Candid b6 - pokyny pro použití

CANDID B6 - Pokyny pro použití

Na trhu farmaceutik, výrobky indické firmy "Glenmark Pharmaceuticals Ltd.»Od CANDID B a CANDID B6 produkty B6. Tento výrobek obsahuje různé antifungální léky. Účinné látky, které jsou zahrnuty v prostředcích těchto prostředků, mají antibakteriální a antiprotozoické účinky. Candida B se vyrábí ve formě takových dávkových forem, jako je mast, smetana, krém, prášek, svíčky a prášky. Zvažte, jak používat každou dávkovou formu a její akci pro plísňové nemoci.

Farmakologická a farmakokinetická akce

Antifungální přípravky Hlavní účinnou látkou kandidace produktového řetězce je klotrimazol. Jeho silný antimikotický účinek je spojen s rozpadem syntézy fermentace v membráně houby buněk, což vede k úplnému zničení buňky. Aktivní přípravky pro patogenní dermatofyty, kvasinkové houby, patogeny multi-barevné deprivace, eresses, gram-pozitivní a gram-negativní bakterie.

V některých přípravách série Candid B6 spolu s klotrimazolem, druhou účinnou látku - becmenetazone. Samostatně, tato látka se používá v antiallergických a anti-milujících léčivech. Tyto dva látky se navzájem doplňují v antimikrobiálním účinku, uklidní záchvaty svědění, které jsou charakteristické pro plísňové infekce.

Všechny léky se používají hlavně pro venkovní použití, kromě svíček a tablet. To je spojeno s nízkou absorpcí účinné látky. S místní aplikací na kůži se klotrimazol prakticky nenachází v podkožní tkáni, ale pouze v horních vrstvách epidermis. Při intravaginálním použití je absorpce klotrimazolu v průměru 3 až 10% v závislosti na použité dávce.

Indikace pro použití

Peeling dermatitisPřípravy série CandID, které mají kompozici buď jeden klotrimazol, nebo klotrimazol s Beclometazonem, se liší v názvech, které budou vypadat níže. Ale účinek těchto látek v různých dávkových formách je stejný, takže svědectví pro použití se prakticky shoduje.

Candid Cream, upřímný mast, upřímný a candide lotion aplikované na onemocnění:

  • Peeling dermatitida;
  • Vícebarevné zbavené;
  • Dermatomikóza talířů na nehty;
  • Kandidóza;
  • Kandidóza vaginy;
  • Dermatofytium tělo, nohy, loketní ruka a hlava.

Vaginální tablety Candid B6 a svíčky Candid B6 se používají v kandidózy vagina a anorecční oblasti, trichomoniasis, vulvivaginate.

Candid d kapky se používají v upínací stomatitidě, lehké kandidoci, turmatomikózy sliznic, a také předepsané z houby kůže a nehtů.

Použití měkkých a kapalných dávkových forem série CANDID

Připomeňme, že při použití Candid B krém, krém nebo masti musí upřímnost splnit požadavky instrukcí pro použití.

Tyto léky mají venkovní použití a nemohou být použity, aby nebyly jmenovány. To znamená, že je zakázáno dělat tampony s mastí nebo smetanou pro vaginální použití.

Před zahájením zpracování je povrch postižené oblasti kůže pečlivě vymaže. Můžete to udělat pomocí běžného dětského mýdla nebo tekutého mýdla, na obalu, jehož je uveden, že pH tohoto produktu je neutrální.

Po úplném sušení purifikovaného povrchu se lék aplikuje tenkou vrstvou a kruhové pohyby, dokud nejsou zbytky prostředků.

Candidiasis vagina Zpracování musí být provedeno nejméně 2-3 krát denně. Neměli byste zapomenout, že pokud se nohy nebo mezery mezi prsty nohou roztaví, s výhodou pro dobu léčby mimo dům používat uzavřený gázový obvaz. To se děje nejen chránit místo pacienta, ale také chránit tyto okolní lidi, protože tato onemocnění má vlastnost, která má být přenášena v kontaktu;.

Kompletní léčebné období je nejméně 2-4 týdny. Poté, co všechny příznaky podkladového onemocnění jsou odstraněny, léčba pokračuje 7-14 dní. To platí zejména pro ty pacienty, kteří trpí takovým onemocněním.

Aplikace vaginálních tablet a svíček

Vzduchové lázně Candid tablety B6 a svíčky svíčky B6 ve svém jménu není marné, mají číslo "6". Použití tohoto typu dávkové formy je navrženo pro celý šestidenní kurz vaginálního použití. Balení spolu s blistrem je investován speciálním aplikátorem pro pohodlí zavedení tabletu nebo svíčky v pochvě.

Postup se provádí večer před spaním. S výhodou po zavedení během jedné hodiny nevstávej.

Jak používat aplikátor (abstrakt):

  1. Před postupem musíte jít nahoru a umýt si ruce důkladně.
  2. Aplikátor musí být užíván v ruce pouze s úzkou stranou. Aplikátory pístu táhnou až k zastavení, dát jednu tabletu nebo svíčku do širokého díru aplikátoru.
  3. Leží na zádech, lehce zatlačte a ohněte se na kolena nohy, zadejte aplikátor v pochvě v plné délce.
  4. Pomalu stiskněte píst aplikátoru. Současně je tablet nebo svíčka stlačena přímo v pochvě. Jemně odstraňte aplikátor z vagíny.
  5. Umístěte aplikátor do kontejneru s teplou mýdlovou vodou. O hodinu později se můžete dostat nahoru a opláchnout pod tekoucí vodou, poté otřete suché až další použití.

Pro léčbu plísňových onemocnění je kurz navržen po dobu 6 dnů. Někdy lékaři doporučují jediné použití vaginálních tablet nebo svíček pro rehabilitaci vagina před postupem pro podávání nebo odstranění intrauterinních spirálů.

Aplikace drogového kandidua D (kapky)

Kapky se používají pro plísňové nemoci, ve kterých je porážka orgánů a tkání vnitřní charakter. Efektivní při léčbě onemocnění, jako je stomatitida, vulvovaginitida, cystitida, prostatitida, uretritida.

Můžete použít Candide D Drops před 12 lety. Průběh léčby trvá 1-2 měsíce. V prvním měsíci berou 10-15 kapek třikrát denně. Kapky jsou potřebné v lžíci vody. Během druhého měsíce je množství dávky 10 kapek. Rozpuštěné kapky při recepci jsou zpožděny na chvíli v ústech, pak polykat.

Pro léčbu se kapky potřebují zdržet se používání výrobků, které způsobují fermentaci v žaludku. Patří mezi ně šampaňské, pivo, cukr a pekárenské výrobky z kvasnicového těsta.

Aplikace v chovných okurkách upřímný

Děti prsu v období Swarenia trpí pellery Candidiasis. Dává jim konstantní úzkost, svědění, průměry, podráždění a zarudnutí na kůži. V tomto onemocnění, pro období léčby, je nutné opustit používání plenek. Použít večeři u novorozenců je povoleno od prvních dnů. Použijte nástroj ne více než 2-3 krát denně. Před použitím se dětská kůže umyje teplou vodou s dětským mýdlem a suší se. Ráno a večer musíte udělat dětskou koupelnu.

Zpočátku, když používáte prášek, se Candad dítě zažije nepohodlí, mírný pocit spalování, který bude brzy projít jako lék z hlavního onemocnění.

Kontraindikace pro použití jakýchkoliv prostředků zahrnují alergie na jeden ze složek kompozice přípravků, odmítnutí používání během menstruace a během těhotenství. Před použitím je žádoucí studovat anotaci léku a dodržovat všechna bezpečnostní opatření, když se vyskytnou neobvyklé příznaky.

Analogy série CANDID

V současné době jsou drogy z drozd velké množství, ale existují ruské analogy candidových léků (hlavně na Candid B krém a tablety Candid B6), které jsou mnohem levnější než původní lék. Tyto léky zahrnují smetanu a masti, vaginální tablety clotrimazolu, krém zvětšovacího krému vyrobeného pod klávesou MNN clotrimazol. Zahraniční analogový svícen - to je krém, clotrimaran, candidaders, imidylová krém a mnoho dalších.

Nejběžnější formou aplikace je smetanová jako nejvhodnější pro použití. Recenze na Candid Creed většinou pozitivní. Pacienti si všimnou zlepšení na 3 den přihlášky krému, který by spuštěn forma by nemělo být nemoc. Nejdůležitější věcí není dát šíření onemocnění na větší oblasti. Včas se začal léčba zcela vyléčena plísňovým onemocněním, neopouštět a stezka z houby.