Harbingers porodu: 6 známky vzniku

Harbingers porodu: 6 známky vzniku

Jaké je objetí porodu?

Harbingers blížícího se narození není nic jiného než znamení, že tělo se připravuje na narození dítěte, a dříve Rodov Dny zůstaly. Níže uvedené symptomy mohou být způsobeny nejrůznějšími důvody: příprava děložního čípku, změna polohy plodu, hormonální restrukturalizace - ale všichni říkají o jedné věci: Vaše těhotenství se hladce přiblížil ke konci, a velmi brzy se můžete seznámit s dítětem.

Když se objeví objetí práce?

Jako po celou dobu před začátkem porodu se objevují předchůdci? Vzhledem k tomu, že tělo začne připravit na porod během několika měsíců, první známky vzniku pozorné budoucí mámy si může všimnout jiného 36-37 týdnů těhotenství. Další hlášení blížícího se narození se objevují v předvečer nebo den narození.

Takže následující znamení mluví o přístupu porodu:

Vynikající břicho

Vaše budoucí dítě zaujímá nejvhodnější pro porod. V tu chvíli, kdy fetální hlava klesá v malé pánvi, všimnete si, že žaludek mírně snížil.

Když je břicho sníženo? V první noc, obvykle žaludek spadne 34-36 týdnů těhotenství, A opakovaně se to děje několik dní před porodem nebo již se začátkem obecné činnosti.

Jak pochopit, že břicho spadl? Je pro vás snazší dýchat, palmové uchycení a žaludeční fit a tlak na močový měchýř byl zesílen a začal jste jít na záchod v malém. Pálení žáhy začal vypadat mnohem méně často nebo vůbec.

Odeslání sliznice trubice

Do konce těhotenství Vaginální výtok Může se změnit, a to je způsobeno sliznikem. Sliznice je zástrčka hlenu, který je umístěn v krčníku děložního hrdla v průběhu těhotenství. Symcosa vypadá jako sliznice různými způsoby: někdy je to průhledný výběr kapaliny, a někdy hlen růžové nebo hnědé.

Když sliznice listy? Cork se může pohybovat během několika týdnů před dodáním 36-37 Týlilanta týdne a někdy opustí den před začátkem pracovní činnosti 38-39-40 týdnů. Kromě toho se korek může několikrát pohybovat, díly. Na našich stránkách je samostatný článek věnovaný tomuto tématu: Sliznice během těhotenství.

Ztráta váhy

Žena nadále přidává v hmotnosti po celém těhotenství, a časem narození může vytočit od 11 do 16 kg, což je zcela normální. Na našich stránkách je samostatný článek věnovaný tomuto tématu: Hmotnost v těhotenství: Co je normální, a co ne?

O několik dní před porodem může žena všimnout, že přírůstek hmotnosti se zastavil, a možná dokonce "ztracená váha" o 1-1,5 kg. Ztráta hmotnosti je jedním z tajemníků vysoce porodu a je způsobena snížením edému a snížení počtu arogantní vody.

Časté tréninkové boje

Braciston Hicks bojuje (false, tréninkové kontrakce) se mohou stát častějším ve dnech před porodem. Během takového fragmentu žaludku se stává těžkým a jako by měl mason. Zpravidla, školení boje nezpůsobují bolest, ale krátce před začátkem porodu jsou doprovázeny navigační bolestí v oblasti dolní části zad nebo v dolní části břicha.

Hlavním rozdílem mezi tréninkovými boji z přítomnosti spočívá v tom, že nejsou pravidelné a podstoupeny při změně pozice těla. Těhotná by však měla být pamatována, že za jeden den mohou tréninkové boje růst do skutečného, ​​takže byste je neměli podceňovat.

Porucha trávení

Několik dní před začátkem porodu, těhotná může oslavit takové příznaky jako nevolnost, zvracení, bolest břicha a průjem. Průjem se může objevit několik dní před začátkem porodu. Důvodem, pro kterou se rozvíjí porucha trávení, je hormonální změny ovlivňující, včetně střev.

Instinční "hnízdění"

Výrazná slabost, překonání těhotných žen v pozdním těhotenství, neočekávaně může růst do touhy vyrábět všeobecné čištění nebo strávit celý den. Toto je takzvaný instinkt "hnízdění". To je normální, pokud chcete připravit na schůzku s dítětem, ale snažte se překonat, protože v následujících dnech musíte pracovat, který vyžaduje velké síly.

Co dělat, pokud nejsou žádné útesníky porodu?

Již jste již 40-41 týdnů těhotenství a stále nejsou žádné obavníky? Nebojte se, protože to neznamená, že vaše tělo se připravuje na porod. Nezapomeňte, že každé těhotenství je jedinečné a neměli byste porovnat své pocity s pocity přátel nebo kamarádek.

Harbingers porodu nejsou povinnými symptomy a porodnické gynekologové téměř nikdy nevěnují pozornost. Lékaři vědí, že porod může začít bez varování v každém dni, od 37 týdnů, kdy je ovoce považováno za.

Žádné objetí v žádném případě neznamená, že vaše těhotenství bude ohromen a narození bude těžší než ostatní. Naladit to nejlepší, protože před setkání s dítětem zůstaly dny!