Lambins z drozd - indikace pro použití a recenze

Candidose vulvovaginitida, v každodenním životě - drozd - stal se tak běžným a obeznámeným s moderními ženami, což je prostě zmizel od něj. Ale až do té doby, dokud se nestane příliš pozdě, a onemocnění nepřijímá chronické formy, a to je již bolestivé, strašně nepříjemné a nebezpečné.

S opakujícím se drozdami je bojující staré dědečky již zbytečné, nicméně, moderní antifungální léky přicházejí k záchraně žen. Jeden z nich - italský lymbasin.

Spása z Itálie

Kandidáti houby kvasinek

Dokonce i s včasným, začátek opačné léčby plného léku nelze dosáhnout, protože kvasinkové houby Candidas produkují enzymy, které je pevně drží uvnitř pochvy a postrádají své prostředí (zatímco to by mělo být kyselé), co můžeme mluvit o zahájení chronické formy drozd.

Farmakologové z Itálie navrhují bojovat proti nemoci s novým lékem lykesin, který je přidělen jak ženám, tak jejich sexuálním partnerům, a jsou vyráběny ve formě kapslí (tablet) a krém pro zavedení vagíny a krém pro použití penis.

Jak rombarsin funguje

Hlavní pracovní složkou léku - enzym fenticonazolu zařazen do skupiny Azol látky. Všichni představitelé této skupiny mají jedinečnou strukturu molekul, což je příznivě rozlišeno lykesinem z jiných antifungálních pilulek. Punch v candidade je aplikován na obou stranách. Drogová ničí membránové buňky houby, což vede k jeho vlastní disperzi. Neumožňuje fungicid a konsolidovat houbu na stěnách pochvy, zastavení výroby příslušných enzymů pro opravu drozd a otočením do chronického.

Drogová droga je schopna dlouhodobě přetrvávat na místě akumulace houby, což je dostatečné, aby se zabránilo návratům drozd.

Tyto jedinečné vlastnosti lemreksinu umožňují lék použít léčivo pouze jednou, v těžkých chronických případech je nutné znovu postupovat. Léčivá látka Fenticonazole potlačuje houby i dávky, méně minimální (několikrát menší než podobné přípravky jiných značek).

Chcete-li zajistit výsledky a úplné zbavit se drozd, gynekologové doporučují pokračovat v léčbě léčivem alespoň do 2 dnů. Přiřadit a definovat délku recepce lreamů by měl mít léčbu gynekologa na základě analýz.

Jako příjemný přírůstek k vyléčení z houby lze považovat za antibakteriální účinek, který pomáhá zastavit vývoj gram-pozitivní patogenní flóry (streptokoky, stafylokoky, trichomonád a další).

Jak používat

Úvod kapsle v pochvě

Forma uvolňování lerebacinu - pohodlných kulatých kapslí (vaginální tablety s béžovou hustou suspenzí uvnitř) s dávkou 600 a 1000 miligramů (závisí na závažnosti tekoucího onemocnění), jakož i krémová dvojneční hmotnost v trubkách vybavených s dávkovače.

Před použitím by měly být rukama a genitálie důkladně umýt. Terapeutické kapsle pro potlačení vývoje Candida na vnitřní sliznici jsou prováděny, ležící v posteli, přímo před spaním, kolena, když jsou podávány, je žádoucí být ohnuté. Tablet vytváří nejvíce hluboko v pochvě, poté, co je žádoucí, aby vstal a nechodil na toaletu po celou noc.

Pokud drozd má opakovaný charakter a jediný úvod léčiva nedalo očekávaný účinek, opakované použití za 3 dny.

Při výběru pro léčbu tření krém, 5 gramů látek měřených dávkovačem je umístěno v dutině pochvy ve večerních hodinách (s vážným průběhem onemocnění - také ráno). Léčba se provádí do týdne. V případě neúplného vyléčení Candida je třeba opakovat kurz Představení krém po 10 dnech.

Léčba sexuálního partnera během drozd není držen. V době léčby se doporučuje zdržet se sexu kontaktů k plnému léčení sliznicí membrány.

Na koho nepomůže

laktace

Schopnost být absorbována v přípravě rombarsinu v důsledku jedinečného činu fenticonazolu, minimum. To znamená, že při aplikaci i po dlouhou dobu, v obecném systému tvorby krve, to neprochází. Na základě této skutečnosti mohou gynekologové odvážně předepsat lék na ženy s různými zdravotními problémy a různými věky.

Stejně jako v jakémkoli jiném léku, LiesBexina má kontraindikace pro jednotlivé kategorie:

  • Age do 12 let
  • období laktace;
  • První trimestr těhotenství;
  • Alergie k hlavní složce léku.

Podmíněné kontraindikace může sloužit jako stáří v důsledku počátečních jaterních dysfunkcí ve většině starších pacientů.

Je možné těhotné a ošetřovatelství

Dopad účinné látky pentikonazol není důkladně studován - na ovoce těhotné ženy a budoucího dítěte. Proto gynekologové nedoporučují lék na ženy v pozici (i když v tomto období se drozd tendenci tendenci zaostřit zvláště silně), aby se zabránilo odchylkám ve vývoji embrya. Rombarsin se snadno dostane do mateřského mléka, takže je velmi opatrný při kojení, pouze porovnání všech možných rizik ve prospěch zdraví matky.

Vedlejší efekty

Upkivnica v oblasti třísla

Množství účinné látky v přípravku je tak málo, že negativní dopad prakticky nedochází. Z těchto příznaků, které spotřebitel stěžoval, lze přidělit následující:

  1. projevy alergií na sliznici;
  2. Nesnesitelné svědění a hoření v intimních místech;
  3. Urtikarie (s lokalizací v oblasti třísloví): Kůže získává načervenalý odstín jako z spalovací kopřivy.

Všechny tyto projevy jsou vyškoleny nezávisle se správnou léčbou, použití lreamů by nemělo být zrušeno.

Speciální případy

Pokud je lék aplikován (více než tisíc miligramů) dávkování, nemůžete se bát vážných následků, protože účinná látka fenticonazol není schopen akumulaci s venkovním užíváním. Dokonce i při dlouhodobém použití, látka lemreksin nedosáhne systému krevních cév a nezobrazuje se v krevní plazmě. Zřídka však může projevit podráždění kůže, malé svědění a spalování v místě použití.

Někdy se to stává, že po třech dnech léčby lékem, zlepšení nikdy nepřijde. V tomto případě je nutné podstoupit další podrobnou zkoušku a objasnit přítomnost drozd.

Přináší použití lymbosinu následuje první den konce měsíce.