Systém candidiasis - vede k smrti

Systémová kandidóza (viscerální) - infekční onemocnění ovlivňuje vnitřní orgány lidí všech věkových kategorií. Onemocnění je způsobeno mikroskopickým kandidátským houbami a je známý pod názvem "drozd".

Co to je?

Fotografie System Candidiasis

Houby sami žijící na sliznicích - to není nemoc. Pro každý typ bakterií jsou známy standardní hodnoty. Po překročení mluví o porážce sliznic a potřebou léčby. Aktivní reprodukce houby Candida vede k porušení bilance kyseliny a poškozené tkáně.

MyCose podléhá:

  1. zažívací trakt;
  2. Dýchací cesty;
  3. Orgány;
  4. ústní dutina;
  5. kůže;
  6. Orgány moči.

Konstrukční rysy mikroorganismů:

  • nepřítomnost pravé větve;
  • přítomnost kmenů rhizoidu;
  • Přítomnost falešného kvasinek mycelia.

CANDIDAS - kvasinkové mikroskopické jednoznačné houby oválné, vejce ve tvaru vajec, vynásobte zabíjení. Mikroorganismus je chráněn před vnějším vlivem, imunní vůči většině antimikotických léků. Optimální podmínky pro chovné houby - teplota lidského těla. Praxe ukazuje, zvýšila pravděpodobnost porážky, pokud osoba trpí nedostatkem inzulínu. V nasyceném prostředí glukózy jsou kandidáty získány potřebnými mikroelementy pro chov.

Intestinální dysfunkce

Viscerální kandidóza se vyvíjí:

  1. Diabetika (1, 2 typ);
  2. lidé trpící závažnými infekčními chorobami;
  3. osoby se snížením poškozování;
  4. lidé trpící intestinální dysfunkcí.

Zobecněná kandidóza se vyvíjí:

  • bez ohledu na vnější prostředí;
  • Při vstupu do patogenu zvenčí.

Druhá možnost je možná při kontaktu s infikovanou osobou. Současně je příčinné činidlo zavedeno do epitelu, bít strukturu těla a kolonie roste. Patogeny ovlivňují hluboké epiteliální vrstvy.

Definujte viscerální kandidózu s laboratorním studiem. Pacient užívá tkanin pro setí, provádět reakce na alkálii. Pozitivní výsledek je pozorován, pokud testy ukazují:

  • Gify falešného mycelia;
  • Burnt monochromatický kvasinky jako inkluze.

Klinický obraz

Granuloma

Zobecněná kandidóza ovlivňuje úřady více. Onemocnění je patrné na kůži: granulomy jsou vytvořeny, zarudnutí, vyrážky, papuly jsou patrné. Balsiani se objevují na hlavě, talíře na nehty jsou zaseknuty, zahušťují, válečky červenat, abscesy jsou patrné. Během onemocnění jsou postiženy sliznice, je diagnostikována těsná bílá zbarvená erupce, jejichž odstranění vede k erozi.

Zobecněná kandidóza ovlivňuje vnitřní orgány, pokrývající střeva, ledviny a játra, plíce. Šance na periodickou recidivu, průběh onemocnění - chronické.

Houby Candida Candy Candy Tropicalis Comasions jsou nevyléčitelné.

Granulomatózní kandidóza v dětství a dětství se projevuje pouze na sliznici vagíny, ústní dutiny, ale v adolescenci se vztahuje na vnitřní orgány. V době, kdy je možné diagnostikovat infekci, tělo je infikováno hluboko, zatímco citlivost na léčbu léčivem je nízká. Onemocnění je obtížné léčit, zbavit se houby zcela nemožné. Zlepšení státu je klasifikován dočasnou remisí.

Klasická terapie

Candidose Léčba zahrnuje:

  1. Stimulace přípravků imunitního systému. Praxe ukazuje až 60% kandidátských kandidátských kandidátů, kteří trpí defekty imunity.
  2. Příjem vitamínů, biologicky aktivních přísad, antioxidanty. Díky této skupině léčiv se snižuje toxicita antimikotických léčiv, zlepšuje se metabolismus. Vitamíny jsou akceptovány společně s potravinami, používají fytopreparace ovlivňující imunitu.

Léčba generalizované kandidózy vykazuje účinnost v systému. Lokalizace lézí a závažnosti onemocnění. S represivním dopadem houby na dýchacím systému jsou komplikace možné ve formě astmatu, bronchitidy, které síly předepisovat pacienta s účinnými léky.

Pokud se houby usadilo gastrointestinální trakt, antispasmodické přípravky přicházejí na pomoc, prostředky ovlivňující funkci tajné tvorby. Pokud je játra kandidóza diagnostikována, léčba probíhá v několika kurzech - jeden nestačí.

Systematický přístup zahrnuje bojové houby, eliminaci pozadí procesů a komplikací.

Rozvoj houby

Candidiasis je vytvrditelná, pokud je způsobena dočasným porušením hormonálního pozadí, těhotenství, používání specifických léčiv. Správně vybraná terapie zabíjí vývoj kolonií houby a umožňuje žít v normálním životě.

Systémová viscerální drozdová antibiotika, především:

  • penicilin;
  • streptomycin;
  • syntomicin.

Zvýšené riziko vývoje hub na pozadí kombinované antimikrobiální recepce. Důvodem je, že drogy porušují rovnováhu mikroflóry a vitamínů v těle, blokují životně důležitou aktivitu střevních tyčinek a provokou avitaminózy.

Za příznivých podmínek proniká kauzativní činidlo kandidiózy krví, odkud platí pro tělo, více zasažených vnitřních orgánů. Onemocnění iniciuje zánětlivé, infekční onemocnění. Pokud je osoba neustále léčena infekcemi, je rozumné provést analýzu na plísňové porážce - možná důvodem.

Průběh nemoci

Systémový drozd zahrnuje erytematózní kandidóza, ve kterých je pozorováno mnoho kožních lézí. Paralelně, kandidóza plic může být možné, když globální kolonie jsou obydlené sliznice dýchacího ústrojí. Candidoid Pneumonia, sepse.

Reprodukční upřímnost nemá žádné viditelné příznaky. Podezření z houby spadá, pokud člověk trpí pomalým chronickým těžkým onemocněním:

  1. kolitida;
  2. zápal plic;
  3. Myokarditi.

Když Candidiasis, antibakteriální terapie nedává výsledky, stav pacienta je udržován těžký nebo horší.

Povrchová kandidóza ovlivňuje ústa sliznice, hřebíky (desky, válečky), epidermis. Laboratorní studie vzorků pacientů tkáň umožňují přesně identifikovat příčinu onemocnění.

Samoúprava je nepřijatelná, protože je neefektivní a vyvolává zhoršení státu.

Odrůdy a terapie

Při poškození dýchacích cest diagnostikovat bronchoferální kandidóza. Onemocnění vyvolává pneumonii, postihuje hrdlo a nasopharynk, plíce, průdušnice. Invazivní onemocnění, manifesty:

  • mokrý kašel;
  • bolest v hrudi;
  • teplota subfebrilie;
  • dech;
  • Krev s vyčerpáním.

30-70% případů končí smrtelně. Diagnostika je obtížná, vyžaduje mnoho analýz. Léčba se provádí pod kontrolou infekčního lékaře.

krev v moči

Léčba generalizované plicní kandidózy je možná s:

  1. Kaspofung;
  2. vorikonazol;
  3. amfotericin b.

Kandidóza mléčné bubliny se projevuje:

  • časté močení;
  • vzájemný výtok;
  • bolestivost;
  • Vzhled krve v moči.

Pokud cystoscopy ukazuje zvědavou tvorbu vzdělání na stěnách mléčné bubliny na stěnách mléčné bubliny, je bezpečné mluvit o poškození houby. Škrábání bude zobrazovat falešné mycelium a chovné buňky. Léčba zahrnuje průběh antibiotik.

Pokud kandidióza infikovala konečníku, oblast v blízkosti řiť, je to vyjádřeno:

  1. bazény;
  2. plyny;
  3. krev v výkalech;
  4. nadýmání;
  5. tekutá židle;
  6. svědění;
  7. vředy v blízkosti anální otvoru;
  8. hořící.

Utahování s léčbou vede k rozsáhlým lézím a fatálnímu výsledku. Komplexní terapie zahrnuje:

  • ketokonazol;
  • Flukonazol;
  • Itrakonazol;
  • Antimikotické krémy, gely.

Při vývoji kandidátské sepse se objeví nemoc:

  1. dech;
  2. tlukot srdce;
  3. zimnice;
  4. pocení;
  5. Horečka.

Vysoká pravděpodobnost smrti. Diagnóza je nastavena, pokud krevní test zobrazuje přítomnost příčinného činidla.

Onemocnění způsobující sepsi je zpracována pod dohledem lékaře s antimikotickými léky.

Alternativní medicína

vlaštovičník

Onemocnění není možné léčit bez léků, ale správně vybraných receptů pomáhají udržovat tělo v boji proti onemocnění. Použít Champs, připravit řešení pro oplachování a koupele. Přírodní komponenty mají antibakteriální účinky, eliminují zánět, zklidňují poškozené tkáně a léčit.

Výhody těchto závodů jsou známy:

  • heřmánek;
  • měsíček;
  • vlaštovičník.

Doporučují se eukalyptus odvod a infuze na sušených listech. Uvedené bylinky se používají při prevenci, léčba širokého spektra plísňových lézí, komplexně ovlivňuje tělo.

Recepty:

  1. S systémovou povrchovou kandidózou se 40 g suchých listů nalije vařící vodou, nechte 30 minut, snížená měkká látka do vody, aplikované na postižené tkáně. Doporučeno praxe co nejčastěji.
  2. Připravit lázně na heřmánku a měsíčku.
  3. Během lézí gastrointestinálního gastrointestinálního traktu, krátce před spaním nápoje šálek Kefera s nakrájeným česnekovým plátek.
  4. S lézemi ústní dutiny u dětí 2-3 krát denně odstavť ústa slabým roztokem sodného, ​​po kterém tkáně jsou ošetřeny dubovou kůrou.

Rakovina bylinných bylin: Yarrow, Heřmánek, Sage. Pomáhá mrkev šťávu: je opilý, používá se v řadě, komprimuje.

Vztah s HIV

Pravděpodobnost onemocnění se zvyšuje při diagnostice HIV. Infikované lidé trpí hrozící imunity, což vytváří optimální podmínky pro šíření houby. V ústní dutině diagnostikovat kandidózu v HIV-infikovaném médiu v 77%.

Průběh nemoci má specifické vlastnosti:

  • Onemocnění se vyskytuje u mladých lidí;
  • Ústní dutina je nápadná;
  • projevené v vředech, eroze.

Časem, přetrvávající kandidóza kůže, jícnu, nehty. Utrpěla část hlavy pokryté vlasy: folikuly se objevují plné hnisu bublin, vředy.

závěry

Populace mikroorganismů se nachází v těle zdravých lidí, o nemoci říkají, kdy kolonie vyrůstají, diagnostikou tkáňové léze.

Systémový drozd - nebezpečné poddruhy onemocnění a je považováno za nevyléčitelné. S včasným, správným ošetřením je možné odstranit příznaky onemocnění a nebezpečí pro život, ale pacient je povinen následovat zdraví: obavám se relapsy. Infekce je možné od narození.

Všiml si pravidelné zdravotní problémy, chronické onemocnění: pneumonie, infekce - kontaktujte svého lékaře, projít laboratorními testy. Pamatujte si: Bez náleže pozornosti vede nemoc k smrtelnému výsledku.