Proč jsou kapalné a jasné měsíční

Menstruace - období purifikace dělohy, doprovázené krvavým výbojem v malých nebo hojných množstvích. Dochází kvůli roztržení malých cév. Barva kapaliny se liší od tmavé (černé, šarlatové, hnědé) na světlo (bílé, průhledné, růžové) odstíny. Kapalina měsíčně obvykle mají jasné odstíny, které jsou zahrnuty do skupiny výjimek: Projít celý cyklus nebo selektivně.

Vlastnosti jasného měsíčního

Krev je nasycená červenými krvinkami. V procesu purifikace dělohy je tele smíchán s hlenem. Nedostatek krevních buněk a hojné eliminace hlenů někdy mění barvu kapaliny, takže pojetí "jasně regulovaného" je termín mimořádně mluvený slovní zásobu.

Fyziologické důvody

Světlá krev během menstruace je charakteristická pro ovulaci. Vznik neočekávaného výboje dva týdny po skončení menstruace je fyziologicky odhodlaný fenomén. Zdá se, že:

  • Ukončete vejce;
  • změny v hormonálním pozadí;
  • Shell ripper hormonu, stimulující vaječníky;
  • Odstranění kapaliny po dobu několika hodin a až pěti dnů (delší odchylka od normy).

Těhotenství - příčina měsíční světle růžové nebo bílé. Barevné změny barev v důsledku porušení obvyklého fungování těla, když infekce zaútočí na čípku. V tomto případě je ženský orgán chráněn, neumožňuje bakteriím proniknout dovnitř a dá signál otevřít cervikální kanál. Přidělená kapalina - nebezpečí signál, začínající krvácení, spontánní potrat.

Patologické důvody

Externí rozlišovací funkce menstruace - barva. Ve stínu je určen negativní faktor expozice vůči zdraví, zúžení kruhu patologií. Věnujte pozornost onemocněním endokrinních, urogenitálních, kardiovaskulárních systémů, virových, bakteriálních, infekčních onemocnění, zánětlivých procesů, předčasného přerušení těhotenství.

Choroba název Manifestace
Plísňové infekce Kandidóza Curčase výboje - svědění
Plné nebo částečné zničení krčního epitelu Eroze Vodnatý belie
Zánět povrchové vrstvy vnitřní sliznice Endometritis Kapalina jako voda měsíčně zpočátku a na konci menstruace
Venteriguální infekční onemocnění Chlamydia Kyselá vůně, sekrece vody
Zánět vnějších ženských pohlavních orgánů Vulvit
Změnit mikroflóra vaginal Bakteriální vaginóza

Změny nejen barvy, ale také zápach, trvání, objem menstruační krve - příznaky fyziologických a patologických změn.

Známky nespokojenosti:

Nádech Světelná období pro úplný menstruační cyklus
Objem Hojný nebo scantý
Svazky 2-3 (cm)
Funkce cyklu Časté selhání po dobu kratší než 3 týdny nebo více než 35 týdnů
Jiné příznaky Itching je zvýšená tělesná teplota. Malba bolesti na dně břišní kůže

Sekce představuje obecné informace o jasném měsíčním. Obsah Standard pro všechny variace. Každý typ má však řadu jedinečných charakteristik.

Vodnatý

Vodaný měsíčně závislá na fungování urogenitálního systému, což je důvod, proč tekutina se objeví v krvi:

  • během sexuálního vzrušení;
  • v období před vyhoštění;
  • v důsledku zvýšeného průtoku krve před menstruací;
  • Po vstupu do vody v pochvě.

Voda namísto menstruace po celý cyklus (nebo pravidelně) s kyselým pachem - znamení genitourinary.

Bílá kapalina měsíčně

Krémová konzistence bez zápachu - výrazný rys bílých. Moment alokací - období před menstruací. Bali neindikuje patologii, když neexistuje nevěstování a hoření.

Zvlněný Belie - důkaz o snížení imunity a houbové infekce.

Během těhotenství se nacházejí hojné sliznice. Ochranná zástrčka je vytvořena v čípku, který zabraňuje infekci v děloze.

Růžový výtok

Pokud je ohrožena pohlavního slizu s krví. Pro menstruaci s hlenem charakterizovanou růžovou barvu. Růžové alokace během těhotenství mohou předcházet potratu. zjistit, Může být potrat během menstruace Z odkazu na odkaz.

Takový stín - norma pro první a poslední dny menstruace. Alokace se projevují ne více než dva dny před kritickými dny, po standardních registrech vznikají. Pokud růžová tekutina šla uprostřed regulatoru nebo trvá více než dva dny, věnujte pozornost práci endokrinního systému. Nestabilní hormonální pozadí - důvod změny v barvě menstruačních sekrencí. Kapalná krev má světelnou barvu kvůli:

  • onemocnění štítné žlázy;
  • Porušování vnitřních sekrečních žláz;
  • selhání výroby inzulínu;
  • použití hormonálních přípravků, intrauterinních spirál;
  • Formace Klimaksa.

Růžová krev v menstruaci - znamení mikrotramů vagíny nebo krevní sraženiny vstupují do sliznice dělohy, vagíny. Hrubý sexuální akt - příčina první, výtah pánev nad hlavou (gymnastika, jóga) - sekunda.

Sexace Sukrovititsy místo kritických dnů

Osvědčení o silném těhotenství - růžová nebo žlutá tekutina (Sukrovitsa) ve dnech údajného měsíčního. Malé množství krve ve formě průsvitné růžové tekutiny neindikuje v takových případech patologii:

  1. Vejce oplodněné.
  2. Dámská podlahová klec vstupuje do dělohy.
  3. Vaječné buňky zvýrazní komplexní proteinové molekuly (enzymy).
  4. Zavedení plodu a malých kapilár je rozbité.

Alokace během dne - norma. Zvýšení doby trvání - znamení možného potratu. Menstruace jako voda s krví velmi často signály o potratu.

Při použití léčby

Fyziologická příčina kapalné menstruace nezakrývá funkční rytmus těla a nevyžaduje lékařskou intervenci. Když charakter symptomů indikuje patologický základ porušení, měli byste se poradit s lékařem, převzít směr testů, předat řadu postupů pro diagnózu.

Lékaři Analýzy Diagnostické metody
Terapeut Krev Ultrazvuk
Gynekolog Moč HCHG (během těhotenství)
Endokrinologista Progesterone Gynekologické vyšetření
Kardiologista Šear Kolposkopie

Pokud je problém zjištěn, musíte dodržovat kroky komplexní terapie:

  1. Příjem antibiotik.
  2. Použití antibakteriální hygieny.
  3. Místní terapie pro místní eliminace.

Pro zachování těhotenství při vzhledu Sukrovitsy a pro prevenci reprodukční funkce (pokud není těhotenství, ale měsíční růžová barva), přiřadit:

  • Přípravky pro normalizaci úrovně progesteronu - Duphaston, uremines;
  • Terapie z léků proti bolesti s magnézií (normalizuje krevní tlak - uvolňuje cévy a svaly, urychlují
  • eliminace tekutiny z těla);
  • Valerian Prach (stres exacerbates patologie).

Léčba závisí na tom, jaký systém selže. Endokrinologie atributy léky pro normalizaci zvýšených nebo snížených hormonálních hladin. Kardiologie využívá finanční prostředky na zlepšení krevního oběhu. Gynekologie je bohatá na antibakteriální léky.

Je důležité řídit indikátory objemu, barvy, zápachu, protože některé otázky výběru sami za regulaci bez bytí. Pokud se odchylky od normy opakují příští měsíc, je samo-diagnóza neúčinná. Místní nebo komplexní diagnostika pro účely gynekologa, endokrinologa, kardiologa, protože kapalné registry porušují fungování urogenitální, endokrinní, kardiovaskulární systémy.