Levné svíčky od candidiasis

Léčba genitálních infekcí často stojí značné množství pro mladé páry. Problematika úspor a udržování účinnosti z terapie je velmi důležitá. Průběh léčby infekčních onemocnění sexuálního traktu se skládá z několika bloků. Hlavními skupinami léčiv jsou prostředky zaměřené na potlačování růstu patogenní flóry, drog obnovení normální mikroflóry a léky pro imunokoritu. Léčba trvá dlouhou dobu a síly, které se rozloučí pacienty s významnou částkou. 

Pro plnohodnotnou terapii a udržitelné účinky jsou přiřazeny nástroje účinku systému - tablety a injekce, stejně jako drogy s místní akcí - svíčky, krémy a řešení pro sušení.

Náklady na léky na léčbu infekčních onemocnění gynekologické dráhy jsou do značné míry způsobena výrobcem, jakož i přítomnosti patentu pro vyrobené léčiva. Originální značkové léky, zpravidla, jsou mnohem dražší a generika - nepotupňové léky podobné zahrnutí účinné látky, ale někdy se liší celkem - levné.

Vysoká úroveň poptávky po drahých a levných fondech pro léčbu kandidózy u žen jsou způsobena rostoucím morbiditou a širokým šířením drozd. Onemocnění u žen není často izolovaná infekce, ale pokračuje na pozadí chlamydie, genitálních herpes, bakteriální vaginózy a jiných onemocnění.

Candida nebo kvasnická houby jsou zástupci variantní patogenní flóry vagíny u žen. Na pozadí oslabení imunitní síly těla se kvasnice začínají násobit intenzivně a vést k onemocnění.

Hlavní důvody vedoucí kandidiózy u žen jsou považovány za následující:

  • porušení normálního složení marginální mikroflóry;
  • snížení imunity v různých onemocněních extragenitální povahy;
  • Hormonální nerovnováha v důsledku narušení ovariální práce a doprovázené přebytkem nebo nevýhodou estrogenu.

Léčba u žen musí být doprovázena výjimkou provokujících faktorů, jinak nebude účinek vysoký. Restaurování flóry a místní imunity je často doprovázeno jmenováním. Prakticky, jakýkoli schéma léčby kandidózy zahrnuje svíčky jak antifungální orientace a imunocirigování zotavení.

Terapie je založena na účetnictví současného patologie a infekcí a je také určena typem drozd. Svíčky mohou být přítomny ve schématu ne vždy. Formy kandidózy:

  • Vozík, ve kterém nejsou žádné klinické příznaky, ale detekují jedno vazebné kvasinky na stěrkách, léčba v takových případech není předepsána;
  • Pravá kandidóza naznačuje zhoršení chronické infekce nebo primárního akutního procesu. Jako součást terapie, čípky a pilulky jsou předepsány;
  • Kombinace bakteriálních infekcí a kandidů u ženy, které jsou doprovázeny dlouhodobou léčbou obou společných i lokálních orientace.

Principy boje proti kandidózy se sníží na následující:

  • Potlačení rostoucí houby s tabletami, svíčkami a krémy;
  • restaurování normální vaginální mikroflóry;
  • imunocorrekce;
  • Vitaminoterapie.

V případě kombinovaných infekcí se léčba spojí. V povinném, průběh terapie se provádí na sexuálním partnerovi. V takových situacích, nákup drog to může udělat velmi drahé, ale při hledání adekvátních levných generik nebude léčba způsobit účinnost a firemní léky.

Seznam levných svíček

Moderní farminomustria představuje značnou volbu drahých a levných svíček od candidose. Značkové drogy, zpravidla stojí 2-5 krát více než generika. Díky levných svíček obsahujících stejné komponenty, můžete výrazně uložit a zakoupit očekávaný efekt. Bojovat proti nekomplikovanému drozu, používání nebo tabletu nebo průběhu čípků. Exacerbace opakovaného tvaru vyžadují začlenění a obecnou a místní terapii.

Hlavními účinnými látkami, které jsou součástí drahých a levných svíček, jsou:

  • Itrakonazol;
  • ketokonazol;
  • Klotrimazol;
  • mikonazol;
  • natamicin;
  • nystatin.

Tyto antifungální agenti jsou součástí následujících levných svíček od kandidózy:

  • Irunun;
  • Klotrimazol;
  • Upřímný;
  • Ketokonazol;
  • Ginosol;
  • Clice-D;
  • Metro Astonnet;
  • Primafungin;
  • Nystane svíčky.

Irunun

Levné zástupci místních léků skupiny heratenazolu zahrnují svíčky Irunun. Prostředky od kandidózy u žen IRUNUN se vyrábí v Rusku. Obaly obsahuje 10 kusů a přesně je požadován počet čípků pro průběh léčby. Irunin je vhodný pro boj proti chronické verzi onemocnění u žen, protože Ittraconazol je schopen potlačit růst kandidů několika odrůd. Odborníci doporučují pokračovat v úvodu 7 až 14 dnů. Během těhotenství je použití Iruninu zakázáno.

Levné svíčky od Candidose Irunin jsou vhodné pro terapii exacerbací chronické infekce.

Klotrimazol

Clotrimazole čípky jsou také levný a účinný nástroj pro boj proti kandidózy u žen. Kromě akce na Candida, klotrimazol ničí trichomonas, který umožňuje použití svíček s drozd v kombinaci s trichomoniasis. Vaginální tablety jsou k dispozici pro 6 ks v balení. Denně v noci. Levné svíčky clotrimazole obsahují 100 mg látky v jedné věci, vhodné pro prevenci exacerbace kandidózy před operačními intervencemi, stejně jako v období před měsícem. Neméně účinné jsou v akutní nekomplikované kandidiózy u žen.

Jedním z prostředků pro léčbu Candidias najednou je nízkonákladové klotrimazolové svíčky svíčky. Jedním z čípek obsahuje 500 mg látky, což vám umožní rychle zastavit svědění, spalování a hyperemie sliznic v drozdách u žen. Čípek zavádí vaginálně používat aplikátor jednou. Tato metoda je vhodná pro léčbu nekomplikovaného drozd, ale ne boji proti exacerbacím chronické kandidózy. Produkty založené na klotrimazolu se během těhotenství nepoužívají.

Ketokonazol

Čípky ketokonazol obsahuje platnou složku v množství 400 mg v jedné svíčky. Celkem v balení 5 kusů, které jsou denně injikovány do vagíny před spaním. Prostředky jsou kontraindikovány během těhotenství a kojení. Indikace pro použití je jak akutní kandidóza u žen a opakující se infekce. Akutní drozel se zpracovává denní podávání 3-5 svíčkami.

Ve srovnání s dražším značkám Levarem, levný analog ketokonazolu ušetří peníze v léčbě exacerbace chronické kandidózy. Opakování drozd vyžaduje delší aplikaci: Pro kurz musí být použita 10 čípek.

Mikonazol

Levné svíčky s mikonazolem jsou prezentovány následujícími názvy: Ginosol 7, Clice-D, Metromecon Neo. Mikonazole, který je součástí levných svíček od kandidózy u žen, působí detail nejen na houby. Kromě léčby drozd je lék účinný a při boje proti bakteriální vaginóze.

Jedním z populárních levných drog v kandidovní terapii je ginezol, vybavený aplikátorem pro pohodlí podávání. Ginesol se vyrábí v množství 7 svíček v balení. To stačí zacházet s exacerbací chronické kandidózy a bojovat proti akutnímu nekomplikovanému drozu. Během těhotenství se nástroj nepoužívá.

Clice-D a Metromeconomic Neo jsou také levné svíčky. Ale na rozdíl od Ginezolu, kromě mikonazolu obsahují anti-protocupler metronidazol. To jim umožňuje být použity v boji nejen s drozdami u žen, ale také používat čípky v trichomoniese, bakteriální vaginóze, dysbakteriózu. Svíčky se používají po dobu 10 dnů.

Nystane svíčky

Nejlevnější prostředky v terapii kandidášů u žen je Nastatin. Svíčky s Nistami jsou vyráběny v různých dávkách: při 250 000 nebo 500 000 tisících. To jim umožňuje být použity při léčbě drozury různé závažnosti. Čípky jsou injikovány vaginálně dvakrát denně. Během těhotenství nystatin kontraindikované.

Levná kandidóza nystatin je antifungální antibiotika, která zřídka vyvíjí stabilitu. Nicméně, když chronický drozd vyžaduje povinné studium kandidany přidělené v setí odolnosti vůči antifungálním činidlům. Čípky jsou vhodné pro boj proti akutnímu a chronickému drozdámu u žen.

Primafungin

Levný analog pimafucine jsou svíčky od Candida PrimaFungin. Nástroj obsahuje antifungální antibiotický natamicin, který má širší spektrum účinku než deriváty imidazolu.

Levné svíčky Primafungin je povoleno používat během těhotenství a během laktace. Léčivá látka nezničí latex, který umožňuje bezpečné použití kondomu.

Natamicin ve srovnání s deriváty imidazolu (clotrimazol, scholarsonazol, ketokonazol atd.) Nezničí strukturu latexu.

Natamicin není absorbován z povrchu sliznic pochvy a nepronikne systémovým krevním oběhem. Léky se zobrazují pro léčbu akutní kandidózy, exacerbace chronického, stejně jako pro prevenci drozd v přední části provozních intervencí a porodu. Primafungin je zaveden hluboko do vaginy po dobu 3 nebo 6 dnů.

Levné dráhy dráhy

Ošetření kandidózy u žen je velmi zřídka doprovázeno použitím pouze svíček. Vyléčená infekce kvasinek je zcela nemožná, protože upřímní obyvatelé žen a mužů. Úkolem terapie je maximálním potlačením schopnosti hubu k reprodukci, tvorbě saprophyte - bezpečnou formu Candidis, která není schopna invaze. Často se používání svíček nevyrovnává se úkolem i s nekomplikovaným drozd. Nedostatečná a vadná léčba vede k tvorbě chronikalizace procesu. Tato forma infekce vede k řadě problémů u žen. Časté exacerbace výrazně porušují obvyklý život pacienta. Proto lékaři kromě čípků předepisují a tablety zvýšit účinek boje.

Levné tablety od kandidózy jsou některé léky flukonazolu a itrakonazolu. Levné nástroje obsahující flukonazol zahrnují:

  • Flukonazol Hexal, Sandoz, Stada, Teva;
  • Diflazon;
  • Fangiflu;
  • Micoflucan.

Levné tablety vyrobené 50 nebo 150 mg. V závislosti na účelu platí různé schémata. Pro prevenci kandidózy u žen s antibakteriálním ošetřením nebo v předvečer menstruace trvá tablety 150 mg jednou.

Prevence exacerbace kandidichů u žen není prováděna svíčkami, pouze tablety používají pouze prášky.

Levné tabletové přípravky jsou také:

  • Irunun;
  • Teknazol;
  • Oercie.

Tyto léky obsahují jako účinnou látku, thera-bezol. Takové léky jsou zvláště účinné v léčebném schématu exacerbací chronické kandidózy, jakož i pro prevenci relapsů. Pro prevenci, 200 mg itrakonazolu se používá 2krát denně po dobu jednoho dne nebo 200 mg krát denně po dobu tří dnů. Levné tablety itrakonazolu jsou zahrnuty v chronických schématech infekce terapie spolu se svíčkami.

Levné regenerační svíčky

Konec postupu léčby kandidášu místním a systémovým zařízením vyžaduje povinné obnovení normální vaginální mikroflóry. Bakterie mléčné kyseliny jsou hlavním nepřítelem houby podobného kvasinek Candida. Při ignorování tak důležitého spojení jako normalizace složení vaginální biocenózy se Candidiasis může stát trvalým "hostem" v ženě. S nesprávnou léčbou se drozd stává chronickou infekcí.

Levné svíčky pro obnovu flóry jsou Acilakt, Lactobacterin. Čípky se používají pro 1 nebo 2 kusy denně po dobu 10 dnů.

Kromě svíček pro normalizaci bakteriální složení vagíny se používají imunokorrování čípky pro ženy. Levné svíčky pro prevenci opakování kandidózy s imunomodulačním účinkem jsou Viferon a genteron. Zbývající zástupci této skupiny léků budou státi dražší. Předepsat finanční prostředky v chronické kandidózy u žen dlouhých kurzů.

Nejlevnější způsob, jak se vypořádat s drozlem, je jeho prevence. Příslušná antikoncepce, nedostatek chaotického sexuálního života, včasné zacházení s infekčními onemocněním vám umožní udržovat vaginální bariéru na správné ochranné úrovni. Kromě toho je osobní hygiena nezbytná. Pečlivý výběr intimních nástrojů pro mytí, nahrazení tamponů s těsněním, žádné zneužívání syntetického spodního prádla významně přispívá ke zdraví reprodukčního systému žen.