Může drozd vést k neplodnosti u žen a mužů?

Když mladý manželský pár nemůže pochopit dítě po celou řadě pokusů, hledání důvodu spojené s nezdravými obou partnerů začíná. Obvykle se bere na obviňování ženy v současné situaci, protože je v jejím těle, že se koná setkání mužských a ženských buněk dává nový život.

Podle logiky mužů je v ženském těle, které potřebujete hledat příčiny ve formě různých onemocnění, od adhezí a obstrukce genitálního traktu a končící hormonálními změnami. Včetně podezřelého a neškodného drozd. Nepříjemné onemocnění vnějších pohlavních orgánů může sotva vést k nemožnosti fetální koncepce. Ale je to opravdu?

Medici zjistili, že někdy Candidiasis (lékařský titul drozd) vede nepříjemnosti neplodnosti. Existuje několik možností pro rozvoj primární kandidózy, která zabraňuje vzhledu plodu v děloze.

Proč ženy popírají účinky drozd na vývoj plodu

Drozd během těhotenství

Každý porodnický gynekolog ví, že téměř 100% těhotných žen na jednom nebo jiném klíně plodu podléhá mléku. Mechanismus výskytu onemocnění je ztráta nebo oslabení imunity vedoucí k přemrštěnému vývoji kandidátových hubových hub přítomných v normách na sliznicích membrán.

V normálním stavu, tělo samotné reguluje svou vlastní mikroflóru, potlačování reprodukce nežádoucích mikroorganismů. Jakmile se jeho ochranné síly spadnou, množství tramplerů drozd se zvyšuje, což způsobuje zánětlivý proces, doprovázený spalováním a svědění. Vzhled charakteristických curl výbojů, někdy připomínající malé částice bílých filmů - znamení tohoto onemocnění.

Imunitní systém během těhotenství oslabuje svou činnost tak, aby mimozemská buňka není odmítnuta, což je důvod, proč vzhled drozd v počátku času - velmi častý jev.

Na konci těhotenství se blíže k porodu, tělo je obtížné splnit své přirozené funkce, protože funguje téměř pro dva. Během tohoto období mohou být také pozorovány některé oslabení imunity, doprovázené známkami drozd.

Ani v žádném případě ovoce nezemře a netrpí. Tak to pak může přestat kvůli drozu? Proč a jak může způsobit neplodnost?

Nemusí být vyděšena, ale být léčena v čase

Na zkoumaném příkladu s těhotnými ženami je jasné, že mléko samo o sobě nemá smrtící nebezpečí pro plod. Bát se vzhledu příznaků nemoci žádný důvod. Je nutné ji nutně zacházet a nejen proto, že dodává velké nepohodlí.

Pokud je primární kandidóza spuštěna, může vést k zánětlivým procesům, které již nejsou ve Vagině, ale na hlubší úrovni - dostat se do dělohy. U těhotné ženy je děloha uzavřena sliznická korka a úkolem lékaře je zabránit bonbónu v tomto hlenu, protože budou moci dostat se do plodu.

Pokud žena není těhotná, pak bít škodlivé mikroorganismy v děloze může vést k zánětlivým procesům vnitřních reprodukčních orgánů. Candidiasis je nebezpečný v tom zánětu může vést k tvorbě jizev a adhezí schopných prevence koncepce.

Zánětlivé procesy v děloze

I když se manželský pár nebude zvyšovat děti, je nutné zacházet s kandidózou, aby se nepohnul do chronické formy a nezpůsobil vážné onemocnění. Na pozadí patogenní mikroflóry vagíny se snadno rozvíjí nebezpečnější mikroorganismy, což může způsobit vážné poškození vnitřních orgánů.

Současné poškozky nebo hormonální poruchy

Mikroflóna vagina

Případy, kdy Drush jednoduše doprovází neplodnost, lékaři vysvětlují porušování hormonálního pozadí. Důvodem nemožnosti oápání potomků je nerovnováha v endokrinním systému žen. On také vede ke změnám v vaginální mikroflóře, protože to, co vznikne drozd - zpravidla v chronické formě.

Průběh drozd může být téměř nepostřený ve srovnání s akutním pohledem na onemocnění. Svědění v chronickém toku není vyjádřeno, zánět nezpůsobuje hmatatelné nepohodlí. Přítomnost chronického kandididu může být odhaleno:

  • v rozmazanci, zakázáni z gynekologa;
  • o přítomnosti bělavého výboje;
  • nepříjemným zápachem;
  • při pálení bolesti během pohlavního styku;
  • v charakteristickém nepohodlí v okamžiku močení.

Pokud zjistíte, že máte chronický drozd, pak je třeba zacházet, bez ohledu na to, zda jste obnovili normální hormonální frázi nebo ještě k tomu nebyly pokračovány. Je lepší odstranit důvod a důsledek zároveň, jak čekat na to, kdy "půjde dobře".

Drush u mužů a neplodnosti

Drozd u mužů

Důvodem nemožnosti oápání dítěte se stává mužskými onemocněními. Hit zástupce silné podlahové kandidózy je také schopná. A vždy se nestane kvůli kontaktu se ženou trpící drozdou. Příčiny vzhledu jsou prakticky stejné. Hlavní - pád imunity. Podívejme se na to, zda mužský drozd může vést k neplodnosti ?

Je to přítomnost partnera kandidózy častěji vede k částečné smrti spermií díky poruchám kyselin-alkalických médií. Vývoj spermatu se snížil, i když spermie nemusí ukázat zhoršení kvality. Dítě se stává těžší, ale stále pravděpodobnost hnojení žen zůstává.

Samotný kandidóza nemůže být rozhodně příčinou neplodnosti, ale to neznamená, že onemocnění lze spustit a neplatit náležitou pozornost léčbě. Je důležité zabránit tomu, aby drozel přispěl k vývoji infekcí močových cest, močového měchýře, prostaty a reprodukčních orgánů.

Sekundární kandidóza nese nebezpečí a závažné podlahy. To je jeden z důvodů, proč je třeba se starat o sex se ženou, která již zranila dítě. Během tohoto období je ženský organismus špatně odolný na infekce a nepotlačuje vývoj patogenní flóry. Muž se může nakazit od ženy s nechráněným sexem, pokud je nakloněn k onemocnění kandidózy.

Sexuální kontakty Je důležité také omezit, protože ženská sexuální sféra by měla být v tomto důležitém období samotná. A to je dobrý okamžik pro léčbu drozd v obou partnerech. Je důležité jej utratit pod dohledem lékaře, zejména těhotné ženy.

Zda Candidiasis vede k potratu

Primární kandidóza nemá vliv na ovoce a schopnost vajíčka upevnit na stěně dělohy. Podmínky spontánní přerušení těhotenství může pouze infekce, která se vyvinul na pozadí drozd a dostal se do dělohy. I když byla infekce ošetřena, může dojít k riziku adhezí a jejich přítomnost často vyvolává ektopický těhotenství. Toto nebezpečné onemocnění se zpracovává pouze operativním způsobem s disekcí nebo odstraněním vejcovodní trubky. Po tom se dítě stává mnohem obtížnější.

Kdo by měl být zacházen z drozd: on, ona nebo obojí?

Pokud jsou lidé v neustálé blízkosti, jsou na skutečnosti manželského páru, pak budou muset být zkoumáni ve stejnou dobu současně. I když jeden z partnerů nemá žádné charakteristické známky nemoci, stále potřebuje projít prevenci kandidózy tak, aby v budoucnu nejsou žádné komplikace. Zvláštní zacházení s sexuálním partnerem se provádí pouze v přítomnosti klinických příznaků onemocnění.