Drush a vodní médium: je možné se koupat, navštívit lázně a zásobníky

Drush (nebo kandidóza) je jedním z nejčastějších gynekologických onemocnění, díky nimž dochází sliznice pochvy a cervikální kanál. Onemocnění postupuje v důsledku chovné houby candida.

Žije v lidském těle a nepředstavuje nebezpečí pro zdraví, dokud se objeví příznivé prostředí pro infekci. Ale pak rostoucí houba způsobí svědění a spalování sliznice. S výskytem takových příznaků, mnozí budou trápí otázku: Je možné se vykoupat s drozdami, navštivte lázně, různé otevřené a uzavřené nádrže? Zkusme to přijít na to.

Drush a koupel

V ostrém stagidu lázně v kandidózy je zakázáno, zejména s použitím různých pěn s příchutěmi. Parfémové složky a barviva ve složení koupelen jsou přemoženy zánětlivé sliznice pochvy, čímž se přidává nepříjemné pocity.

Nicméně, koupel se s kandidózou a dokonce potřebují. Je pravda, že musí být zvláštní, s použitím bylin, éterické oleje. Můžete použít speciální sůl, která je snadno nalezena v lékárně. Všechny tyto lidové léky úspěšně usnadňují příznaky drozd.

Možnosti léčivých lázní během drozd

Sodové lázněZvažte hlavní možnosti koupele v léčbě drozd:

  1. Sodové lázně v léčbě drozd. Tato metoda je velmi účinná pro změkčení svědění. Disinfekce postižených míst je také vyskytuje, hojení sody se urychluje přibližně 150 g.
  2. Vana s heřmánkem s kandidózou. Saponiny obsažené v heřmánku účinně zničí houbu. Způsob vaření lázně: Vezměte heřmánkové obaly, vařené v termosku na 1 litr vody a odejděte na šest hodin. Výsledné řešení by mělo být zasláno a přidat do teplé lázně. Čím by měl postup trvat nejméně hodinu . Podle schématu je lázeň přijímána první dvakrát týdně 10krát v řadě a pak stejná 10 krát, ale pouze jednou týdně.
  3. S heřmánkem, osvědčeným jako krásný antiseptický a anti-grab, můžete vařit další koupel. Měli byste mít 100 gramů suchého heřmánku, vložte teplou vodu. Hladina vody v lázni musí být přibližně 15 cm. Při ochlazené vodě v chamomilním roztoku přidejte pět kapek čajovodu a deset kapek levandule. Neměli bychom zapomenout na možné podráždění kůže od čajovného stromu: V tomto případě se doporučuje přidat olivový olej v poměru jedna pokles - jedna lžíce. Vana je přijata asi 15-20 minut každý den, zatímco onemocnění není úplně ústup.

Bylinné infuze přidané do koupele, úspěšně bojovat s nepříjemnými příznaky. To je obzvláště důležité pro děti, které mají nemoc, může zasáhnout celý povrch těla. Nicméně důvěřovat jednomu z koupele nevhodné. Jsou považovány za přidávání hlavních metod léčby.

Vana a drozd

Vana a drozdSpecialisté se zdržují návštěvu vany. Teplo a vlhkost, která jsou vždy přítomna v místnosti přispívají k reprodukci houby. Nezapomeňte, že pokud chcete jít do sdílené koupele, můžete infikovat další návštěvníky.

Bazén během drozd

Při návštěvě bazénu si musíte pamatovat na možné důsledky pro tělo. Pokud se nemoc vyvíjí v akutní formě, doporučuje se zdržet se vodními postupy, protože vodní médium je příznivé pro chovnou houbu. Přítomnost chloru v bazénu bude také navíc obtěžovat stránky "Problém". Existuje také riziko infikování dalších návštěvníků bazénu.

Moře a drozd

Teplé počasíDrush po plavání v moři může postupovat, a je spojen s následujícími faktory:

  • Horké počasí má příznivý vliv na činnost houby a jiných patogenních mikroorganismů;
  • Nedodržení pravidel hygieny zvyšuje riziko infekce.

Proto, pokud ještě skončíte v slunném středisku, pak pravidla by měla být provedena:

  • Snažte se zůstat na dlouhou dobu pod sluncem, aby se zabránilo dehydrataci těla;
  • Pravidelně konzumovat vodu;
  • Sunbate se doporučuje ráno a večer;
  • ve vodě by měl být zahrnut do pomalejší;
  • Můžete si koupit ne více než půl hodiny;
  • Ihned po vodních postupech je nutné se sprchovat a změnit oblečení na suché a čisté oblečení;
  • Je přísně zakázáno plavat během léčby.

ČípkyDoporučení: Jak zabránit drozd a varovat jeho exacerbace

  • Měli byste věnovat pozornost tomu, co obvykle šaty. Nedoporučuje se, aby montážní prádlo ze syntetických tkání. Preference - přírodní tkáně.
  • Pro intimní hygienu používají speciální nástroje. Normální mýdlové výhody nebudou jít.
  • Po koupání bude potřebovat suché oblečení. Ručníky a spodní prádlo musí měnit denně.
  • Nejezte spoustu sladkých a mouků.
  • Doporučené čípky s laktobakterií pro populaci vaginální mikroflóry.
  • S častou změnou sexuálních partnerů je nutné použít kondom.
  • Měli byste být zraněný a tak málo může být nervózní.

Pokud budete dodržovat doporučení, které jste zde dali, je to brzy z drozd, který se zbavíte navždy.