Spermocidy

Spermocidy

Spermicidy jsou látky, které zničí spermie během svého kontaktu s vagínou. Náklady od 70 rublů na 500 rublů.

Spermicidy - co to je

V současné době v jednom řádku kondomy a další populární antikoncepční metody spermicidů. Mělo by být zřejmé, že to je a co lékaři hovoří o kondomech a spermicidech.

Spermicidy jsou látky, které zničí spermie během svého kontaktu s vagínou. Tyto prostředky mohou zabránit nejen nežádoucímu těhotenství, ale také antivirovým a antifungálním účinkem.

Jak spermocidy zákon

Činnost spermicidů je založena na databázi destruktivní funkce spermií, omezující svou mobilitu v důsledku toho, že nejsou schopni oplodnit vaječnou buňku. Spermicid je velmi aktivně ovlivněn spermií, zcela zničí během až 1 minuty.

Pokud tentokrát prodloužíte, pak se spermatozoa může dostat do vejcovodů a vejcích. Mělo by zohlednit zdraví obou partnerů, čas ejakulace, přítomnost alkoholu v krvi, agresivitost vaginálního prostředí a dalších faktorů.

Úvod Spermicida

Ujistěte se, že prozkoumejte pokyny, abyste věděli, jak vstoupit do spermií. Každý může mít své vlastní jednotlivé funkce, proto se mohou způsobit zavádění metod. Svíčky nebo tablety by měly být okamžitě podávány do zadní stěny vagíny v děloze. Bude také nutné čekat na určitý čas a pak pokračovat do sexuálního zákona.

Gely, krémy nebo pěny musí začít otřesat v láhvi, pak zadejte aplikátor jako hlouběji do pochvy a zcela vytlačte obsah. Pak je aplikátor propláchnutý roztokem mýdla.

Pokud to zjistíte, jaké spermicidy jsou lepší, gely, pěna a krém jsou považovány za nejlepší volbu, protože jsou snadno aplikovány.

Spermocidy

Odrůdy spermcesides

V současné době existuje mnoho odrůd spermicidů z různých výrobců. Liší se v názvu a složení, přítomnost účinných látek. Stojí za to zvýraznit nejběžnější z nich:

"PharmateX" Obsahuje takové účinné látky jako chlorid benzalconium nebo nonoxynol - 9-
"Allael", "Erotex", "BENATEX" zahrnují chlorid benzalconium-
"Neo-Sampun" Obsahuje Menhafol-
"DELPHIN", "Emukuk Koromek", "Patenttex", "Constol" Na základě nonoxylonu - 9.

Jedná se o obsah účinných látek, které ovlivňují dobu působnosti a metody použití. Spermicidy pro ženy mohou být vydány v několika formách:

jeden. Tablety, svíčky, kapsle. Kapsle fungují asi 4 hodiny, všechny ostatní ovlivňují spermie za hodinu. Musí být podávány v lhaní pozici tak těsně do pochvy na zadní stěnu. Poté musíte počkat asi 15 minut, pak pokračujte do sexuálního zákona.
2. Krém a želé působí během jedné hodiny. Musí být také podávány ležet speciálně pro tento aplikátor.
3. Pěny a aerosoly začínají okamžitě své účinky, není nutné počkat, můžete okamžitě začít aktivně. Dopad se ukáže za hodinu.
čtyři. Vaginální krémy jsou vyráběny v trubkách se speciálním dávkovacím zařízením. Následuje po zavedení krému, aby počkal 10 minut, až poté, co bude pokračovat do sexuálního zákona.
Pět. Řešení filmů jsou vyráběny ve sterilních baleních, ale je nutné je zavést docela problematické, bude nutné pracovat zkušenosti. Měli byste také počkat po úvodu do 15 minut.
6. Tampony a houby s spermicidální impregnace izolovanými chemikáliemi a zabraňují pronikání spermií spermií v děloze. Začnou jednat okamžitě a efekt je zachován během dne. Proto odolávají několika pohlavím působí bez další antikoncepce.

Výhody a nevýhody spermií

Spermicides mají mnoho nuancí, které potřebujete vědět, abyste byli účinně chráněni před nechtěným těhotenstvím. Za nimi stojí za to samostatně.

Výhody spermcesides

jeden. Tato antikoncepce je k dispozici a snadno použitelný. Spermicidy nezahrnují hormonální přípravky v jejich kompozici, takže nemají vliv na tělo žen a mužů. Ovlivňují jen lokálně, nejsou schopni proniknout do mateřského mléka a krevního systému.
2. Chemické složení dokonale zvlhčí vagíny, takže slouží jako vynikající náhrada maziv.
3. Snižte pravděpodobnost infekce se sexuálně přenosnými onemocněním, ale nemůže být zcela vyloučena.

Nevýhody spermincides

jeden. Je nepohodlné počkat určitý čas před začátkem sexuálního zákona. Někdy je to nepříjemné pro partnery.
2. Po použití spermcrides je nemožné použít mýdlo nebo jiné detergenty tak, aby nenarušovaly aktivitu speciálních látek. Je možné prát pouze v chladné a čisté vodě.
3. Z používání spermicidů může dojít k zánětu, zarudnutí nebo svědění na genitálie.

Spermocidy

Stanovisko specialistů

Lékaři nedoporučují používat spermicidy jako nezávislý způsob antikoncepce, protože nemusí být dostatečně účinné. Doporučuje se dodatečně používat perorální antikoncepci nebo kondomy.

Chcete-li pochopit, jaké spermicidy jsou bezpečnější, musíte před použitím přečíst pokyny. Je třeba mít na paměti, že nemohou zcela zabezpečit nežádoucí těhotenství a pohlavní nemoci.

Vyberte si konkrétní lék se specialistou. Je to ten, kdo pomůže vyloučit individuální intoleranci komponent, bude vybrat účinnou látku a typ fondů.

Video o antikoncepci

Video o antikoncepci