Masculan gel mazricanty

Masculan MazatelPokud jste se pokusili alespoň jednou Kondomy z firemního masážníka, To, pravděpodobně slyšel o mazání od tohoto výrobce. Pokud se díváte pouze na tuto společnost, doporučujeme vám seznámit s tímto článkem a rozhodnout se pro sebe, stojí za to nebo ne jít na tento "německý".

Charakteristika maskulace maziva

√ Tento mazivo se vyrábí v Německu (m.P.A. Pharmacetic GmbH).

√ má všechny certifikáty o shodě (jak pro Evropu, tak pro země SNS).

√ Kompatibilní s latexovými a polymerními materiály.

√ neobsahuje tuky a barviva.

√ není antikoncepce.

√ Lze aplikovat jako náhrada přirozeného vaginálního mazání a pro masáž erogenních zón partnera.

POZORNOST! Složení některých typů maziva zahrnuje glycerin. Proto, pokud musíteAlergické reakce, Opatrně přečtěte kompozici a přečtěte si pokyny.

Jak používat mazivo Masculan?

Obvykle jsou potřeba další maziva:

- Pro anální sex (aby se zabránilo mikrotrhlinám a poškození kůže)
- Masáž partnerských sex zón
- jako náhrada za přirozené vaginální mazání (s jeho nedostatkem nebo výběru škodlivého), aby se zabránilo zranění citlivých částí sliznice a kůže
- když masturbace (za vliv "přirozeného" skluzu)

Masculan gel mazricantyNávod k použití:

• Vydejte požadované množství gelu.
• Pečlivé masážní pohyby ji rovnoměrně distribuovat po povrchu postaveného penisu a / nebo platí pro genitorský partner.
• V průběhu pohlaví (nebo masáže) přidejte mazivo.

Kde koupit Gel Mackled?

Že kondomy, že maskulová maziva zřídka lze nalézt v lékárně. Pro pomoc přichází sexuální obchody, specializované online nakupování a obchodní řetězy. Někdy mohou být nalezeny v obchodech, jako je magnetická kosmetika.

Typy gelových maziv Masculan

Masculan Mazatel• Maculan 2 v 1 masážní gelu & Luba Cherry - masáže hedvábný gelový mazivo na vodě na bázi aroma a chutí cherry. Lze použít i pro masáž celého těla. Dobře vhodná pro orální sex. Neobsahuje barviva: pouze komponenty potravin zahrnují. Snadno se umyje vodou, nezanechává žádné skvrny.

• Masculan Ultra Glide - vodní gelový mazivo bez zápachu. Vytváří dlouhý skluz účinek. Kompozice obsahuje provitamin B5, což přispívá k vyhlazování a zvlhčování kůže. Má léčivý efekt. Také ve složení je heřmánkový extrakt, chrání před zánětem a zlepšuje mikroflónu.Masculan Lubricant Ultra

• Masculan Gel Intensiv Clititoria - lubrikant na bázi vody. Škádání pikantní vůně zvyšuje citlivost, pomáhá zvýšit vzrušení, dodává dívky na skutečně jasný orgasmus. Receptory nervových zakončení stimulují příchozí laktát laktát (pocit chladu je vytvořen). Esenciální olej zázvoru ve složení přírodní příchutě zvyšuje průtok krve, protože je dosaženo účinku přídavného zahřívání. Studený brnění a účinek zahřívání je ostření citlivosti na dotek, dělat pocity jasnější a neobvyklé. Kompozice také zahrnuje provitamin b5.

• Masculan Mažný mazivo málo - Mazací voda s jahodovou chutí. Dobře vyhovuje orálnímu pohlaví a masáži. Neobsahuje barviva a škodlivé přísady, sestávající pouze z potravinových komponent.

Masculan mazivo Intim• Masculan gelový mazivo intimní - hydratační vodní gel. Bez chuti a vůně. Provitamin B5 a heřmánkový extrakt zvlhčuje pokožku, chrání sliznici a zlepšit mikroflórovou membránu.

• Masculan gel mazivový ultra kluzné - mazání vodou. Jako součást provitaminu B5 a heřmánku. Má chemickou složku "dimethikonu v dimethikonu", která zajišťuje účinek dlouhého skluzu.

• Masculan gelový mazivo s obřím - Mazací voda na bázi bez zápachu. Jako součást heřmánkové extraktu, provitamin B5, stejně jako bioantoxidační komplex ženšen neovitin. Má silný protizánětlivý účinek, zlepšuje mikrocirkulaci krve v oblasti použití, aktualizuje buňky kůže.

• Masculan 2 v 1 Masáž GEL & Lube Základní Přírodní - masážní mazivo bez zápachu. Bez barviv a příchutí. Chuť sladkosti.Masculan Mazatel

Mazací hubení hodnocení

"Ne ekonomický! Vzali "intimní" vodní. Pokud použijete malou - schne migem. Musí být mačkání najednou velké porce. Tedy velké náklady. Je nepravděpodobné, že se k němu vrátíme ".

"Vzali jas. Líbit se. Ještě více kontextů. Sklouzne dobře, má nenápadný zápach, ne transparentní. V zásadě normální mazivo pro vaše peníze ".

"Nedávno se rozhodl koupit mazání. Volba spadla na Mascululator Strawberry. No, jsem rád. Vůně je příjemná, s jeho funkcí se dokonale zvládne. Mimochodem, dokonce jedná. Možná koupit více.