Jak užívat askorutin s hojnými a vyrovnanými obdobími

Docela často měsíčně dodala ženskou nepohodlí s bolestivými pocitem nebo hojným a dlouhým krvácením. Moderní medicína a léčiva nabízejí řadu metod a léčiv pro léčbu menstruačních poruch. To, co pomáhá a jak užívat Askorutin s menstruací řekne tomuto článku.

Místo léku v gynekologii

U ženských onemocnění a různých fyziologických podmínek, použití analgetik, spasmolitic a nesteroidních protizánětlivých činidel, jako je SHP-SHP, ibuprofen, parazitomol, analin. Mají jen dočasný symptomatický účinek. Askorutin působí na samotný problém, pomáhá upravit následující procesy:

  1. Regenerace poškozených buněk. Podporuje imunitní systém a posiluje jej během menstruace, když je ženský organismus zvláště citlivý na externí útoky.
  2. Antioxidační vlastnost. Jeho součásti očistují tělo na buněčné hladině z oxidovaných molekul a volných radikálů, které poté nemohou mít negativní vliv na stěny buněk.
  3. Prevence vzhledu krevních destiček.
  4. Snížení deformace cév, zvyšujících bariérovou funkci kapilár, což je populární u léčby vaskulárních patologií.
  5. Snížení a někdy odstranění edému a bolesti, které zabraňuje uvolňování kapalné složky plazmy z nádob v tkáni v ohniskách zánětlivého procesu.
  6. Pomoc v korekci hormonálního pozadí. Specialisté se osvědčili účinek léku na bilanci estrogenu a progesteronů, díky které se používá v komplexní terapii pro obnovu hormonálního pozadí.

Kromě použití lékařských přípravků jsou ženy často léčeny tradičnímu medicínu. Recenze na tematických fórách Nasty kopřivy s hojným měsíčně mluvit o účinnosti této trávy. Naučte se recepty dekorací v článku odkazem.

Askorutin a menstruace

Četné recenze lékařů o Askorutin s hojem měsíční mluví o velkém výkonu.

Vzhledem k tomu, že léky má příznivý vliv na hustotu stěn nádob, přispívá k koagulaci krve, pak v mnoha případech lékaři doporučují, aby se s prodlouženou nebo hojstvou menstruací.

Přípravek obsahuje dvě hlavní komponenty: vitamin C a vitamin P (kyselina askorbová a kořenová - rutin). V komplexu mají tyto látky účinný účinek, posilování stěn kapilár, v důsledku které se snižuje intenzita a načasování menstruačního krvácení. Tato kombinace přispívá k rychlé restaurování vnitřní sliznice dělohy - endometria, která chrání tělo od vniknutí a vývoj infekcí.

Stává se, že menstruace není prodloužena, ale zároveň se ztrácí značné množství krve s hojným menstruací. To negativně ovlivňuje zdraví žen a rozvoj anémie. Tento nástroj pomáhá zabránit této situaci a upravit množství ztracené krve v menší straně. Takový majetek Askanutinu má příznivý vliv na zdraví a všeobecnou blaho.

Je třeba mít na paměti, že před přijetím dat tablet je nutné konzultovat s lékařem, protože prodloužení a hojnost krvácení může být spojeno s porušováním v práci jiných systémů těla.

Pro léčbu hojného měsíčního měsíčního léku používají také. Pokyny pro použití transcase během menstruace Podívejte se do článku na odkaz.

Jak užívat Askorutin s hojnými a vyrovnanými obdobími

Ze zpětné vazby od pacientů, kteří byli léčeni Asco.tertin, lze dospět k závěru, že je to poměrně jednoduché. Před pitím těchto tablet byste měli provádět diagnostiku a eliminovat takové důvody pro krví, jako porušení hormonálního pozadí, endometriózy, endometriální hyperplazie, děložního mioma, neoplazmů jiného původu.

K léčbě tohoto prostředku uchýlil, Pokud měsíčně jít více než 7 dní a hojný Vzhledem k určitému fyziologickému stavu, stejně jako s ohledem na jednotlivé vlastnosti těla.

Zjistěte, jak se třást Hojné období v endometrióze A proč vznikají kliknutím na odkaz.

Doporučení

Před zahájením terapie se musíte seznámit s některými pravidly pro jeho recepci:

  1. Nedoporučuje se užívat lék po celou dobu: to je pitné kurzy, pozorování přestávek.
  2. Použijte prášky po jídle, pití s ​​velkým množstvím teplé vody. Je přísně nedoporučuje používat výrobu plynu pro tyto účely, kávu. Mnoho sycených nápojů obsahuje velké množství alkálie, neutralizaci působení hlavních složek.
  3. Lék se nevznikají alkoholem. Přesněji, v důsledku recepce horkých nápojů, tělo vyžaduje více vitamínu C, takže její akce nebudou stačit k vypalování krvácení.

Pokud při užívání pilulku, ztráta krve trvá více než týden, krev má jasnou barvu, pak by to mělo být co nejdříve kontaktovat specialistu.

Při startu přijímání

Začněte askorutin podporující terapii 2-3 týdny před začátkem menstruace. Je možné pokračovat do jeho aplikace a několik dní před kritickými dny a pitím během týdne od začátku nařízení nebo před jejich dokončením.

Nástroj má kumulativní účinek, protože výsledek je následující den po prvních tablet, nestojí za to čekat, jako v případě, pokud je přijmete pouze jednou.

Dávka

Správný průběh léčby a dávkování je schopna navázat pouze gynekolog, který zná všechny vlastnosti vašeho těla a menstruačního cyklu. Instrukce doporučuje používat 1-2 tablety 2-3 krát denně v závislosti na povaze a trvání krvácení.

Interakce s jinými léky

Tento věk lze brát jak nezávisle, tak v komplexu s jinými léky. Nejoblíbenější a nejúčinnější kombinací prevence a likvidace zvýšeného krvácení je askorutin a vápenatý glukonát.

Ženy se často ptají na otázky, je možné kombinovat tento lék s Cititol? Skládá se z paracetamolu, kofeinu, kyseliny acetylsalicylové, což pomáhá rychle vyrovnat se s bolestí, což často vyžaduje ženy v kritických dnech. Tyto tablety se však zředěnou krev, zvyšují tlak a expanduje nádoby, které zvyšuje menstruační krvácení. V tomto případě se berou askorutin a cititon během menstruace přijmout k zastavení druhé. Specialisté tvrdí, že taková terapie nemá zvláštní význam, protože existuje řada dalších analgetik, které nemají takový vedlejší účinek, jako z citrátu.

Pozor by měla být přijata do kombinace tohoto komplexu vitamínů s antibiotikou skupiny penicilinu, protože první zvyšuje jejich absorpci v důsledku kyselého prostředí.

V době terapie ascorutin je dodržován k omezení použití výrobků obsahujících hodně vitamínu C (rybíz, citrus, šípků), jak je plná hypervitaminózou.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Kontraindikace tohoto agenta zahrnují následující státy:

  1. Zvýšená koagulace krve, opřený trombóza, přenesená tromboflebitis.
  2. Urolitiáza, kameny a písek v ledvinách.
  3. Problémy v práci gastrointestinálního traktu, vřed, gastritidy, zvýšená kyselost.
  4. Dna.
  5. Těhotenství.
  6. Období laktace ve většině případů se vztahuje také na kontraindikace.
  7. Vysoký krevní tlak.

Nežádoucí účinky:

  1. Alergické projevy ve formě kožních vyrážek a svědění.
  2. Velké množství kyseliny askorbové může vyvolat zhoubné neoplazmy, pískové a ledvinové kameny, močový močový měchýř.
  3. Gastritida, kolitida a další gastrointestinální poruchy mohou být také projeveny v důsledku nadměrného používání vitamínů.
  4. Změny v kloubech.

Proto je tak důležité, aby se poradil lékaře před použitím přípravku a získat jmenování správného dávkování.

Recenze týkající se Měsíčních zdravotnických profesionálů a obyčejných žen naznačují jeho účinnost a dlouhodobý výsledek. To pomůže nejen normalizovat dobu trvání a hojnost menstruačního krvácení, ale bude také vynikající prevence mnoha gynekologických onemocnění.