Byliny pro systém blade

Močový systém hraje malou roli ve zdravém fungování ženského organismu: přispívá k odstranění patogenních látek, udržuje vodní sůl a kyselinu-alkalickou plazmovou rovnováhu a je zodpovědný za schopnost reprodukovat. Mnoho onemocnění genitourinary systému v nepřítomnosti řádné léčby je v chronickém, takže je nutné přijmout opatření na prvních symptomech.

Léčba poruch lze provádět jak s pomocí speciálních léčiv a fytoterapie. Příjem léčivých bylin se provádí na dlouhou dobu, pečlivě a složitou, pouze tak terapii poskytuje pozitivní výsledek.

Fitoterapie je úspěšně používána v medicíně po mnoho let. Byliny obnovovány narušený metabolismus, normalizují imunitní systém žen, neutralizují zánětlivé procesy. Dlouhodobý příjem dekorací, čaje a info pomáhá stabilizovat práci těla a všechny jeho funkce.

Příroda je bohatá na terapeutické bylinky, ale ne všechny z nich jsou vhodné pro léčbu urogenitálního systému. Žena by měla vědět, jaké rostliny jsou vhodné pro léčbu onemocnění, a jak je třeba vzít.

Byliny pro léčbu onemocnění genitourinary

Tinktura BoligolovaPři léčbě myomu a onkologických onemocnění se doporučuje vzít tinkturu Boligolova. Tento přípravek má silný léčivý účinek, a proto to stojí za to použít opatrně. První den, kdy potřebujete vzít jeden pokles, ve druhé dva, a každý den přidat jednu kapku. Recepce se koná do 40 dnů, po kterém je nutné znovu pít tinkturu na stejném schématu, stačí začít s 39 kapkami. Tinktura se zředí vodou, odvodí duší, lékořice, která brání rozvoji alergií na boligoly.

Těhotné duše jsou zakázány.

Léčba Mioma lze provádět pomocí borové dělohy. Tato rostlina je považována za skutečně "ženský", protože mnoho gynekologických onemocnění zachází. Kromě toho je nudný děloha známé pro dezinfekční prostředek, čistí močový systém z škodlivých látek.

Závod je trván dvěma způsoby: na vodku nebo vroucí vodě. Užitečný efekt dává kombinaci nudného dělohy s jiným poplatkem z gynekologických onemocnění: léčivý efekt je rychlejší.

Gynekologická sbírka léčivých bylin se doporučuje trvat na rostlinách, jako jsou:

  • pastýř;
  • Řebříček;
  • Mladá mladina sv
  • kvetoucí Sally;
  • měsíček;
  • pion.

Musíte vzít bylinky ve stejných poměrech, nalít vařenou vodu a trvejte na půl hodiny, pak filtrujte. Použití poplatek by měl být použit před jídlem na půl balíčku za měsíc. Poté, co stojí za pár měsíců. Takže léčba má pozitivní účinek, průběh bude obnoven.

Není žádoucí pít studenou sbírku nebo jeden, který byl připraven před několika dny, v tomto případě tráva nemá terapeutickou akci. Sběr k prodeji v lékárně, ale ve většině léků, rostliny, které jsou součástí kompozice, jsou užívány v různých objemech.

Recepce léčivého sbírku bylin zlepšuje aktivitu urogenitálního systému, zastaví bohatý průtok krve, vede k normálnímu cyklu menstruace a přispívá k odvození patogenních látek.

Neformální taškaDobrý účinek při léčbě gynekologických onemocnění je zaznamenán při použití vážného statečného při praní. K tomu řečeno bylinná sbírka nebo bór děloha: Ne více než tři lžíce listů jsou užívány pro jeden litr vody. Odvod je trvá na půl hodiny, se zaměřuje na gázu. Výsledná kapalina musí být diagnostikována vagína jednou týdně. Postup nejen zachází jen gynekologických onemocnění, ale také varuje "ženské" onemocnění v budoucnu.

Infuze úsměvu a pastýřů normalizuje menstruační cyklus. Stejné množství bylin se smísí a nalita s vařeným vodou, jedna hodina je trvána. Doporučuje se pít během týdne několikrát denně.

Jahodový čajPokud má žena hojné alokace během kritických dnů, odborníci poradí pít jahodový čaj. Lžíce sušených listů by měla být vařena v litru vroucí vody. Chcete-li mít příznivý čaj, je nutné jej pít během dne.

Tinktura pastýřovných sáčků a děložní rúe je odebrána drozdami. Na jedné čajové lžičce každého z rostlin, nalít varu vody, trvala a kmene tekutinu do samostatné nádoby. Infuze trvá 3krát denně.

Aby byl premenstruační syndrom méně bolestivý, trvá infuzi pokovování trávy, odstraňuje křeče a nepohodlí v dolním břiše. Pro vaření je nutné nalít 300 mililitrů teplé vody 2 lžíce rostlin, nechte to brývat ne více než hodinu, pít třikrát denně.

Společné mezi ženami a takovou patologií jako ledvinové kameny, močová bublina a ureter. Pohyb kamene na ureter způsobuje renální koliku, křeče. Toto onemocnění je zpravidla zpracováno bolestivými léky a spasmolitics.

kořen pampeliškyPampeliška kořenů z léčivých bylin proti urolitiázy. Rostlina by měla být shromažďována na podzim. Umyjte a umyjte ve vzduchu. Po čtyřech dnech jsou kořeny jemně řezané a suché, míchání denně. Když to kořeny ho tvrdí, musíte je zatlačit do láhve, takže je naplněna čtvrtinou a nalít zdravotní alkohol. Kapalina musí trvat na půlměsíci, a pak odvodit do jiné nádoby. Chcete-li přijmout, měli byste zředit 20 kapek tinktury ve vodě, pít třikrát denně před jídlem a spát. Infuze dokonale zmírňuje bolest během ledvinové koliky.

Předpokládá se, že pampeliška kořen je silný spasmolytic ze všech přírodních léčiv. Kromě toho má diuretický účinek. Díky tomu, infuzi pampeliška přispívá k odstranění kamenů bez poškození ženského těla. Pro větší účinek se doporučuje podnikat silnice, celer a rýžová zrna: rozdrcili a rozbijí kameny.

Proput vlastnosti

Vlastnosti sporu jsou dlouho studovány vědci. Tato tráva se používá v mnoha chorobách, protože odstraňuje křeče, bolest, zánět, dezinfikuje tělo a zvyšuje výběr moči. Speech přestane krvácet během hojného měsíčního nebo po porodu. Pokud však v průběhu těhotenství užíváme infuzi, vyvolá potrat a předčasné narození. Zařízení se nedoporučuje používat snížený tlak na lidi.

Míchání dech se skrytým pocením, v tomto případě by přijímání měla trvat méně, protože s dlouhodobým použitím bylin, riziko tvorby trombus roste: Nebezpečí jsou především podléhají starším ženám a těm, kteří mají křečové žíly.

Celer, na rozdíl od dispečera, není dostatečně studován, ale používán v lidovém léku po dlouhou dobu. Je známo, že zvyšuje prodloužení moči a měsíčně. Působí jako laxativní. Čistí krev, zmírňuje zánět a podporuje léčivé rány.

Rýže není jen produktem každodenní výživy, ale také vynikající drogy. Je důkaz, že tento obilovin pomáhá bojovat s patologiemi močového měchýře, uretrů, ledvin a žlučníku.

Jiné "ženské" rostliny

Nejedná se o všechny bylinky, které pomáhají v gynekologických onemocněních, ale především je předepisovat pro rychlý a účinný účinek. Jako lék může být také používán jinými rostlinami, a to:

  1. Wormwood obyčejnýObsazení Wormwood - má anestetický účinek, takže široce používaný během menstruace. Kromě toho rostlina čistí tělo od parazitů a normalizuje menstruační cyklus.
  2. Neprug djobivaNeprug Djobiva - zvyšuje výběr moči, pomáhá s revmatismem, zastaví výtok krve z nosu a dělohy. Normální infuze zvyšuje sexuální přitažlivost. Kromě toho, kopřivy příznivě ovlivňuje vlasy, posiluje je a eliminují lupu. Nutfulový čaj zlepšuje spánek a zvyšuje chuť k jídlu.
  3. Peppermint - aplikován s bolestí způsobenou " Kritické dny ". Je silný antioxidant, zvyšuje celkový tón tělesného tónu, zlepšuje spánek, má příznivý vliv na práci nervového systému a opravuje hmotnost.
  4. Farmaceutický HeřmánekHeřmánek - rostlinné květiny neutralizují patogenní mikroorganismy. Heřmánek odstraňuje zánět, působí jako antiseptický a spasmolitický. Odvarost z rostliny má anestetický majetek, takže je předepsán bolestivou měsíčně. Infuze heřmánku dělá dumping během zánětlivé terapie.
  5. ŘebříčekCommon Yarrow - Používá se v mnoha gynekologických onemocněních. Zvyšuje laktaci. Tisíce Yarrow zvyšuje srážení krve, takže je přiřazena v případech, kdy je nutné zastavit krvácení z dělohy.
  6. ValendaCalendula - ničí patogenní bakterie. Používá se jak v gynekologickém poplatku a samostatně.
  7. Léčivé látkyMedicinal - zabití škodlivé bakterie a houby. Působí jako spasmolitický a antioxidant.
  8. Červený štětecČervený kartáč - v lidovém léku se nazývá "žena", léčí mnoho gynekologických onemocnění. Známý hemostatickým a protizánětlivým účinkem, posiluje imunitní systém, tóny tělo, zvyšuje duševní a fyzickou aktivitu. Červený kartáč aplikovaný s hormonální nerovnováhou. Normalizuje procesy v endokrinním systému. Působí jako omlazující činidlo.
  9. Hypericum léčivý - univerzální prostředky, používané z mnoha patologií, včetně gynekologických onemocnění. Trávy bojuje s patogenními bakteriemi, má diuretický a svící účinek. Doporučuje se vařit ve formě infuze: rychle obnovuje poškozené tkaniny.
  10. ŠiškyŠišky - je považován za dobrý nástroj proti urolitiázy.

Systém močového systému je sběr těchto závodů:

  • mařinka vonná;
  • Syn-tráva;
  • Černobyl.

Tyto byliny jsou také užitečné pro zdraví žen, protože zahrnují zeleninové hormony, které často postrádají tělo během Klimaků.

Fitoterapie varuje choroby a posiluje zdraví

Dekorace, čaje a infuze z výše uvedených trávníků tónované tělo, obnovit práci postižených orgánů, systémů a umožňují ženu zůstat mladý a krásný, navzdory věku. To platí zejména pro zralá generace: Během tohoto období tělo čelí mnoha hrozbám, ne vždy dost sil, aby obnovily poškozené orgány, tkáně, systémy, chronické onemocnění se vyvíjejí, což je obtížné léčit.

Nepochybně jsou léčivé bylinky užitečné pro genitourizovaný systém ženského organismu, ale to neznamená, že nemají kontraindikace ani vedlejší účinky.

Nezávisle přiřazení odváděcí nebo infuzi není žádoucí, protože samo-léky zvyšují riziko pro zahájení onemocnění. Před uplatňováním konzultací s lékařem, navíc lékárník v lékárně bude schopen rychlé opravné prostředky pro onemocnění.

Přesné přípravky potřebné k obnovení řádného provozu urogenitálního systému jsou jmenovány pouze po absolvování průzkumu a zdokonalit diagnózu. Drogy jsou zpravidla předepsány, ale není zakázáno doplňovat léčbu drog: urychlují proces regenerace a upevňují výsledek získaný po průběhu terapie. Herbalismus je povolen v případě, kdy je žena zcela zdravá, je to dobrá metoda prevence jakýchkoliv onemocnění.