Pomocí flómezinu v eroze děložního čípku

Zánět sliznice pochvy a děložního čípku, který je způsoben aktivací patogenní nebo podmíněně patogenní mikroflóry, vyžaduje léčbu. Často jsou tyto problémy diagnostikovány u žen, které mají cervikální erozi. Vidět v jmenování Flaomizin, mnoho začne se obávat, může být použit, pokud je erozivní porážka.

Charakteristické nástroje

Hlavní účinnou látkou léku fluomizin je decapal chlorid. Každá tableta obsahuje 10 mg této látky. Má takový dopad, když místní použití:

  • Fungicidní;
  • antibakteriální;
  • bakteriostatický.

Nástroj pomáhá zbavit se virů, hub, gram-negativních a gram-pozitivních mikroorganismů. Má hemostatické a protizánětlivé účinky.

Vaginální pilulky floomizin jsou antiseptické činidlo. Lék je předepsán na:

  • trichomonie;
  • kandidence;
  • vaginóza;
  • Ostatní bakteriální a plísňové léze pochvy;
  • Potřeba rehabilitovat dutinu pochvy v předvečer rodu a plánovaných gynekologických intervencí.

Při rozpuštění tablety v přírupitě kapalině, koncentrace odvětvového chloridu je 2000-4000 mg / l. Tato látka zvyšuje propustnost buněk a vede k deaktivaci jejich enzymů. V důsledku toho zemřou. Výsledkem použití tablet je obvykle viditelný po 24-72 hodinách: Objem výboje je znatelně snížen, zánětlivý proces ustupuje, svědění.

S intravaginálním použitím flomisinu spadá malé množství účinné látky do systémového krevního oběhu. To se transformuje na dikarboxylovou kyselinu a vylučuje se střevem.

Kontraindikace

Před použitím flomisinu je nutné zjistit, zda můžete použít tyto vaginální tablety. Seznam kontraindikací zahrnuje:

  • Vysoká citlivost na chloridové decilární nebo pomocné látky obsažené v kompozici;
  • ulcerózní poškození vaginy a děložního čípku;
  • Děti a dospívající věk (není předepsán dívkám, které nedosáhli puberty a nebrali sexuální život).

Poté, co se dozvěděl, že s peptickými lézemi nejsou určené vaginální pilulky používány, mnoho žen se začínají starat, je možné vložit fluomizin v eroze děložního čípku. Pokud léčba s tímto lékem předepisovala lékař po diagnostice, nemá smysl se obávat.

Většina žen je diagnostikována ektopie (falešná eroze). V tomto stavu se válcový epitel z cervikálního kanálu pohybuje do vaginální části děložního čípku. Žádné ulcerace v pochvě a na viditelném povrchu děložního čípku u pacientů.

Vředová léze děložního čípku je pozorován pouze s pravou erozí. Přesná diagnóza je stanovena gynekologem po důkladném vyšetření a diferenciální diagnóze.

Rozdíl v eroze z pseudo-erozi

S první kontrolou děložního čípku v zrcadlech může lékař vidět zarudnutí. Zpočátku stanoví předběžnou diagnózu - falešnou erozu. Pro potvrzení nebo vyvrácení se provádí další diagnóza.

  1. Gynekolog vezme stěr k určení vaginální mikroflóry.
  2. Studie se provádí za účelem stanovení atypických buněk.
  3. Doktor prohlíží ženu s kolposkopem a provádí diagnostické testy: zpracovává viditelnou část čípku s kyselinou octovou 3% nebo Lugola. Pod vlivem kyseliny octové na nedotčených oblastech jsou zúženy krevní cévy. Při zpracování děložního čípku s jodovým roztokem jsou zdravé tkaniny natřeny hnědou a sekce s erozí zůstanou nenatoupané.
  4. Doktor má materiál biopsie. Tato studie umožňuje eliminovat vzhled maligních neoplazmů.

V průběhu kolposkopie má lékař materiál pro cytologickou studii. Je podle jeho výsledků stanovena konečná diagnóza.

<

Zkušení gynekologové ještě předtím, než komplexní vyšetření může říci pravdivé nebo falešné erozi u ženy. S pravdivou erozí, odhalené vředy krvácené při palpaci. Při vstupu do zánětlivého procesu byla žena oklamána hnědavá barva.

Příznaky erozivní léze

S erozí děložního čípku, stížnosti na změnu v pohotovosti dorazí extrémně zřídka. Obvykle se tato patologie nachází při plánovaných kontrolách gynekologa. Neexistují případy, kdy je erozizace detekována u těhotných žen v časných sazbách při registraci. Někteří si však stěžují na vznik těchto značek:

  • bolestivé pocity v břiše;
  • vzhled krvavých sekrencí v období mezi menstruací;
  • nepohodlí v oblasti genitálních orgánů;
  • Vzhled hnědých nebo žlutých sekrecí (zvýšené při zánětu nebo přidání infekce).
V eroze, pravděpodobnost infikované onemocněním, které jsou přenášeny sexuálně zvyšujícím se. Koneckonců, integrita ochranné vrstvy děložního čípku je rozbitá. V některých oblastech se vícevrstvý epitel nahradí válcovým.

Při odhalení eroze děložního čípku, žena dává směr pro analýzy, s nimiž je odhaleno řada infekčních onemocnění. Je nutné zkontrolovat, zda žena nemá:

  • Chlamydie;
  • Mykoplazmóza;
  • Močasmóza;
  • Jiné pohlaví.

Při identifikaci těchto onemocnění je předepsána specifická léčba. Jeden vaginální pilulky floomin, aby se zbavil patogenů infekce nebude dost.

Extopyon děložního čípku (nepravdivá eroze) není kontraindikací pro použití flomezinu. Předepsáno je podle standardního schématu.

Léčba flómezinu

V souladu s pokyny pro použití je nutné použít 1 tablet denně denně po dobu 6 dnů. Pokud se v blízké budoucnosti očekává začátek menstruace, léčba se doporučuje převést. Na začátku menstruace v průběhu léčby je terapie přerušena a obnovena po vysazení výboje.

Vaginální tablety jsou zavedeny hluboko do vagíny. Večer je nutné, než půjde do postele. Je vhodnější vstup do pilulek, ležící na zádech, mírně ohnuté nohy na kolenou.

Léčba fluomizin by měla trvat nejméně 6 dnů, jinak je opakování onemocnění. Tablety pokračují v vložení i v případech, kdy chybí nepohodlí: Unsippic Sequeles zmizely, nepříjemný zápach, neobtěžuje svědění.

Pacienti si musí pamatovat, že složení fluomizéru obsahuje pomocné látky, které se nemohou zcela rozpustit ve vagíně. Proto je zcela normální, pokud zbytky pilulky budou vidět ráno na spodním prádle. Nemá vliv na účinnost produktu. Není také nutné se bát, že agent zničí spodní prádlo - nezmění barvu tkanin.

Pokud má žena příliš suchou vaginu, pak je tu možnost, že tablet nerozpustí. V tomto případě bude terapie neúčinná, protože Chloridová vzrazovka nebude moci svobodně. S nadměrným suchem můžete před vložením do vaginy navlhčit vodou.

Výrobce také doporučuje ženám s fluomizinovou terapií používat denní hygienická těsnění. Spodní prádlo by mělo být denně změněno: Doporučuje se smazat o teplotě, která není nižší než 80 0S.

Léčba během těhotenství

V přítomnosti svědectví k terapii s prášky, fluomizinem a erozi děložního hrdla v těhotenství je mnoho žen na svém vlastním strachu a riziko opuštěny léčbou. Ale fluomizin je jedním z mála fondů, které mají být použity během období dítěte. Lze jej použít i v prvním trimestru.

Pomocí flómezinu v eroze děložního čípkuZačínal od druhého trimestru, pro léčbu infekčních zánětlivých lézí vyvinutý proti pozadí erosy čípku, doporučuje se používat jiné léky. Gynekologové preferují prostředky, které mohou ovlivnit širší seznam infekčních onemocnění. Jako praxe ukazuje, že se ukáže být účinnější.

S ohledem na skutečnost, že erozi děložního čípku v těhotenství není žádným způsobem léčen, není nutné opustit léčbu účinným antimikrobiálním prostředkem. Data? Přijaté v důsledku provedených studií ukazují, že žádné vedlejší účinky na stav matky a plodu při použití flomisinu, který nebyl pozorován. V post-marketingovém výzkumu jsme zohlednili údaje získané z výsledků více než 1 milionu využívání finančních prostředků do budoucí maminky.

Samozřejmě, že pilulky nepomohou vyléčit erozi a obnovit normální epitel děložního čípku, ale s jejich pomocí se můžete zbavit nepříjemných projevů vaginitů, vaginózy a jiných infekčních zánětlivých onemocnění. Společnost Floomizin je předepsán i v nepřítomnosti nepohodlí, pokud existují významné odchylky v microflóře stěr (zvýšení počtu leukocytů svědčí tok zánětlivého procesu).

Během těhotenství, imunity žen oslabených, tak doufalo, že se budou konat příznaky onemocnění, ne. S výskytem atypických výbojů, svědění, pocity pálení vyžadují naléhavá konzultace gynekologa. Infekce mohou způsobit nenapravitelné poškození dítěte, takže je nemožné nechat příznaky bez pozornosti.

Někdy falešné eroze děložního čípku procházejí samostatně po dodání. Neprovádějte panice, když jsou zjištěny, neovlivňují průběh těhotenství a dodávky.

Účinná látka fluomizéru nespadá do mateřského mléka, takže je dovoleno používat pečovatelské ženy v přítomnosti indikací.

Ale jestliže žena nemá žádné příznaky infekčních zánětlivých onemocnění a během vyšetření bylo zjištěno, že mikroflóra je normální a neexistují žádné odchylky, pak fluomizin nemusí být aplikován.

Možné komplikace

Ženy s erozí děložního hrdla, které byly jmenovány flomizinem, by si měly být vědomy vedlejších účinků, které se někdy rozvíjí na pozadí přijímání tohoto léku.

Pomocí flómezinu v eroze děložního čípkuVe vzácných případech, stížnosti od pacientů na:

  • zarudnutí;
  • hořící;
  • svědění.

Tyto vlastnosti jsou charakteristické příznaky mnoha vaginálních infekčních onemocnění, takže je nemožné spolehlivě říci, že vznikají v důsledku použití tablet fluomizinu.

V jednotlivých případech, v eroze děložního čípku se objevil krvácení. V takových situacích s gynekologickým vyšetřením bylo zjištěno, že epiteliální vrstva byla poškozena v důsledku lokální zánětlivé reakce nebo nedostatku estrogenu.

Je také nemožné vyloučit pravděpodobnost vývoje reakcí přecitlivělosti. S poškozením stavu na pozadí léčby s prášky Floomizin se musíte zdát. V závislosti na klinickém obrazu a stavu pacienta bude upravovat léčbu a zvolit vhodné analogy.

Taktika akce

Při identifikaci eroze děložního čípku, především gynekolog vezme nátěr na mikroflóru. Při detekci odchylek je žena poslána pro průchod testů na infekcích. Jak bude probíhat další léčba, závisí na získaných výsledcích.

Při identifikaci vaginálních infekcí houbového nebo bakteriálního původu může Trichomoniasis přiřadit fluomizinové tablety. Po normalizaci státu doktora rozhodne, zda léčit erozi, a jak nejlépe.

Léčba taktika eroze se stanoví v závislosti na jeho hodnotě, stavu pacienta a přítomnosti současných onemocnění. To také záleží na tom, že žena bude porodit v blízké budoucnosti. Pokud je plánován těhotenství, pak je terapie odložena nebo vybere jemné metody: laser, rádiová vlna nebo chemická látka.

Ale operace odstranit erozi je předepsána pouze po eliminaci všech infekčních zánětlivých procesů. Někdy je fluomizér předepsán, aby odehrávání vagíny a děložního hrdla před plánovaným provozním intervencím nebo před porodem.