Užívání hormonálních tablet yarina - instrukce a recenze

Mladá žena v naší době je obtížné vést plnohodnotný životní styl bez použití těhotenství. Neexistuje žádný nedostatek antikoncepčních látek v lékárenské síti, ale je velmi důležité vyzvednout přesně lék, který je ideální pro věk a všechny lékařské svědectví. Tablety Yarina používají nezměněnou popularitu nejen v důsledku minimálního obsahu hormonů, ale také určitých terapeutických vlastností. Vlastnosti použití léku jsou uvedeny v níže uvedených pokynech.

Tablety Yarina, návod, recenze, srozumitelný popis

Pokyny pro antikoncepční pilulky Yarina

Plný text instrukce, ten, který si přečtete otevřením balení tablet, je uveden níže. Je to docela objemné a napsané ne vždy srozumitelný lékařský jazyk. Veškeré potřebné informace o tabletech lze získat níže v našem článku.

Výhody Yarina

Hlavní účinnou látkou této antikoncepce je Chrospirenone. Mluvíme o nové generaci Progestogen, což je co nejvíce pro přirozené genitální hormony žen. Vlastnit antiminerialokortikoidní vlastnost, zabraňuje zvýšení hmotnosti, stejně jako hromadění přebytečné tekutiny v těle.

Výsledkem je, že takové typické známky premenstruačního syndromu jako špatná nálada, migréna, závratě, otok, bolest v břiše, jsou minimalizovány.

Yarina má také pozitivní vliv na výměnu lipidů, zvyšuje množství "Užitečný cholesterol", Zlepšuje stav pokožky, snižuje riziko zemědělství na mužském typu a vývojem Malokrovia.

Antikoncepční účinek s pomocí těchto tablet je dosaženo zpomalením ovulace a sníží rychlost zrání sliznic alokace endometria. V případě, že výstup z vejce se stále děje, není dostatečně zralé pro hnojení.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Vedlejší účinky z recepce antikoncepční tablety Yarina

Tablety Yarina jsou považovány za velmi spolehlivou antikoncepci. Existuje však řada lékařských kontraindikací, které neumožňují použití antikoncepce. Mezi nimi patří nemoci:

  • Křečová, trombóza, poruchy cirkulace mozku, infarkt.
  • Nemoci srdce.
  • Těžké formy diabetu.
  • Fyzikální a tepelné zatížení, vysoká teplota, dehydratace, otrava tělesa.
  • Závažná chronická choroba jater.
  • Nádory močových orgánů.
  • Dělní krvácení, jejichž příčina není detekována.
  • Těhotenství a kojení.
  • Alergie na léky na komponenty obsažené v přípravě.

Příjem jakýchkoliv hormonálních léčiv je někdy doprovázeno nepříjemnými pocity. Yarina může způsobit lehké onemocnění, nevolnost, snížení sexuálního vstupu, bolesti hlavy, zvracení, prsní choroby.

Chudák tolerujte lék a pacienty, kteří používají kontaktní čočky.

Pravidla příjmu tabletu

Ve standardním balení Yarina - 21 tablet. Jsou navrženy tak, aby přijímat v určitém dni v týdnu, takže pokud kurz začíná, například ve středu, musíte vybrat sekci s takovým nápisem.

Začněte pít lék je nutný v první den menstruace a lepší večer.

Po 21 dnech se děje týdenní přestávka. A pak, již nezávisle na menstruačním cyklu, musíte pokračovat v přijímání tablet z nového balení.

Co dělat, když jsem vynechal tabletu?

Co dělat, když Yarina je tablet zmeškal

V případě, že jste zapomněli vzít drogu a "pozdní" nepřesahuje 12 hodin, ochranné vlastnosti přijaté z dříve přijatých dávek nebudou oslabeny. Potřeba okamžitě vzít tabletu a následovat stejné schéma.

Ale pokud čas uplynula více, účinnost Yarina klesá s každou hodinu.

V takových případech je také nutné pít lék co ​​nejdříve a používat bariérové ​​typy antikoncepce nějakou dobu.

Recenze drog Yarina

Většina lékařů reaguje na Yarinu pozitivně. Ve svém stanovisku vznikají nepříjemné vedlejší účinky především z těch žen, které odmítly podstoupit průzkum a začal lék dostávat bez konzultace s gynekologem. Pacienti oslavují různé formy vlivu léku do těla.

Elena, 23 let. Používám tyto prášky na čtvrtý rok. Moje kůže získala zdravější vzhled, stala se méně bolestivou projít menstruací, cyklus se stabilizoval. Nejzajímavější je, že Yarina byl jmenován ke mně kvůli vzhledu cystu, který v čase zcela distribuován.

Lyudmila, 25 let. Mám tendenci k ostré hubnutí. Po zahájení užívání Yarinu se chuť k jídlu zlepšila, vyrážka byla držena na obličeji a bolesti během menstruace. Ale na recepci u gynekologa se ukázalo, že stěny dělohy byly patrné. Doktor doporučil učinit jednoroční přestávku, po kterém jsem se vrátil k této léčbě znovu.

Olga, 28 let. Yarina jsem vzal během roku. Pak jsem si vzal přestávku, abych otěhotnět a porodil dítě. Udělal jsem všechno. Narození úspěšně prošly. V průběhu času jsem se znovu vrátil do osvědčených pilulek, ale reakce těla se na ně odlišná - objevila se krevní výboj, břicho táhne. Možná je potřeba delší dobu pro přizpůsobení.

Náklady na Yarina

Náklady na Yarina je dostatečně vysoká, ale poměrně srovnatelná s cenou podobných hormonálních prostředků. V závislosti na umístění osídlení může být droga zakoupena s cenovým rozdílem v rámci 550 -1000 rublů pro balení obsahující 21 tablet. Náklady na balení ze 63 tablet se liší v respektive, 1550-2600 PRAVIDLA.

Hormonální tablety Yarina patří do nejmodernější skupiny antikoncepce, což je nejen kontraceutivní, ale terapeutický účinek na tělo ženy. Příjem tablet by však mělo nastat pod přísnou kontrolou lékaře.