Durex hrají pocit

Durex hrají pocit

Klasický tuk na bázi vody. Nelipa, nízkotučné, snadné a neuvěřitelně měkké.

Gel-mazivo Durex hrají pocit - Jedná se o lehký gelový mazivo s hedvábnou texturou, určený pro neuvěřitelně smyslové zkušenosti. Obsahuje speciální směs složek, které zvyšují pocity z doteků. Velikost vločky: 50 ml a 200 ml.

Proč používat maziva?

Pomocí mazání může přidat ostrost vašeho sexuálního života. Experiment s různými pachy a pocity, dokud nezvednete, co vám nejlépe vyhovuje. Čas od času bez ohledu na to, jak vás nadšený, tělo nevytváří dostatek mazání, a v tomto případě můžete použít malý mazivo. Maziva jsou také ideální pro použití s ​​vibrátory, pokud chcete ještě intenzivnější pocity. Maziva gelu na bázi vody jsou dokonale kombinovány s Durex kondomy, ale výrobky na bázi oleje je mohou poškodit, takže před použitím zkontrolujte kompozici.

Ujistěte se, že všechny durex gely jsou vhodné pro použití s ​​kondomy!

Jak se přihlásit

Otevřete kryt, otočte dávkovač a lehce stiskněte. Použijte malý gelový mazivo.

Technické údaje

Durex Play Feel Gel Lubricant se rozpustí vodou a snadno se umyje. To je sjednocená látka, která opustí skvrny, ale je lepší se vyhnout kontaktu s očima. V případě podráždění přestaňte pomocí gelu. Pokud podráždění pokračuje, poraďte se s lékařem.

UCHOVÁVAT DUREX PLAY Cítit gel lubrikant na chladném suchém místě, daleko od slunečního světla. Používat do tří měsíců od data otevření. Produkt je bezpečný, ale je lepší jej udržet mimo dosah dětí.

Charakteristika DUREX Zahrajte si

  • Značka
    Durex
  • Struktura
    Voda, propylenglykol, hydroxyethylcelulóza, kyselina benzoová, hydroxid sodný, sodný sodík.
  • Aroma
    Neutrální
  • Objem
    50 ml nebo 200ml
  • Země
    Velká Británie