Jak zpozdit climax a vyhnout se jeho časným projevům

Dříve nebo později ženy přemýšlejí o stárnutí těla. A nejen vzhled začíná narušit zástupce krásné podlahy. První drobné změny ve fungování těla se cítily. Broušení tepla, rychlého pulsu, pocení a zimnice, ztráta pružnosti kůže, křehkost nehtu a průřez Vlasy a plešatosti, nadváha. Všechna tato volání na nástup menopauzy. A otázka vzniká: jak odstranit nástup Klimaků a je to možné?

Je možné zpoždění menopauzy?

Odpověď na tuto otázku je kladná, ale má nějaké "ale". Existují metody, které pomáhají tlačit nástup menopauzy, ale protože každý organismus je individuální, tyto způsoby nejsou schopny pomoci absolutně všem. Některé ženy se podaří zpozdit příchod menopauze na několik let pouze s pomocí fytoterapie a korekce životního stylu, jiní nestačí a musí se uchýlit k metodám UGT (hormonální terapie). Hormonální terapie je účinnější metodou prevence Známky brzy vyvrcholení, Ale nemůže dát žádné záruky.

Jak zpozdit nástup vyvrcholení s fytoterapií?

Není žádné tajemství, že bylinky, s jejich řádným použitím, může nést pozitivní účinek těla. Opravdu dostupné bylinné infuze pomohou vyhnout se takovému nežádoucímu vyvrcholení? Byliny nejsou pankaa, ale jeden z prostředků tradiční medicíny. Mincovna, heřmánek, hop, blackberry, hloh, rozmarýn a příjemný čaj pití s ​​možným přínosem. Byliny jsou užitečnější, protože jednávají bez negativních následků. V rostlinách jsou potřeba vitamíny a chránit a rozšířit mládež, stejně jako v žádných velkých množstvích a fytohormonech.

Šalvěj

Jak vzít Sage v Klimaku? Brew Sage místo čaje nebo s ním. Obvykle pít mudrc s ULUN. Také si můžete vzít na lžíci přeslička a kořen Ana, vařit v podlaze litrové vroucí vody. Dále, poté, co směs představuje, měli byste pít 100 gramů na půl hodiny před jídlem.

červený jetel

Jetel může být také opilý místo čaje, ale často nepoužívejte fytoterapii, Bylinné poplatky při vyvrcholení Užitečné, ale jejich přebytek může poškodit tělo.

Bylinná sbírka

Dobrý výsledek má bylinnou sbírku deseti gramů lékořice, dvacet gramů chmele, šalvěje, tisíciletí a kořen Ana, čtyřicet gramů kopřivy a černého rybízu listy a třicet gramů Linden. Tlačit vyvrcholení pro indust sběr ve 400 ml. Vroucí voda a trvat 100 ml. celý den.

Jak zatlačit nástup hormonálních drogy Climax?

Hormony a fytohormony lze odebrat do vzdálenosti dlouhodobě. Ale v obou případech by mělo být zpočátku konzole lékaře. Dodávají analýzu nejen na hormony, ale také krevní test na toleranci cukru a glukózy, biochemický krevní test na určitou úroveň cholesterolu. Doktor - gynekolog vybere ty léky, které jsou vhodné přímo k vašemu tělu. Nezapomeňte na všechno individuálně.

Syntetické hormony

Jeden - dva roky přijímajících hormonálních prostředků je dostačující k zajištění, že žena hladce vstoupila do vyvrcholení. Je známo, že přijímání hormonálních antikoncepce může zabránit bráněné climaxy, ale kdy První známky spojení menopauzy Uvědomte si, že si uvědomují gynekologa, může předepisovat takové léky se syntetickými hormony: Proginov, Divirel, Estropherage, Ovrestin.

Hormonová hormonová terapie znamená pravidelné užívání estrogenu v čisté formě nebo v kombinaci s gestageny. Tyto léky jsou vyráběny ve formě tablet, ve formě dražé a záplat, stejně jako gely. Obvykle jsou hormonální činidla užívána s přerušením a před klimacemi. Při užívání je, má se dále snížit dávku léčiva a pozorování změn pod jejich dopadem.

Fytoestrogens

Stává se, že použití hormonů je nemožné kvůli kontraindikacím. Takže pacienti mohou být přijata Prostředky s fytoestrogenami. Pomáhají také obnovit rovnováhu pohlavních hormonů. Tato skupina léků může být reprezentována vaginálními svíčkami, tabletami a krémy. Použití je možné po dlouhou dobu a zpravidla jsou vedlejší účinky minimální nebo chybějící.

Pomůže se vitamínová terapie zastavit brzy vrchol?

Pravidelné další zavedení vitamínů u mladých lidí a dětí je vzneseno lékaři. Ale vitamínová terapie u žen, které jsou pomalé, ale s jistotou přiblíží k věku menopauzy, nezpůsobuje pochybnosti o specialistů. Ujistěte se, že v přídavném objemu vitamínových komplexů pro ženy starší než čtyřicet let. Doporučuje se vzít jejich kurzy dva nebo třikrát ročně, dělat přestávky.

Jak zpoždění vyvrcholení se správným životním stylem

Vhodná výživa

Správnou výživu je jedním z správných cesty k cíli. Zapomeňte na dietu. Lepší jíst častěji, ale méně. Přidejte rostlinné tuky a mléčné výrobky do diety. Vyloučit majonézu a kečup. Nechte komplexní sacharidy (kaše) tvoří základ vaší stravy. Pokud jde o proteinovou stravu, bude nyní reprezentován masem masa, Turecko nebo kuřecím masem. Lepší nejíme vepřové maso. Všechny typy luštěnin lze použít téměř bez omezení. Kukuřice, pšenice a len - užitečné ingredience ve vaší stravě. Ale bílé odrůdy chleba a Sofd musí omezit. Hrubá kola mouka - nejlepší volba.

Škodlivé návyky - ne

By měly opustit špatné návyky. Kouření nepříznivě ovlivňuje stěny cév a dodávek krve do orgánů. Žádný jiný vnější faktor způsobuje takové újmy vajících jako kouření, což znamená, že se blíží vyvrcholení. Mírné používání červeného vína a tmavých piv bude prevence plavidla aterosklerózy. Jedna sklenka vína nebo 200 gramů piva lze považovat za mírnou dávku alkoholu.

Aktivní životní styl

A co sport? Jak bude mít možnost si to pamatovat. Přesuňte se více, jděte do posilovny, na tanci, je nyní velmi v módní jógu, pamatujte si, jak milujete plavat a zaregistrovat se v bazénu. Kupte si předplatné, bude to záruka, že ve dvou - tři lekce nechcete opustit váš ušlechtilý podnik. Vaše svaly v případě, nezapomeňte na sílu myšlení. Přečtěte si více knih, rozvíjejte intelektuálně. Mozek vám sdělí díky a vaše myšlenky jsou trochu odvrátí od reality bytí.

Psychologická rovnováha

Nezapomeňte na reklamu: "Udělejte pauzu, být nudný" twix "». Shonu, práce, vždy někde spěcháme a nemám čas, naše tělo je v neustálém stresu. Se pauzy, relaxovat. Brew Coffee, zavřete oči a představte si sami na neobydleným ostrově, a nechte celý svět čekat. Odložit všechny starosti a věnujte čas na sebe s milovaným - to je to, co jste ukázali pravidelně. Práce nebude utéct od vás a potíže neodejdou, ale vaše tělo vám sdělí mnoho díky. Naučte se kliknout na tlačítko "OFF". Nedržujte v sobě hněv, žádný přestupek pro někoho. Být vyšší než tohle. Úsměv Sunrise, mrknutí na svět kolem. Doznovat jeden den v týdnu na sebe: spát tímto, změnit situaci - jít do moře, v lese, k jezeru, jít do kina, setkat se s přáteli.

Mýty a bludy o začátku Klimaků

Snažím se vysvětlit předčasný vrchol, ženy důvěřují následujícím nepravdivým příkazům:

"Pozdní porod pustil nástup Klimaků."

Jak by to nechtěl, ale tato položka v našem vědomí nepomůže tlačit nástup menopauzy. Porodit zdraví a včas, zatímco vaše tělo je zdravé! Pak bude těhotenství jednodušší a bude snazší porodit. Pro Prevence brzy vyvrcholení Vyzkoušejte další způsoby. Ale nezapomeňte na zdravý rozum! A chci to varovat Těhotenství je možné na pozadí brzy vyvrcholení. Okamžitě zklamaný příznivci myšlení: Porodím více a kojení, přijde rychlejší menopauza. Bylo by tak, kdyby to bylo o plodnosti více než deset dětí. A v našem světě je rodina se třemi dětmi považována za velkou. A mluvit o dopadu na časné vyvrcholení těhotenství a krmení prsu v tomto případě.

"Brzy Climax závisí na začátku menstruace."

Musíte slyšet prohlášení, že dřívější dívka začala období, tím dřív přijde a menopauza. Dívky, dívky, ženy, nyní můžete relaxovat. To vše z řady mýtů. Nedávné studie vědců ukázaly, že mezi začátkem a koncem reprodukčního cyklu neexistuje žádné spojení.

Prevence brzy vyvrcholení

Je třeba se postarat i v raném věku o dalším osudu těla dívky. Rodiče milují načíst své děti s různými užitečnými třídami, z jejich pohledu. Napište na hudbu, vezměte si na výkres, tančící povolání ... a chybí nám školu ze seznamu, která je již obsazena půl dne. Rodiče by neměli zapomínat, že nejlepší prostředky pro zdravý organismus a další prevenci brzy Climax je absence napětí v malém věku. A samozřejmě sledujte správnou výživu dítěte. Od malých let je nutné vštípit koncept správné výživy. Koneckonců, s 12-13 roky, dívky začínají zdát, že jejich odraz v zrcadle nedodržuje obecně uznávané standardy ideálů. Proto neoprávněná strava - další úder a stres v těle, což je v takovém věku zcela nic.

Prevence brzy Climax není nic jako práce v týmu gynekologa a samotné ženy. Žena potřebuje porodit dětem včas, projít následujícím období laktace, aby správně vybraná antikoncepce, následovat denní dietu, opustit špatné návyky. Specialista - gynekolog, zase musí pomoci rozpoznat menopauzu včas, vysvětlit všechny funkce a jmenovat správnou léčbu.

Pokračujte na prevenci Klimaks potřebují dlouho před jeho urážlivostí. Je důležité minimalizovat všechny stresující situace a vyloučit infekční onemocnění. Musíte tvrdit, pozorovat denní režim - vyhnout se chronické únavě, těžké zatížení a psycho-emocionální zatížení. Mělo by se zapojit do sportu, gymnastiky, častěji být překonat. Pouze, s výhradou dodržování všech těchto doporučení, může být doufat, že doba menopauza bude mnohem později.