Proč krevní erozi krčníku a co dělat?

Eroze děložního čípku, nebezpečné pro zdravotní a reprodukční funkci žen. Poprvé se pacient necítí nepohodlí, protože povaha onemocnění je skrytá. Rozvoj onemocnění neobvyklé bolesti. Ale pozdější fázi je, když kořen erozi děložního čípku. Co dělat v takové situaci - naléhavě navštívit lékaře. Dlouhá stávající eroze iniciuje zhoubné neoplazmy děložního čípku a ohrožuje přidání infekce.

Praxe ukazuje patologii nejčastěji nalezená v profylaktickém vyšetření gynekologa. Stává se to, když již byl kořen čípku a měl by být naléhavě přijat k léčbě.

V rizikové skupině nemoci - ženy reprodukčního věku, 20-37 let. V tomto období se doporučuje pravidelně předávat inspekce na klinice.

Důvody

Reprodukční funkce

Děloha - důležitý orgán reprodukčního systému, aktivně dodávaný krví. Existuje síť plavidel s nízkým průměrem, na úkor, jehož účinný průtok krve v exocervixu, krční kanál. Proč kořenový děložní hrdlo nebo endometrium?

Důvody přidělují následující:

  1. poranění sliznice;
  2. Cervicitis;
  3. Endometrit, ve kterém je cyklus menstruace narušen;
  4. komplikace těhotenství;
  5. Onkologické procesy.

Roda

Patologie si všimne, když krev z dělohy při zkoumání gynekologa nebo při provádění ultrazvuku. Krevní sekce během pohlaví a bezprostředně po něm. Krvácení vyprovokovat silné cvičení, sportovní aktivity, zánětlivé procesy. Vedlejší účinky vybrané ošetření jsou často exprimovány. Děloha krevního oběhu, pokud jsou Písma praktikována nebo musíte zadat svíčky.

Cervikální erozi

Cervicity

Patologie je diagnostikována, je vadný epitel, zatímco vícevrstvý kryt je postupně nahrazen válcovým.

Příčiny eroze:

  1. chronická endocervicitizace;
  2. zranění, poškození krevních cév během potratu těhotenství nebo porodu;
  3. Imunita;
  4. infekční choroby;
  5. hormonální restrukturalizace;
  6. poškození způsobené mechanickým, chemickým dopadem;
  7. nevýhody endokrinního systému;
  8. HPV a další infekce.

Čípek

To je důležité!

Krvácení je pozorováno nejen při návštěvě gynekologa, ale také v každodenním životě, protože tělesná tkanina je ohromena.

Může krvácet čtek při infekci papilloma viru? Ano, je to možné.

Když HPV krvácení - první znamení patologického procesu. Pokud nebudete vyléčit nemoc, dysplazie se objeví v blízké budoucnosti, často se obrací na rakovinu. Načtené nemoci vyléčit pouze chirurgicky.

Symptomatics

Menstruační bolest

Klasické příznaky:

  • krvácení ze sexuálního traktu;
  • Nepříjemné pocity během pohlaví.

Co dělat

Je-li kořenová erozi čípku, měla by žena konzultovat lékaře.

Gynekologické vyšetření vám umožní provést diagnózu, přidělit další vyšetřovací metody a zvolit režim terapie.

Kolposkopy - Hlavní metoda Diagnostická hmota Erozion Diagnostika. Termín platí pro studium vyrobenou speciálním optickým zařízením. Při postupu je postižený povrch zpracován chemickými kompozicemi. Je to bezbolestné, ale pomáhá lékaři přesně vidět všechny léze tkáně. V průběhu kolposkopie je materiál nutně převzat na cytologickou studii.

Diagnostika umožňuje identifikovat onemocnění podobné erozi:

  1. leukoplakie;
  2. Hmota dysplazie;
  3. rakovina.

Po nastavení diagnózy je zvolen optimální vzor terapie. Konzervativní léčba drogami je ukázána na malých velikostech eroze u mladých, kteří nedávají narození. Vzhledem k absenci účinku se aplikují další metody terapie:;

  • kryodestrukce;
  • elektrokoagulace;
  • terapie rádiové vlny;
  • Laserová terapie.

Nejúčinnější jsou laserová operace a léčba rádiové vlny.

Principy léčby

Svědění ve Vagině

Co dělat během krvácení? Po konzultaci a užívání analýz bude lékař formulovat přesný léčebný režim. Vyléčit patologii a vzít riziko rakoviny, žena by měla pečlivě dodržovat vyvinutou strategii.

Pokud diagnostika odhalila papilloma virus, předepsaná antivirová léčba. Kurz trvá několik měsíců. Nezapomeňte, že přenos viru se vyskytuje v sexuálních prostředcích, znamená to, že musí být zacházeno s nejen samotným pacientem, ale také svým stálým partnerem. Po dokončení lékového kurzu se provádí další vyšetření, po kterém léčba eroze.

Pokud diagnostika ukázala kolpit, cervicitis, lékař nabídne kurz klasické terapie, počínaje eliminací zánětu. Dále žena pravidelně prochází vyšetřením gynekologa a nájemného tahy, dokud výsledky testů s informacemi získanými během kolposkopie neukazují, že infekce je poražena. Poté pokračujte v léčbě erozi.

Pokud analyzuje, že neexistují žádné infekce a zánět, pravděpodobnost maligních procesů je blízko nule, můžete okamžitě chytit erozi čípku. Všechny typy výše uvedených chirurgických intervencí budou vhodné.

Pokud biopsie, koloskopie ukázala vysokou pravděpodobnost rakoviny, chirurgie utratí okamžitě

Sčítání

Jakýkoliv krvavý výtok z vagíny, děloha mimo menstruaci - to je důvod věnovat pozornost vašemu zdraví. Neotáčejte, okamžitě navštivte gynekologa. Utahování s tím, žena zvyšuje riziko rozvoji rakoviny a může ztratit příležitost porodit zdravé dítě.