Yarina a yarina plus: vliv na těhotenství

Velmi mnoho žen se týká vlivu hormonálních antikoncepčních léků na reprodukční funkci. Někdo je přijímá pro plánování procesu koncepce. Někdo stejný způsob, jak se bojí, že můžete otěhotnět během užívání antikoncepčních tablet. Podívejme se na to, jak to funguje na příkladu drog Yarina a Yarina Plus.

Yarina plus a těhotenství

Yarina a těhotenství

Blistr obsahuje 21 aktivní tablety. Na konci je přestávka po dobu 7 dnů, během kterého krvácení dochází ke zrušení. Na osmém dni začíná nový balíček.

Chcete-li pochopit, zda je těhotenství možné při užívání Yariny, musíte pochopit, jak se lék působí.

Během recepce

Akce Yariny je následující:

  • Cement cervikálního hlenu (zabraňuje volnému průchodu spermií)
  • Překážka výstupu z vejce (a pokud to není, není nic, co by mohlo být hnojeno)
  • Změna struktury endometria (i když došlo k oplodnění, vaječná buňka prostě nebude schopna připojit, a tedy těhotenství nepřijde)

Je možné otěhotnět, užívat Yarinu? Teoreticky, pravděpodobnost stát se těhotná při užívání yariny je velmi malá. Yarina je spolehlivým prostředkem antikoncepce (perlový index je 0,07%).

Nicméně, pravděpodobnost těhotenství během užívání Yariny existuje, pokud nedodržujete podmínky přijetí. Přeskakování pouze jedné tablety může způsobit urážku ovulace - pak je docela možné otěhotnět. Průjem nebo zvracení po dobu 4 hodin po přijetí tablety rovné jeho průchodu.

Jak užít antikoncepční pilulky a co musíte udělat, když projdete tabletu - čtení.

Proto taková, že neexistovala žádná taková věc: "Viděla Yarina a těhotná" nebo "těhotná na Yarinu". Dodržujte pravidla recepce a jednat podle pokynů v případě tabletového průchodu (plus používat další antikoncepci se 7 dní Pokud byl čas průchodu delší než 12 hodin).

K otázce "mohu otěhotnět při užívání lékacích Yariny" odpovědět na to, že "Yarina a těhotenství během recepce" - spíše vzácný fenomén. A způsobil to jen mimořádně nezodpovědný přístup k přijímání antikoncepčních pilulek.

Pokud se náhle stalo, že těhotenství proti pozadí užívání Yarinu stále přišlo, musíte co nejdříve navštívit lékaře porodnický gynekologa. A samozřejmě přestat pít pilulky.

Po zrušení

Mohu otěhotnět po užívání yariny? Soudě podle recenze mnoha dívek - je to docela snadné, pokud jste zcela zdraví.

Yarina po obdržení antikoncepčních pilulek může být Yarina už na druhém nebo třetím měsíci po zrušení léčiva, pokud je vše v pořádku s vaším tělem. Některé dívky na fórech dokonce píší, že budou v prvním měsíci potichu těhotné v prvním měsíci po zrušení.

Těhotenství Po Yarině přijde, když je váš přirozený cyklus plně obnoven, což je docela logické. Samozřejmě za předpokladu, že nebudete používat další prostředky antikoncepce.

Pokud náhle těhotenství nedochází po dlouhou dobu (více než 5-6 měsíců po zrušení Yariny), pak byste měli kontaktovat lékaře.

Jak otěhotnět po užívání Yariny?

POZORNOST! Pokud jste byli předepsáni Yarinu k léčbě gynekologických onemocnění, pak po vypuštění léčiva se mohou vrátit problémy. Proto je nutné navštívit lékaře.

Po 30 letech, šance na otěhotnění. A možná po zrušení Yariny, koncepce bude muset čekat půl roku na dva roky. Tato doba je nezbytná pro plnou obnovu reprodukční funkce.

Kromě toho, po zrušení Yariny, takové jevy se mohou vyskytnout jako ANEMORIUS (bez měsíční). V tomto případě byste měli kontaktovat specialistu.

Takže neexistují žádné komplikace, musíte si přestat alespoň 3 měsíce po užívání Yariny během roku. Pokud tuto požadovanou přestávku ignorujete, pak v důsledku toho budou velké potíže s koncepcí.

POZORNOST! Existují případy rychlého koncepce po zrušení Yariny. Neměl by tě vyděsit. Po zrušení léku, dítě neohrožuje. Nezapomeňte však, že recepce OK a těhotenství je nekompatibilní.

Pro jakou dobu před plánováním těhotenství musíte zrušit Yarinu nebo Yarinu plus?

Yarina plus a těhotenství

Pokyny Tablety Yarina hnisYarina Plus Ve složení a akci je úplným analogem Yariny, ale s jedním přídavkem.

Yarina Plus obsahuje také vápenatý levomyfolát (biologicky aktivní vzorec kyseliny listové). Jedná se o léčivost, která je určena k odstranění nedostatků folátu v ženském těle.

Proto, pokud plánujete těhotenství po zrušení léčiva, pak lépe dáváte přednost yarine plus.

Plot Plus obsahuje:

  • 21 Aktivní tablet
  • 7 Malcock vitaminni, který bude mít potřebu potřeby

Jaký je rozdíl Yariny a Yarina plus - čtení.

Během recepce

Je možné otěhotnět, užívat Yarina Plus? S vpravo užívajícím Yarina plus pravděpodobnost těhotenství je velmi malý (perlový index je 0,07%).

Proto, pokud žena otěhotněla při užívání Yariny plus, to znamená, že došlo k průchodu tablety nebo ne-drogy (zvracení, průjem), který se rovná průchodu. Pokud se to stalo, musíte okamžitě konzultovat lékaře pro inspekci a přestat přijímat OK.

Po zrušení

Pokud plánujete těhotenství po Yarině plus, pak potřebujete:

  • Odmítnout přijímat COC (balení, které musíte přidat. Nelze přerušit příjmu OK ve středu balení, pokud neexistuje žádné nouzové čtení)
  • Nákup lékaře
  • Počkejte, když bude obnoven váš přirozený menstruační cyklus (1-3 měsíce)
  • Nalijte to správně, následujte den
  • Eliminovat stres a špatné návyky

Pokud se koncepce nedochází více než rok nebo po zrušení léčiva ANROSE ANROMORIUS, pak stojí za to vidět lékaře.

Recenze žen plánující těhotenství

Hormonální antikoncepce a těhotenstvíTěhotenství Recenze po Yarině plus hlavně pozitivní. V procentech žen byly ženy koncipovány po dobu 2-3 měsíců.

Samozřejmostí je správný výběr drogy, pravidelné průzkumy a rady od lékaře a správný recepce recepce hraje důležitou roli.

Aby byla reprodukční funkce, je nutné přijmout přestávky mezi recepci Yarina plus alespoň jednou ročně.

Samozřejmě existují případy, kdy YenShina nemůže otěhotnět po dlouhou dobu po užívání perorálních kontrastrů (to platí nejen Yarina Plus). Jednotlivé vlastnosti těla hrají roli.

DŮLEŽITÉ! Nikdy předepište drogy sami a nevybírejte je na radu přítelkyně. Před přijetím perorálních hormonálních antikoncepce, musíte projít úplným zkoumáním a předat řadu analýz. Pak bude příležitost KOC v bezpečí a po zrušení léčiva se můžete otěhotnět.

Je v pořádku pro budoucí děti škodlivé?