Jaké byliny způsobují měsíční: jak je pít při zpoždění

98% žen reprodukčního věku čelí menstruačnímu cyklu. Jedním z častých poruch je zpoždění menstruace. Moderní medicína nabízí řadu finančních prostředků schopných opravit takovou poruchu. Nicméně, když z nějakého důvodu je léčba léčba nemožná, spravedlivý sex je uchýlen k lidovým prostředkům. Jaké byliny zavolat měsíčně a jak je přijímat k dosažení maximálního účinku a nepoškozovalo zdraví, tento článek to řekne.

Na zpoždění menstruace

Příroda je uspořádána tak, aby se měsíční ženy vyskytly pravidelně, ve stejném časovém období tvořící menstruační cyklus. Jedná se o dobře zavedený mechanismus nastavitelný sex hormony, z nichž hlavní je estrogeny a progesterony.

První polovina cyklu reguluje estrogeny: jsou zodpovědné za zrání vejce, které v ovulačním období pochází z vaječníku, připravené k hnojení. Vejce, opouštějící folikul, rozbije ji, po kterém je žluté tělo vytvořeno (trvalé železo), kde se vyrábí hormonální progesteron. Jeho úkolem je připravit vnitřní vrstvu sliznice dělohy k přijetí oplodněného vejce. Pokud k tomu nedojde, tato vrstva označovaná jako endometriální, je tělem odmítnuta a je odvozena jako menstruace.

Stává se, že tento komplexní proces dává selhání pod vlivem různých faktorů, dochází k porušení hormonální rovnováhy a v důsledku toho jsou v menstruačním cyklu poruchy. Nejčastěji je to vyjádřeno v latenci menstruace, někdy měsíční dorazit dříve.

Při oddálení můžeme říci, že tělo není dost progesteronu na "start" hustota endometria. Někdy měsíčně jít, ale ve velmi vzácném množství, vyjadřující krev nebo hnědý mužský.

Důvodem pro nadcházející zpoždění se často stává těhotenstvím, takže byste se neměli okamžitě pokusit o léčbu problému a musíte udělat test a eliminovat skutečnost koncepce.

Příčiny zpoždění v negativním testu

Pokud nebylo potvrzeno těhotenství, pak mohou být období lemovány v důsledku hormonální nerovnováhy, která se z těchto důvodů děje:

  1. První rok po menarche, když je menstruační cyklus stále instalován.
  2. Začátek menopacterního období. Před menopauzou, reguluje někdy několik měsíců.
  3. Přenesený stres, napjatý plán.
  4. Tělesné cvičení.
  5. Přebytek nebo naopak kriticky nízká hmotnost.
  6. Špatný životní styl a výživa, nedostatek proteinů.
  7. Časté potraty a použití nouzové antikoncepce.
  8. Nesprávně vybrané hormonální antikoncepce.
  9. Endokrinologické onemocnění.
  10. Gynekologická onemocnění a patologie.
  11. Postorum období.

Znamená volat měsíčně

Uvedené důvody mohou zpozdit nástup kritických dnů. T.E. Fyziologický stav ženského organismu nebo onemocnění je důvodem, proč přijdou další období, a jejich začátek by měl provokovat.

Často jsou situace, kdy potřebujete způsobit menstruaci kvůli jiným okolnostem. To může být důležitá plánovaná událost, intimní blízkost, nadcházející operace, kdy nástup dnů žen je prostě nevhodné.

Mělo by být provedeno s velkou péčí a pouze se svolením lékaře, neboť jakékoli zásahy v přirozeném průběhu cyklu může vést k vážným porušováním.

V těchto účelech se používají hormonální léky, jako je Duphaston nebo Postinor. Ale pro tyto léky existuje mnoho kontrainderů. Některé ze slabých představitelů podlah se obávají pít tento druh pilulek, bojí se vedlejších účinků ve formě úplnosti.

Zjistěte článek o odkazu, když přijde Menstruace po Postinoru.

Mnoho příčině měsíčně doma, přičemž kyselina askorbová, rovnoběžná s dlouhým oteplováním v horké vodě. Takové metody způsobující kritické dny v 60% případů jsou účinné, ale nesou spoustu problémů: přijímání kyseliny askorbové na prázdný žaludek zvyšuje kyselost a dlouhodobé horké lázně pro nohy často zvyšují tlak a způsobují závratě.

Naučit se i používané Tablety pro volání menstruace při zpoždění V referenčním článku.

Použití bylin při zpoždění

Fitoterapie je velmi účinná a jemná alternativa k tradiční medicíně. A komponenty rostlin tvoří základ velkého množství léčiv.

Mnoho zástupců krásné poloviny lidstva používají bylinky způsobit měsíčně. Je však také nutné to udělat s opatrností na doporučení odborníka, a v případě, že neexistují vážné onemocnění a hormonální poruchy.

Drogy založené na rostlinách

Jedním ze společných bylinných přípravků na normalizaci menstruačního mechanismu je pulsytalla. Jedná se o homeopatický lék, hlavní látka je zastřelena (v lidech na trávě spánku), mající latinské jméno pulsatilla. Používané při poruchách různých systémů organismu, v t. C. a urogenitní. Číst Pokyny pro použití pulsytalla při zpožděném měsíčním V referenčním článku.

SON-GRESS je základem jiného léku z těchto poruch - femingin. Společně s ním složení zahrnuje Cuminfuga.

Remens - další slavný přírodní léčivo používané pro různé porušení sexuálního systému. Skládá se z fytohormonů, těžených z rostlin, které simulují působení pohlavních hormonů. V tomto případě jsou tyto komponenty reprezentovány Tsimyfuga, Sangviaria, PILOCARPUS.

Složky v denní stravě

V komplexu s terapií z menstruačního porušení, odborníci doporučují přehodnotit jejich výživu a představit některé bylinné složky do diety.

Zelenina

Slavný kopr a petržel obsahují velké množství vitaminu C a kyselin, které přispívají k vyrovnání hormonální bilance. Proto by mělo být používáno s potravinami těchto jedlých bylin co nejvíce. A také osvědčena účinnost statečnosti petrželky, zejména v areálu s léčbou poruchám žen. Obsažené v bylinkách Kyselina askorbová pro normalizaci menstruace často aplikován ve formě tablet.

Bay Leaf

Jen málo lidí hádejte o výhodách Bělar z vavřínového listu pro menstruaci, zejména v období exacerbace ženských onemocnění. Obsahuje příznivé esenciální oleje, opalovací látky a fytoncidy.

Často dodáváme tuto komponentu do nádobí, a když oddálíte odvodnění: 4-5 velké laurelózní listy nalít sklenici vroucí vody, a pojme 15-20 minut na vodní lázni, pak ho nechají vařit asi hodinu. Vezměte si.

Není doporučeno pít všechno najednou, může vyvolat krvácení. Drink Deconit lépe po půl hodiny po jídle.

Kopřiva

Příznivě v takových situacích je kopřivka. Od ní můžete dělat polévky, saláty, druhá jídla. By měl pít odvar z listů k volání měsíčně nebo prevence hormonální nerovnováhy. Neexistuje určitá dávka, to může být provedeno v různých poměrech, ale doporučuje se použít půl hodiny před jídlem několikrát denně. A také obsahuje látky, které zvyšují ochranné mechanismy těla a dodávky energie.

Dlouhý Husk

Podle Leekt Pusp recenze pro menstruaci Používá se poměrně často a ukazuje dobré výsledky. Účinek je dosažen kvůli bohatému složení této zeleniny. Komponenty přispívají ke zvýšení tónu dělohy, začne se zmenšit, menstruace obnoví.

Lidový lék při zpoždění

Byliny, což způsobuje menstruaci malým zpožděním, jsou používány jak jako samostatná terapie, tak ve složitém s léčbou léků.

Budete mít zájem vědět co Spiknutí a modlitby pro menstruaci Použité ženy v současné době.

Heřmánek

V případech, kdy je měsíčník zpožděna heřmánek - nepostradatelné prostředky. Obsahuje fytosterin - přirozený analog sex hormonů, takže pád do těla, simuluje jejich činnost a pomáhá to posílit.

Vezměte tuto trávu jednodušší ve formě čajů, které jsou docela jednoduché. Chcete-li to udělat, musíte vzít 5-7 gramů. suchý heřmánek, nalijte ho vařící vodou (100-150 ml vody) a trvejte do 15-20 minut, pak napětí. Pít takový čaj je doporučeno třikrát denně.

Máta

Chcete-li zvýšit vliv na volání menstruace spolu s heřmánkem, pít pepř máta a valeriánský kořen. Mezi stoupence tradiční medicíny je distribuován následující recept: 50 GR. Heřmánek mix s 50 gr. Valerian kořen a stejný počet mátů, nalil 200 ml vroucí vody, trvejte na hodinu. Musíte pít tento elixír v první polovině dne před jídlem a před večeří ve 100 ml.

Poplatky

Heřmánek v kombinaci s jinými bylinkami pomůže s Měsíc. Měli byste si vzít 5 gramů. Heřmánek a barvení, přidejte 2,5 gramů. Wormwood s Yarrow a 5 gr. NOBS Léčivé. Všechny rostliny musí mít v sušené formě. Nalijte tuto směs 250 ml vroucí vody, trvejte na 30 minut a napětí. Použijte infuzi 3x denně půl hodiny před jídlem půl šálku. Tyto dekakce nejen způsobují menstruaci, která jsou zpožděna, ale také zlepšují pohodu během tohoto období a na PMS, pomáhá se zbavit bolesti.

Menstruační zařízení zahrnují kanilety, květy měsíčku, Pijm, základní deska, oregano. Z těchto, vynikajících infuzí způsobujících měsíční a zintenzivnění jejich intenzity se získají, pokud takový jev probíhá.

Červený štětec

A také z některých bylin můžete provést alkoholické tinktury, pomáhat vyrovnat se s poruchami spojenými s menstruačním cyklem. 50 gramů červeného štětce nalije 500 ml vodky a vydrží týden. Vezměte tinkturu 1 lžičku třikrát denně půl hodiny před jídlem. To se provádí v období projevu menstruačních poruch. Nejen rostliny, ale jejich kořeny pomáhají při řešení tohoto problému. Tyto vlastnosti jsou známé pro kořeny devět, petržel.

Varování

Provokují tyto cesty začátek menstruace, které jsou zpožděny, může způsobit nežádoucí procesy v jiných systémech těla, protože bylinky dopad na všechny orgány. Než se uchýlil k léčbě rostlinných složek, stojí za to seznámit s jejich kontraindikacími a možnými vedlejšími účinky. Někteří z nich mohou dokonce poškodit zdraví.

Pozor musí být kořen po zahájení měsíce, Vzhledem k tomu, že má mocnou akci, provokující krvácení. Pokud byl důvod pro zpoždění těhotenství, tento kořen pravděpodobně způsobí potrat nebo výrazně poškodit plod.

Bez ohledu na to, co si vyberete, před použitím bylin pro korekci cyklu, poraďte se se svým lékařem.

V boji za normální menstruační cyklus jsou dobré. Často v podobných situacích jako nezávislé terapie nebo kromě odlišného zpracování, byliny. Po celou dobu byli slavní svou účinností a jemným vlivem na tělo. Nezapomeňte, že před začátkem jakékoli léčby by měla být diagnóza diagnostika diagnostikována, eliminovat závažné onemocnění a teprve poté, s povolením lékaře, začněte fytoterapii.