodloužení
  • Masáž (2 v 1)

Durex Line má širokou škálu maziv, takže každý najde potřebu pro sebe.

Typy gelových maziv DUREX

  • Všechny společnosti maziva mají obchodní značku Durex Play.
  • Výroba: Thajsko
  • Kapacita: 50, 100, 200, 15ml.
  • Vlastnosti: Přítomnost dávkovače čerpadla. Tvrdý plast.

Důležité! Když se mazání již nevyjde z čerpadla, doporučuje se snížit trubku. Uvidíte, že stále existuje dostatečné množství maziva pro 2-3 pohlavní styk v nádrži.

Durex hrají pocit

klasický gelový mazivoHrát pocit - klasická mazání. Stejně jako klasické kondomy: Když nevíte, které si vyberete, kupujete to - a neztratíte. Neobsahuje škodlivé nečistoty, má bezpečnou úroveň kyselosti. Výroba: Thajsko. Recenze tohoto maziva Výjimečně pozitivní, hlavní výhody: Nenechává stopy na oblečení, příjemné pocity, má nejjednodušší složení, hypoalergen. Jako obyčejný mazivo - produkt je dobrý, ale deklarovaný nárůst citlivosti výrobce není pozorován.

Durex hrát teplo

ohřívací gelový mazivoPřehrajte teplo - gel s topným efektem. Pro pocit tepla, po aplikaci gelu je nutné zapadnout na genitálie. Použitelné pro muže se slabou účinností, tepelný účinek poskytne další příliv krve do hlavy hlavy.

Recenze O play Heat: Dívky zvažují tento mazivo obvyklé, bez rysů, "No, kdo bude foukat do genitálií během sexu?". Muži oslavují rozdíl v citlivosti: někomu spálí bolesti a je to špatně vyplaveno, a někdo je v pořádku. Uživatelé si všimnou, že tento maziv není rychle suchý, na rozdíl od klasiky.

Durex Play Tingle

Mrazivý gelový mazivoTinkle - gel lubrikant s účinkem "brnění chladu". Několik minut po aplikaci se objeví chill. Mazání zmrzače nejen sliznice, ale také sousední tkaniny. Doba trvání účinku - až 10 minut.

Recenze. Uživatelé si všimnou odlišné pocity v důsledku jednotlivých predispozic, ale mnozí znamenal oteplování efektu chladem. Někdo se cítí nejprve zima, pak brnění, někdo naopak. Výrobce prohlašuje, že mazivo je vhodný pro jakýkoli sexuální kontakt. Ale chuť je hořká, takže je nepravděpodobné, že ji používat pro orální náklonnost.

Durex hraje velmi třešeň

třešeň cherryVelmi cherry - mazivo s cherry chuť.

Z recenzorů můžete čerpat následující závěry: velmi lepkavé, na rozdíl od jahod má chemický zápach, může způsobit spalování a alergie (jednotlivé značky). Výroba - Česká republika.

Durex hrát sladké jahody

Jahodový gelový mazivS jahodovou příchutí. Všichni uživatelé označují příjemnou vůni jahod. Lepkavé, rychle schne. Výroba - Česká republika.

Durex Play Pina Colada

Gel-mazivo s tropickou vůníPina Colada- exotický tropický zápach koktejlu z kokosu a ananasu. Uživatelé označili chemický pach, více podobat karamelu nebo marmeládu. Bílé písmo na žluté láhvi je tvrdé čtení. Chuť - krátce sladká. Vzhled alergické reakce ve formě zarudnutí a pálení.

Durex přírodní

Dusičnanový gelový mazivoMazivo gelu na bázi vody. Objem - 100ml. Rozdíl od jiných maziv - přírodní, přírodní komponenty. Neobsahuje příchutě a barviva.

Výroba - Spojené království.

Důležité! Kompozice zahrnuje glycerin.

Složení: aqua, glycerin, propandiol, xanthanová guma, inulin, kyselina benzoová, oligosacharid alfa-glukan, laktát draselný, laktický ar

S tímto mazivem nemáte čelit drozd, protože přírodní složky mají pozitivní kyselost pro tělo.

Masážní maziva 2 v 1

Masážní gely z Duši mají objem 200 ml. Při aplikaci přímo pro masáž, mazání může rolovat, uschnout, tvořící film. Jinými slovy, nebude to velmi pohodlné. Výroba: Thajsko. Sladká chuť.

Masážní gely mají trvanlivost 3 měsíců. Ode dne rozbalení.

Gel masáž 2 v 1

Durex hraje smyslná masáž. Ze jména můžete hádat, že tento gel je 2 v 1 (Mazací + masážní olej). Objem kapacity 4krát více než obvykle (200ml). Ilang extrakt.

Mají příjemnou vůni vanilky. Podle Durex - vhodné pro vaginální, orální a anální sex. Kromě toho, vhodné pro obecnou masáž.

Recenze o smyslné masáže. Nedoporučuje se dělat společnou masáž (masážní krém se všemi jehomi nástroji, že nebude nahrazen), t.na. Jedná se o překročení mazivo, stejně jako rychle suché. Dokonale vhodné pro masáže intimní zóny, předehřívání.

Stimulační masáže - další masáž + mazivo 2 v 1. Na rozdíl od smyslného má tento gel účinek lehkého vytápění. Obsahuje extrakt guarany.

Masáže Recenze: Má pikantní příjemný zápach. Pokud se použije na masáže, pak výhradně pro intimní. Stupeň zahřívání závisí na citlivosti genitálií.

Durex uklidňující masáž - obsahuje aloe extrakt. Zde se dostanete sotva patrný, nenápadný a příjemný zápach. Vhodné pro všechny druhy sexuálního kontaktu.

Durex Play O - vzrušující gel pro dívky

gelNovinka. Gel je navržen tak, aby zvýšil ženský orgasmus, aby se dosáhlo více akutních pocitů. Efekt akce: Cold + brnění + oteplování. Brnění poskytuje příliv další krve do pochvy, čímž zvyšuje excitaci a orgasmus.

Důležité! Není mazivo.

15 ml láhev mluví pro sebe - použijte ho v malých dávkách. Potřebná dávka - 2 kapky. Aplikován přímo na sexuální orgán. Účinek je pozorován téměř okamžitě.

Tento produkt je podobný v akci a na složení intenzivního orgasmického gelu DUREX.

Cena gelu začíná od 600 rublů pro láhev 15ml. Doba použitelnosti - 3 měsíce. Od okamžiku otevření.

Recenze Na tomto gelu - čistě individuální. Někdo má rád podobný efekt, ale pro většinu je to zbytečný produkt, a jeho účinek je rušivý faktor se sexuálním kontaktem. Ale před tím, než se závěry rozhodně stojí za to!

Ano! Některé ženy mají rychleji dosáhnout orgasmu!

Kompozice DRS Gel-maziva

Maziva Draks jsou vyrobeny na vodě a z větší části mají následující složení: glycerol, voda, propylenglykol, aroma, hydroxyethylen celulóza, kyselina benzoová, sacharin sodný, hydroxid sodný, hydroxid sodný.

Důležité! Maziva neobsahují glycerol, a proto jsou bezpečný produkt!

Anální sex

Jaký druh mazání je vhodný pro anální sex pro tuto společnost? Dypex prohlašuje, že všechna maziva jsou dokonale vhodná jak pro vaginální, tak orální a anální sexuální kontakt. Otázka preferencí chuti zůstane. Doporučujeme klasickou mazání.

Jak používat mazivo?

Pokyny pro použití elementárního maziva a nevyžaduje speciální dovednosti.

jeden. Squeeze malou dávku mazání

2. Používáme ho na genitálie (penis a vagina)

3. Začínáme

Kolik mizerných akcí je dost?

Společnost provedla průzkum a výzkum na dobu trvání pohlavního styku. Střední pohlavní styk trvá - 5 minut. Je v této době, že je orientovaná akce maziva.

Pokud je to nutné, použijte mazivo.

Jaký je mazivo lepší? Durex vs ContEX

Na rozdíl od soutěže v kondomech nejsou žádné zjevné rozdíly. Maziva jsou přibližně podobná ve složení podle modelového rozsahu. Kdo dává přednost - vyřešit jen vy.

Cena za maziva

* Náklady na maziva s kapacitou 50ml začínají od 230 rublů.

* Cena pro masážní gely 2 v 1 rozmezí od 450 rublů.

Je možné otěhotnět s ručením mazáním?

Ano, mazivo není prostředkem antikoncepce, nechrání proti STD (STI) a těhotenství, ale může zpomalit pohyb spermií.