Indikace pro účely kafrového oleje: návod k použití

Caffor Olej je suspenze sestávající z rafinovaného slunečnicového oleje a krystalického krystalického ohřívače. Olejový roztok (10%) se používá s terapeutickým cílem pro eliminaci bolesti ve svalech, zlepšení krevního oběhu, aktivace metabolických procesů v tkáních, varováním žilní stagnace. Kamfora je přítomna v mnoha kosmetice, ale nejoblíbenějším kaghorovým olejem využívá největší popularitu. Pokyny pro použití označuje výrazný klinický účinek při lokálním použití léčiva.

Indikace pro použití

kafrHlavní složkou léku je kafr, který má vzrušující účinek na centrální nervový systém, je aktivní stimulátor krevního oběhu a dýchání. Dráždivý účinek kofřizačního oleje na kůži je způsoben působením kyslíkové molekul v něm obsažené v něm, které mají vysoký oxidační potenciál.

Aktivní složka ničí buněčné membránové patogenní mikroorganismy, což způsobuje zánětlivé procesy v těle. Kamfora má pozitivní vliv na srdeční sval (myokardu).

Indikace pro účely kafrového oleje je onemocnění, jako je:

  • zánět pohrudnice;
  • zápal plic;
  • mastopatie;
  • chronická kardiovaskulární onemocnění;
  • infekční a zánětlivá onemocnění reprodukční sféry;
  • hypotenze.

Cafforový olej pro zastavení laktaceKamfora má pozitivní vliv na inicializaci těla: potravinářské výrobky, chemické sloučeniny, léky (narkotické a spící pilulky). Cafforový olej je nepostradatelným prostředkem s ostrým pádem krevního tlaku.

Četné recenze žen svědčí o efektivní využití kafrového oleje zastavit laktaci během doby zotavení dítěte z hrudníku. Tento prostředek gynekologů se také doporučuje v případě potratu později, aby zastavila výrobu mléka s prsními žlázami. Pro tento účel se kafr používá ve formě aplikací pro mléčné žlázy (2-3 krát denně) až do ukončení laktace.

Olej na kafrový olej se používá při léčbě onemocnění reprodukční sféry. Má protizánětlivé, regenerační, antioxidant, onkoprotektivní účinek.

Lékařské tampony S olejovitým roztokem kemphor může být použit k opravě poruch menstruačního cyklu, eliminovat bolestivé pocity ve formě premenstruačního syndromu, stejně jako s onemocněním, jako je:

  1. Cervicitis;
  2. Kolpit;
  3. cervikální erozi;
  4. infekční a zánětlivé procesy v orgánech malé pánve;
  5. cystitis-;
  6. Salpingitida a salpingoforit.

Camphoring TamponsTampony s představenými kafrovým olejem hluboko do pochvy v noci. Terapeutická léčba by měla být prováděna na konci menstruace pro dosažení požadovaného účinku. Tampony jsou vyrobeny z gázové turb, namočené s 10% kafrovým olejem.

Těhotné ženy nedoporučují používat olejové tampony s kemphorem v důsledku dráždivých na sliznici pochvy a čípku. Caffor Oil pro venkovní použití těhotné ženy používají pouze po konzultaci s gynekologem.

Nezávislé užívání léku ohrožuje výskyt komplikací ve formě zvýšeného tónu dělohy, alergické reakce (urtikárie), křeče, excitace centrálního nervového systému.

Caffor Oil během mastopatie

kafrRodičovská medicína v léčbě Mastopatie se těší. Camphor Oil Během mastopatie se používá k mazání mamarchových žláz a lehkých masáží. Penetrace přírodní složky v podkožní tkáni stimuluje odtok lymfy, zlepšuje krevní oběh, zabraňuje venózní stagnaci.

Nicméně, použití kamphor u žen s Mastopatií bez předchozí konzultace ošetřujícího lékaře je nepřijatelné. Strukturální změny v prsu vyžadují pozornost, takže lékař upraví léčebné schéma po předběžné kontrole úřadu.

Výrazná alergická reakce, vzhled bolesti, zvýšení velikosti těla, změna povahy výběru z bradavek vyžaduje ukončení užívání léčiva a přechod na odlišný léčebný schéma jmenovaný lékařem.

Olej plátky mazaných prsou nebo aplikovány na namočené ubrousky. Postup je žádoucí provést před spaním.

Caffor Oil se také používá v kombinaci s jinými přírodními komponenty:

  1. Dobrý terapeutický účinek má kafr v kombinaci s čistotou ropy. Pro jeho přípravu je nutné tavit 1 st. Lžíce másla a směs od 1 h. Spoonful byliny chiurela ztráta v prášku. Připojte oleje v poměru 1: 1. Výsledná suspenze se aplikuje na gázy nebo lněné ubrousky pro náplň na hrudi. Průběh terapie je určen pro průběh 7-10 postupů.
  2. Podobný efekt má kafrový olej v kombinaci s jmelí práškem nebo matkou a samotnější. Terapeutická suspenze se připravuje podobným způsobem.
  3. Pokud k tomuto médiu (2 hodiny. L.) Přidat 1 st. lžíce medu a 2 st. Lžíce mouky, můžete připravit terapeutické dorty, které se vztahují na bolavý prsa po dobu 10 dnů (nejlépe v noci).
  4. Mazací hrudní žlázy mohou být kafrovým olejem připojen k apilexové masti v poměru 1: 1.
  5. Lněná semena obsahují lignin, který v kombinaci s kafrovým olejem má protizánětlivé, antioxidační účinek. V vařeném šroubu (1. st. Lžící semen na 100 ml vody) přidejte 1 h. Lžíce ořezávacího oleje a výsledná suspenze impregnují ubrousky pro aplikace. Olej může být nahrazen alkoholem na kafr ve stejném poměru. Bitva promažte bolestivé prsa s lehkými masážemi. Průměr terapie v průměru je 2 týdny.

Homeopatie nenahrazuje tradiční schéma léčby přípravkem Mastopatie. Přípravky na bázi zeleniny používají symptomatické pouze po konzultaci s navštěvujícím lékařem.

Kontraindikace

Stejně jako jakýkoli léčivý činidlo, Camphor má kontraindikace:

  • migréna;
  • horečka;
  • Křeče (včetně epilepsie)
  • závratě nejasných genů;
  • bušení srdce;
  • Nedostatečná generace mléka u žen v laktačním období;
  • otevřené rány;
  • infekční zánětlivé procesy na kůži;
  • Individuální tělesná citlivost na kafr.

CapsicaPodobná koncentrace Camphor obsahuje takové léky jako:

  1. Super Plus;
  2. Kapslíky;
  3. Kamphor mast;
  4. Kemphocin;
  5. Renervol;
  6. Vitaon.

Uvedené prostředky v kombinaci s jinými přírodními složkami jsou mírnější, mohou být použity pro tření na bolestivé, hypertizované oblasti v nepřítomnosti kontraindikací.

Camfora v roztoku alkoholu působí agresivněji než mast nebo kafrový olej. Nicméně, pokyny pro použití zahrnují podobný systém použití.

Cafforový olej má dostatečný terapeutický účinek pod podmínkou řádného použití podle svědectví a doporučení zúčastněného lékaře. UPOZORNĚNÍ Pro použití a dodržování dávkového režimu zabraňuje riziku možných komplikací.