Recepty korálků z cibulových slupek pro volání měsíčně, recenze

Menstruační poruchy jsou nalezeny téměř každá žena reprodukční věk. Moderní medicína a léčiva nabízejí mnoho prostředků korekce sexuálních poruch, ale lidové prostředky zůstávají pro tento den relevantní. Spousta pozitivní zpětné vazby shromažďuje cibulové slupky pro menstruaci, o účinnosti a řádném použití, které a hovorové.

Užitečné vlastnosti Luku a jeho slupky

Staré přísloví "cibule ze sedmi onemocnění" ospravedlňuje samo o sobě, protože tato rostlina se používá jako lék pro mnoho nemocí různých systémů organismu. Kromě jeho nadace má pór v terapeutických receptech, protože má antiseptické, protizánětlivé, imunostimulaci a počet dalších užitečných vlastností. Používá se ve formě infuze a statečného. Tyto metody pomáhají vyrovnat se s následujícími poruchami:

  1. Flebeurysm.
  2. Otrava jídlem.
  3. Dermatitida, plísňové léze kůže.
  4. Alergické reakce.
  5. Studený.
  6. V kosmetických účelech.
  7. Pro léčbu gynekologických poruch.

Taková mocná funkce je způsobena užitečnými látkami obsaženými v cibuli lusku:

  • Fytoncidy - biologicky účinné látky tvořené rostlinami, které bojují s bakteriemi, houby a nejjednodušší. Je to oni, kteří mají největší antiseptický účinek.
  • Flavonoidy - látky, zvláště užitečné pro ženy, protože mají pozitivní vliv na výrobu jednoho z hlavních genitálních hormonů-estrogenů.
  • Quercetin - má imunostimulaci, protizánětlivý a antioxidační účinek.
  • Kyselina askorbová - rozšířená v medicíně. Často používán v gynekologii zavolat menstruaci.
  • Vitamíny E. Každý zná pozitivní účinek Vitamín e za měsíc S jejich zpožděním.
  • Vitamíny B
  • Karoten.
  • Soli draslíku, vápníku, železa.

zjistit, Jak vařit devět k volání měsíčně, Jít na článek na odkazu.

Luke a zdraví žen

V gynekologii mají také cibule a jeho lupa společnou žádost.

Tampony s cibulovou buničinou jsou zavedeny uvnitř, kdy erozi děložního čípku.

Sedící paprsky z bývalých cibulek se aplikují s některými bakteriálními a plísňovými chorobami a jako prevence vaginálního výboje.

Takový pijavý nápoj:

  • Vyvažovat hormonální pozadí a obnovit menstruační cyklus.
  • S bolestivými kritickými dny.
  • Zavolat měsíčně.
  • Při menstruaci, jejichž příčiny nejsou závažné porušení.
  • S amenorrhea a hymensstruačním syndromem (krátký, skantní, vzácný měsíčně).

Leek slupka s menstruačním zpožděním

V ženských fórech najdete velký počet zpětné vazby na Bhaw cibulové slupky, když se zpozdí měsíčně. Naznačují, že tento nástroj pomáhá vyvolat začátek menstruace i v případě hormonální nerovnováhy. To se děje v důsledku skutečnosti, že látka obsažená ve skořepině přispívají ke zvýšení tónu dělohy, která se pod svým nárazem začne aktivně smršťovat a odmítnout endometrium, čímž provokuje zahájení menstruace.

Ale stojí za to být opatrní způsobit kritické dny tímto způsobem, a předběžnou návštěvu gynekologa a zřídit příčinu porušení cyklu a zpoždění.

Nemůžete pít odvar z cibulové skořápky během těhotenství a vážných patologií sexuálního systému.

Tato metoda způsobuje měsíčně v případě menšího zpoždění (5-7 dnů) v důsledku těchto faktorů:

  1. Převedený stres.
  2. Velké fyzické a emocionální zatížení.
  3. Změna klimatu, bydliště.
  4. Nezletilý sex hormonální nerovnováha.
  5. Špatný životní styl.
  6. Nízká nebo nadváha.

Někdy výzva menstruace není nutná z důvodu porušení, ale kvůli určitým okolnostem: plánované události, dovolené, sexuální kontakt.

Pokud mluvíme o zpoždění, a má několik cyklů v řadě, pak jsou v těle vážné porušení, které potřebujete informovat specialistu.

Pokud menstruace musí být způsobena během dne, mnoho žen se uchýluje na Pulsychla. Recenze Pulsatilla při zpožděné menstruaci Většinou pozitivní.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Taková silná sada prospěšných látek kromě prospěšného jednání je schopna poskytovat vedlejší účinky. Abyste jim zabránili, musíte vzít v úvahu kontraindikace pro použití vloček z lusku vtipu:

  1. Kombinace s hormonálními léky (bez souhlasu lékaře) a jiných léků.
  2. Pro onemocnění gastrointestinálního traktu.
  3. Když alergický, tento závod nebo látky obsažené v jeho slupku.
  4. S chudým krevním srážením.
  5. Během těhotenství.

Vedlejší účinky mohou být plsti ve formě poruchy trávení (průjem, zvracení, nevolnost), závratě, alergické reakce (vyrážka, zarudnutí, svědění).

Je důležité zahájit terapii pouze po průzkumu a svolením lékaře, stejně jako jasně dodržovat dávkování a kuchař deky a tinktury nejsou v žádném a spontánním, ale podle osvědčených receptů, protože rampantních prostředků může provokovat těžké krvácení.

Přečtěte si o What Tablety jsou schopny způsobit měsíčně, Následující odkaz.

Metody vaření

Jak správně způsobit měsíční cibulové slupky, aniž by zranil tělo a obdržel správný účinek?

Existují dva osvědčené způsoby: alkoholové tinktury a dekorace. Ten se používají v 90% případů.

  1. Vezměte 2-3 lžíce cibulové kůry, abyste nalít vodokrádek, počkejte na vaření a vařit 15-20 minut. Počkejte, když bude odváže vychladnout, poté jedna hodina trvá na tom, aby ho trvala. Jíst k jídlu 0.5 brýle 2x denně.
  2. Vezměte šupku ze dvou kilogramů motého, nalijte vodu a vařte, dokud se nerozdělení nedostane bohatý hnědý odstín (jako pro malířské vejce). Úniková kapalina je přijata stejným schématem (půl šálku dvakrát denně). Tento recept nejen způsobuje menstruaci, ale také odstraní syndrom bolesti.

Ve většině případů je účinek příští den. Většinou měsíční dorazí po 24-36 hodinách. Nebyru okamžitě přestávejte pití infuze. V profylaktických účelech se používá během týdne.

Naučte se používat Laurel list zavolat měsíčně.

Jako zobrazeno recenze slabých podlah, Luke Husk - vynikající lidový agent pro volání měsíčně. Nezapomeňte, že může způsobit škodu na zdraví, pokud je samostatná léčba. Pro dosažení požadovaného účinku této metody se dohodněte na jeho použití s ​​lékařem, předem stanovení příčiny zpoždění a s výjimkou kontraindikace.