Drozd po terjnaně

Léčba genitálních infekcí u žen je vždy doprovázeno lokálním používáním svíček pro potlačování reprodukce bakterií a hub, což eliminuje lokální symptomy ve formě svědění, spalování a patologického výboje. Monowifikace pochvy se zřídka zaznamenává zřídka, zánětlivá onemocnění spodního proudění genitálního traktu v kombinované formě, kombinující podmíněnou patogenní složku a patogenní. Kombinované svíčky přicházejí do záchrany v takových situacích, například Terezhin. Vaginální čípky kombinovaného složení ukazují činnost ve vztahu k Trichomonas, Gardnerellas, kandidáti, stafylokoky, střevní hůlka, močovina a mykoplazmy. V převážné většině případů vulvovaginite probíhá ve formě drozd v kombinaci s bakteriální vaginózou, chlamydií, virovými infekcemi.

Svíčky pro drozd, vaginální dysbakteróza a STIS obsahují antibiotika, antifungální činidla, antiprotozoické a protizánětlivé složky. Taková kompozice poskytuje současnou léčbu několika typů infekcí. Výhody svíček multiidirectional činnosti, zejména Terezhnan, je rychlý účinek, absence běžného působení na těle v důsledku minimální absorpce ze sliznice, možnost použití v patologii gastrointestinálního traktu, Játra a ledviny, stejně jako ve druhé polovině těhotenství.

Svíčky kombinované složení křižka v nedostatečné diagnóze genitálních infekcí jsou schopny zhoršovat průběh onemocnění a vést k vaginální dysbakterióze a drozd. Zvýšené antibiotické svíčky mohou přispět k reprodukci podmíněné patogenní flóry s nevhodným přiřazením svíček.

Vrzus po terzhinanu, který obsahuje antifungální složku nystatinu, se může vyskytnout během stability Candida k této léčivé látce. Takové situace jsou častěji pozorovány u chronického drozd, nakloněné k častým relapsům, když houby mají odpor vůči nitatanu. Vývoj chronického drozu přispívá častým infekcím přenášeným pohlavním, nedodržením osobních hygienických pravidel a chaotický sexuální život.

Terezhinovy ​​svíčky jsou populární v gynekologii k léčbě pro léčbu smíšených vulvovaginitů. S plnou diagnózou vaginálních infekcí a vulvy se Terezhinan projevuje jako vysoce účinný lék.

Drush a Terjinan

Svíčky terezhininu v léčbě genitálních infekcí u žen probíhají se smíšenými vagíci, doprovázenými přítomností candidis a další podmíněně patogenní a patogenní flóry. V některých případech je proces terapie kolize a terapie dráhy doprovázen vzhledem svědění, spalování a nepohodlí. Pro takový stav může být několik důvodů.

  1. Self-léky je jedním z předních příčin vzhledu drozd po torzhinan. Často, když příznaky zánětu genitálních orgánů, ženy používají nejoblíbenější svíčky samotné bez jmenování lékaře. Ne každý ví, že takové příznaky jako svědění, otok a zarudnutí genitálních orgánů, stejně jako patologické výboje, mohou být projevem nejen drozd, ale také řady dalších infekcí. Inkubační období v mnoha infekčních onemocnění genitálních orgánů je téměř stejné, počáteční příznaky - také. Nevhodné použití karbinových svíček může nějaký čas zastavit kliniku Colportu, a po 5-10 dnech, aby do drozd.
  2. Nedodržení doporučení lékaře v léčbě drozd a smíšené koleji svíčky. Během léčby kandidózy nebo vaginální dysbiózy byste neměli mít sex, eliminovat dumping, pomocí tamponů, přijetí vrstevních lázní, koupání ve vodních útvarech. Když tyto pokyny ignorujete, léčba se často ukáže být neúčinná. Houby dostanou příležitost násobit, iniciovat příznaky drozd. Kromě toho, látky, které jsou součástí karnienových svíček, zničeny latexem, což je další omezení chování sexuálního života během léčby i s kondomem.
  3. Nedostatek léčby od sexuálního partnera STI. V přítomnosti stálého sexuálního partnera je povinná, je podrobena protizánětlivé terapii. Pokud je žena přiřazena terezhin svíčky, by měl člověk také podléhat kombinačnímu léčbě. Jinak bude boj proti vulvovaginitidy u ženy bezvýznamný. Infekce jsou často přeneseny do chronických forem, proti pozadí, které vaginální dysbakterióza je zhoršená a vytrvalá drážka se objeví.
  4. Nedostatečná diagnóza infekčních zánětlivých patologií reprodukčního traktu je jedním z předních příčin vzhledu drozd po automobilu. Pacient, který se odvolává ke stížnosti na změnu povahy výběru, nepohodlí a bolesti během pohlavního styku, spalování a svědění, musí být jmenován nezbytné minimální studie: PCR pro virové, bakteriální a plísňové infekce, rukávy z sexuálního traktu na cytogramu a bakterioskopie, tank. Setí, s ohledem na citlivost vyhrazené flóry na antibiotika, ultrazvuk. Jsou často situace, kdy jsou terezhinin nebo jiné kombinované svíčky předepsány na základě pouze stěr na flóře. Závěrečná diagnóza vede k nesprávnému rozvoji taktice léčby a výskytem drozd nebo dysbiózy po Terj.
  5. Vedlejší účinky z karcinů jsou zřídka zaznamenány, ale zejména citlivé pacienty mohou tvořit alergickou reakci. Alergie vede ke změně kyselosti prostředí vagina, která vytváří příznivé zázemí pro chovné houby. Drush poté, co se svíčky Terezhinu projevují o několik dní od konce zavedení čípků. Vedlejší účinky se zpravidla vyvíjejí několik hodin po zavedení, projevem silného spalování, zarudnutí, bolesti. V nepřítomnosti odstranění alergií, několik dní poté, co svíčky vypadají známky drozd.
  6. Vývoj vaginální dysbiózy na pozadí dlouhodobého užívání karcinia může být mylný za drozd. Neomycin Příchozí karcinom je schopen potlačit růst bakterií mléčných kyselin a vývoj bakteriální vaginózy, která má nějaké klinické podobnosti s drozdami. Po diagnóze onemocnění a aminoteestu je důvod pro zhoršení stavu pacienta jasně. Často, bakteriální vaginóza vede kandidiózy sexuálního traktu.
  7. Stabilita Candad na nitatan je také příčinou vzhledu drozd po automobilu. Nystatin, jako antifungální složka, zřídka iniciuje rozvoj udržitelnosti. Tato situace se vyvíjí, pokud je drozd iniciován typy kandidátů jiným než Candida albicans, který je registrován mezi 10% pacientů trpících kandidální vulvivaginitidou. Je nutné provést setí naočkovaného sexuálního traktu na médiu pro růst kandidátů a kontrola kolonií pro odolnost proti antifungálním lékům.
  8. Simultánní použití svíček antibiotik. Léčba stisu je často doprovázeno systémem antibiotik. V takových případech je příčinou drozury přesně antibakteriální činidla. Prevence používají antifungální pilulky flukonazol nebo itrakonazol.

Při provádění diagnostických opatření po vzhledu drozd na pozadí Terezhnan existuje mírný nedostatek laktobakterie, přítomnost leukocytózy vagíny a cervikálního kanálu, zvýšení epitelových buněk a detekce parabazdálních epitelových buněk. Kromě toho dochází ke snížení koncentrace kyseliny mléčné do vagíny na pozadí růstu pH, aminotest je negativní. Při provádění Bak. Závažný z oddělených genitálních traktů detekuje růst stafylokokje, střevních tyčinek a dalších podmíněně patogenních složek sexuálního traktu.

Zhoršení státu na pozadí léčby svíčky Terezhin by měl být důvodem pro pečlivou diagnózu stávajícího onemocnění, aby se zabránilo jeho přechodu na chronickou formu.

Pacient se provádí diagnostikou PCR, analyzuje na mikrobiální krajině pochvy (femoflor), nádrže. Setí s povinnou výrobou citlivosti na antibiotika, pokud je to nutné - kolposkopy.

Terzhnana akční mechanismus

Svíčky se vyznačují jejich vícponconentní složením a možností působení na několika příčinných činidlech infekčních zánětlivých onemocnění ženy.

Složení čípka:

  • Neomycin - antibiotický aminoglykosid, projevující široký rozsah baktericidního působení proti stafylokoku, streptokokové, střevní hůl, relevantní s vaginální dysbakteriózou;
  • Nystatin - antifungální antibiotikum, patřící do skupiny polství, je v boji proti drozdámu považován za vysoce účinný;
  • Ternidadazazol - antipmitom a antifungální složka kojeništiny, určené pro léčbu garardnerellózy (bakteriální vaginóza), trichomoniasis;
  • Prednisolon - hormonální protizánětlivá složka, rafting svědění svědění, otok, zarudnutí a bolest, zejména projevené během drozd a vagininu.
Svíčky Terezhin obsahují karafiátový olej a muškáty, které podporují potřebné kyselé médium v ​​pochvě a normální fungování sliznice membrány.

Terezhinan svíčky vykazují vysokou účinnost při léčbě drozd spojeného s bakteriální vaginózou, trichomoniázou, dysbakteriózou. Pro chlamydia terapie, močoviny a mykoplazmózy svíčky jsou navíc k systémové antibakteriální terapii a imunocorraci.

Podmínky použití

Indikace pro vaginální použití kombinovaných svíček pro účely léčby jsou:

  • Trichomoniasis;
  • drozd;
  • smíšený kolpit;
  • Gardnerellóza;
  • Vaginální dysbakterióza.

Kromě terapeutických účelů jsou svíčky Terezhin aktivně používány jako profylaktický činidlo v gynekologii:

  • s nadcházejícími operacemi na vnitřních genitálních orgánech jako preventivní míra drozd a dysbiózy;
  • Sanace sexuálního traktu před porodem;
  • Prevence infekčních komplikací před potratem;
  • před a po instalaci v děložní dutině intrauterinní spirála;
  • před a po léčbě patologií děložního čípku s diathermokoagulací;
  • S nadcházejícími diagnostickými studiemi na děložní dutině pro prevenci drozd a jiných infekčních komplikací.

Francouzské vaginální pilulky jsou k dispozici na 6 nebo 10 kusech. Pro prevenci se používají 6 svíček s terapeutickými účely - 10 kusů. V některých situacích lze trvání léčby prodloužit na 20 dní. V takových situacích není tvorba známek drozd vyloučeno.

Vaginální svíčky používají pouze jednou denně. Pre-tablet doporučuje 20 sekund, aby se udržovala ve vodě, aby se usnadnilo zavedení. Po zavedení Terj byste měli ležet nejméně 15 minut.

Terezhinin může být použit během těhotenství, protože 2 trimestr - lék v minimálních množstvích je absorbován z pochvy. Během kojení a těhotenství raného termínu se terapeutické činidlo nepoužívá především v důsledku toxického účinku neomycinu.

Antibiotický neomycin vykazuje toxicitu ve vztahu k sluchovému tělu k ledvinám.

Důležitým rysem krabařských svíček je možnost použití během menstruačního krvácení.

S terapií drozd a jiných infekcí musí žena dodržovat pravidla intimní hygieny v aspektu výběru fondů pro jeho realizaci: prostředky musí být vysoce kvalitní, hypoalergenní, ne porušení vaginálního pH, neobsahují příchutě a barviva. Pro zvýšení účinnosti léčby drozd a jiných infekcí v TERJ, by měly být pozorovány sexuálním odpočinkem, nepoužívejte tampony absorbovat menstruační krev, neplavují se v otevřených vodních útvarech, eliminují pokládky vany, na sobě syntetické tkáně.