Pokyny pro použití vubenzim v gynekologii

Antibakteriální a hormonální terapeutické přípravky jsou vykázány jako nejúčinnější způsob léčby gynekologických onemocnění. Seznam vedlejších účinků v důsledku jejich aplikace má negativní dopad na tělo. Vobenzym (návod k použití v gynekologii) umožňuje posoudit přínosy léčby na základě proteolytických enzymů. Vysoce aktivní komponenty obsažené ve složení vanzymu nejen zvyšují účinek základních terapeutických přípravků, ale také eliminují vedlejší účinky způsobené jejich dlouhodobým použitím.

Co je lék

Lék produkovaný německou farmaceutickou společností Mucos Pharma je reprezentována ve formě tablet se specifickým zápachem. Pro zajištění maximálního účinku tabletu pokrytého střevním solubem.

Jedná se o kombinovaný lék, skládající se z rostlinných a živočišných enzymů. Skládá se z proteolytických enzymů získaných z ananasu (bromelny) a papaysie (papain), stejně jako z pankreatu (Pankreatin, hymmotrypsin, lipáza, amilas, rutin).

Vobenzym je silný imunomodulátor, který má protizánětlivé, analgetické, fibrinolytický účinek. Drug má účinek anti-e-efektu, zlepšuje mikrocirkulaci v ohně zánětu. Lék na bázi enzymu působí pozitivně na antitoxické funkci jater, obnovuje aktivitu hepatocytů, dezinfekcí a odvozuje toxiny z těla, výměnných produktů, alergenů a volných radikálů.

Vobenzym v gynekologii se používá v komplexní terapii pro léčbu onemocnění reprodukční sféry v akutní a chronickém stádiu, stejně jako nezávisle, aby se zabránilo možnému recidivu v období obnovy.

Indikace pro použití

Wobensim ovlivňuje základní fyziologické procesy v těle:

  • Zlepšení metabolismu, tukového metabolismu, zvyšování lipidů s vysokou hustotou;
  • aktivace imunitního systému;
  • zvyšování úrovně účinnosti antibakteriálních léčiv zvyšováním antimikrobiální imunity;
  • Eliminace vedlejších účinků v důsledku použití antibakteriálních a hormonálních přípravků (alergická reakce, dysbakterióza);
  • Zabránit vývoji tromboembolických komplikací;
  • Pozitivní vliv na červené krvinky, jejich volný pohyb v systémovém krevnímivu;
  • Prevence adhezivních procesů snížením množství fibrinu, jakož i keloidních formací;
  • Zvýšená odolnost organismu po chirurgickém zpracování gynekologických onemocnění, rehabilitace rehabilitace.

Indikace na jmenování vobenzymu je:

  1. Zánětlivé procesy v děloze a jejích přívěscích (adnexitida). Wobenzym má protizánětlivý a antietnický účinek, varuje vývoj adheze a obstrukce potrubí. Snižuje riziko ektopického těhotenství a obecného porušení reprodukční funkce.
  2. Endometritis. Lék zlepšuje krevní zásobení tkanin, průtoku krve, metabolické procesy, eliminuje otoky a stagnaci v děložní dutině, zabraňuje tvorbě hematomu, zvyšuje lokální imunitu. Je třeba poznamenat jeho analgetický účinek v důsledku rozkladu biologicky účinných látek způsobujících bolest. Komplex s antibakteriálními léky snižuje podmínky léčby a rehabilitace, zabraňuje opakování onemocnění.
  3. Zánětlivé procesy v pochvě a v čípku (Colpit, atrofická vaginitida, bakteriální vaginóza, krční dysplazie, chronická cervicitida). Wobenzyme aktivuje regeneraci sliznic, urychluje epithelizaci poškozených ploch a mikrocirkulace v krevních cévech. Pozitivní účinky léků v integrované terapii pro léčbu chlamydie, mykoplazmózy a další bakteriální a virové infekce jsou uvedeny. Účinnost léčiva je způsobena schopností zvyšovat koncentraci antibiotik v ohnisku zánětu.
  4. Neplodnost, výsledkem v důsledku opakovaného zánětlivého procesu v vaječnících, dělohy a děložních potrubí. Vobenzym potlačuje tvorbu kolidových jizev a adheze, přispívá k volnému průchodu oplodněného vejce do děložní dutiny. Eliminuje vedlejší účinky substitučního hormonu terapie, včetně antikoncepce.
  5. Cévní poruchy v menopauzálním období. Wobenzym obnovuje mikrocrkulační hemostázu, aktivuje destičky, zabraňuje tvorbě velkých agregátů, které ucpávají malé cévy. Lék má regulační účinek na jaderné buněčné fragmenty cirkulující v systémovém krevním řečišti, na rozdíl od Antiagrantů, vanzim neporušuje žaludeční sliznici a 12-rosózu. Tento lék je nepostradatelný jako prevence cévních poruch ve stáří.
  6. Období těhotenství. Wobenzym má příznivý vliv na tělo těhotné ženy. Zvyšuje rezistenci tělesa během období hormonální restrukturalizace, snižuje projev gestózy, eliminuje otoky. Gynekologové poznamenali svůj pozitivní vliv na mikrocirkulaci placenty: Zlepšení zásobování krve, snižování rizika trombózy.
  7. Chirurgické manipulace (potrat, škrábání). Enzymy obsažené v léku urychlují obnovu poškozených tkání, zabraňují tvorbě jizev keloidy, snižují riziko infekčních komplikací.
  8. Trombóza plavidla v období po porodu. Wobenzym doporučuje, aby ženy trpící rozsáhlou trombózou vita plavidel a jiných drobných pánevních orgánů, křečové žíly, vrozené a získané patologiemi. Drogu zahrnuje komplexní terapii zaměřenou na prevenci vývoje trombotických komplikací.
  9. Předmenstruační syndrom. Tento lék je považován za eliminovat nepříjemné symptomy v premenstruačním a menstruačním období. Wobenzym má protizánětlivý účinek anti-edém na reprodukční orgány, eliminuje bolest v oblasti dělohy a přívěsků, stejně jako v mléčných žlázách během mastopatie.
  10. Mastopatie. Lék snižuje závažnost syndromu bolesti a zvyšuje účinek použití patogenetické terapie.

Vlastnosti použití léku

Vobenzym

Dávka léčiva a doba trvání léčby stanoví navštěvující lékař na základě dějin pacienta historie. Posouzení závažnosti onemocnění, gynekolog vyvíjí individuální schéma recepce léčiv, který jej upravuje v průběhu terapie.

S mírným závažností je vobenzym předepsán v dávce 3-10 tablet třikrát denně po dobu 2 týdnů a více, upraví dávku směrem ke směru redukce. Celková doba léčby v tomto případě nepřesahuje 3 měsíce. V prvních třech dnech nemoci je doporučená dávka 3 tablety třikrát denně.

Pokud se onemocnění vyskytne tvrdě, počet zajišťovaných tablet se zvyšuje na 10 kusů denně. Po zlepšování fyziologických ukazatelů jsou omezeny na recepci 5 tablet třikrát denně. Průběh léčby může trvat až 6 měsíců. Gynekologové typicky doporučují užívat tyto lékové kurzy v komplexu se základními terapeutickými přípravky.

Během období rehabilitace, po antibakteriální nebo hormonální terapii, Vobenzyme je předepsán profylakticky obnovit přírodní mikrobiální scenérii střeva a vagíny. Medicína trvá 10-14 dní třikrát denně. Po převedených záření nebo chemoterapie se dávka Vobenzymu zvyšuje na 15 tablet denně, rozdělená do 3-4 recepcí.

Dlouhodobá praxe používání vobenzyme označuje dobrou snášenlivost léčiva s pacienty různého věku.

Wobenzym může vyvolat individuální supersenzitivitu těla ve formě:

  • alergická reakce (kopřivka, erytém, svědění, hyperhydróza);
  • nevolnost, zvracení, obecná dyspepsia jevy (nadýmání, průjem);
  • zvyšování nebo snížení chuť k jídlu;
  • Změny v konzistenci a vůni carte.

Zaznamenané vedlejší účinky jsou velmi vzácné. Obvykle se snížením dávky vobenzymu nebo jeho separace pro několik dalších technik jsou samostatně vyrobené.

Vzhled exacerbace onemocnění v prvních dnech léčby není důvodem pro zrušení léčiva. Terapie pokračuje, dokud se neobjeví první známky remise. Dosud neexistují data o předávkování tohoto léku. V přítomnosti podezřelých příznaků je povinné konzultovat s účastnickým lékařem.

Během těhotenství a kojení je vobenzym užíván s extrémní opatrností pod dohledem zúčastněného lékaře.

Omezení účelu léčivého přípravku jsou:

  • Silná patologie jater, ledvin, srdcí;
  • Syndrom malebký syndrom glukózy-galaktosy;
  • podmínky spojené s vysokým rizikem krvácení (včetně krvácení během těhotenství);
  • Individuální nesnášenlivost na lék.

Použití vanzymu v komplexu se systémovými léky má výrazný účinek v rané fázi onemocnění. Nezahrnuje základní terapii, ale zvyšuje účinnost antibakteriálních a hormonálních léčiv zvýšením koncentrace účinných látek v ohnisku zánětu, má stimulační účinek na imunitní systém.