Ústní kondomy

Použití bariérové ​​antikoncepce je vhodné nejen ve třídě vaginálního pohlaví. Ačkoli během perorální náklonnosti není možné otěhotnět, pravděpodobnost přenosu infekčních onemocnění zůstává. Pro ochranu proti nim byly vytvořeny kondomy pro orální sex. Vše o vlastnostech této metody antikoncepce dále v článku.

Než ústní kondomy se liší od běžného

Kondomy pro orální sex je poněkud odlišný od klasických bariérových antikoncepce. Jejich hlavní rozdíl spočívá v menších množství mazání. Je to prakticky ne ona. Vzhledem k tomu, že zmatení pro vaginální sex jsou hojně mazány.

Vynikající a tloušťka výrobků. Specializované antikoncepce jsou vyrobeny z tenčího materiálu. Během výstřiku není nutná velká spolehlivost, ale citlivost člověka je velmi důležitá.

Přítomnost ochucených přísad v kondomech učiní orální sex příjemný nejen pro muže, ale i pro ženu. Jahoda, máta, čokoláda, citrus, vanilka - všechny tyto příchutě přepne nepříjemný zápach gumy a činí proces hygienickými.

Co potřebují

Kondomy pro orální sex ochranu partnerů před rozšířením infekčních onemocnění. Za tímto účelem vzrostou konvenční kondomy. Nicméně, hojný mazivo, velká tloušťka, nepříjemný zápach neumožňuje maximální potěšení z orální náklonnosti. Nejčastěji, přes výstřik, je přenášen virus lidské imunodeficience (infekce HIV). Orální sex vyvolává výskyt genitálních bradavic, herpes.

Důležité! Kondomy pro kouření lze také použít pro vaginální styk. Ale musíte si pamatovat, že pravděpodobnost jeho přestávky je větší než konvenční kondom.

Je zajímavé, že existuje analog takových kondomů pro ženy. Jedná se o latexové ubrousky. Zabraňují přenosu infekce od dívky k sexuálnímu partnerovi během Cunningus. Ale jsou těžší najít na prodej než kondomy. Koneckonců, vzhledem k vysokým nákladům a nepříjemnostem, poptávka po latexových ubrousků je extrémně malá. Existují také speciální překryty na mužský jazyk, ale nezískali mnoho popularity.

Firmy, které produkují kondomy pro orální sex

Specializované podmínky produkují téměř všechny známé výrobce výrobků pro sex. Můžete prodat přesně kondomy těchto značek:

  • "Durex";
  • "Domino";
  • "Životní styly";
  • "Sico";
  • "Vizit";
  • "Avanti".

"Avanti" ochranná známka je vykázána jako nejlepší výrobce designérů pro orální sex v důsledku několika klinických studií.

Rozsáhlé věci na ruském trhu jsou prezentovány kategoriemi "Domino", jejichž výroba se nachází v Číně. Tato společnost vyrábí konvenční kondomy a chuť. Navíc možnosti výběru hmotnosti: lup, latte, čokoláda, karamel, kokos, kokos, tiramisu.

Ústní kondomy

Podmínky použití

Použití perorálních kondomů není odlišné od standardních kondomů. Měly by se nosit ještě před tím, než začal pánové zásady poskytovat 100% bezpečnosti.

Forma specializovaných kondes je stejná jako obvyklá, proto na ně nasaďte stejným způsobem:

  1. Úhledně odstrčit obal z převodovky, snaží se nepoškozovat produkt.
  2. Vytahování antikoncepce, zkontrolujte, zda je to správně vířivé. Válec musí být venku. To znamená, že kondom bude uvnitř.
  3. Stlačte nasekanou nádrž na ejakulát na konci výrobku mezi velkými a indexovými prsty jedné ruky. Tato jednoduchá akce odstraní přebytečný vzduch a usnadňuje rozšiřující se kondom.
  4. Stále drží bradavku, druhá ruka tlačila kondom penisu.
  5. Rozdělit antikoncepci podél délky penisu.
  6. Zkontrolujte hustotu nastavení kondomu, bez poškození.
Důležité! Pokud se nad sexem letěla během sexu, měli byste nosit nový. Opětovné použití je nepřijatelné!

Ústní kondomy

Kolik jsou

Některé z nejhorších kondomů pro orální sex produkuje ochrannou známku "Domino". Mohou být zakoupeny v balení 3 ks. Cena se liší v závislosti na chuti kvality nebo bez bez. Ochutnejte si objednávku dražší. Cena obyčejných - 60 rublů pro balení, aromatizaci - od 120 do 200 rublů.

V online sexu Sex můžete najít antikoncepci pro Durex Ovocný mix - ochucené latexové kondomy s chutí banánů, oranžové a jahody. Balíček cena 3 ks. - 230 rublů, 12 ks. - 650 rublů.

Ústní kondomy

Závěr

Kondomy pro orální sex bude intimní blízkost zcela v bezpečí, aniž by bylo dotčeno pohodlí. Specializované Kondes minimálně ovlivňují citlivost člověka, zároveň dává více potěšení ženy.

Recenze ústních kondomů

Martynyuk Olga Vasilyevna, 30 let, g. Moskva
Rozhodl jsem se opustit recenzi o kondomech pro orální sex. Najednou jsem potřeboval takové odvolání, ale ústní kondomy ještě nebyly rozšířené. Pak byly k dispozici antikoncepci značky Domino. koupil jsem to. K dispozici byla chuť Latte Makiato. Antikoncepce není moc tenčí než obvykle, takže jsem prakticky necítil svého muže. Řekl, že citlivost se téměř nesnižovala. Chuť a vůně kondomu je mesmer, ale příjemný. Latex, obecně, necítil se. Existují prakticky žádná maziva, která jsem také potěšila. Z minusů mohu poznamenat přítomnost pouze jedné velikosti. Můj muž dal trochu na základně penisu.
Bobrov Oleg Olegovich, 27 let, g. Krasnodar
Moje dívka nesouhlasila s orálním sexem bez kondomu. S ohledem na dostupnost specializovaných kondomů jsme se rozhodli vyzkoušet je. Naše volba se zastavila na Durex Ovocný mix. SLEVA BOX pro 3 ks. Stojím mě 180 rublů. Již při otevírání obalu je příjemná ovocná chuť. A on je docela odolný. Pocity byly velmi potěšeny, téměř stejné jako bez kondomů. Dívka je také potěšena, protože tam nebyla chuť a vůně latexu.