Analýzy před stravováním erozního čípku

Diagnostika, včetně různých analýz a výzkumu, připojené k nezbytnému v gynekologii. Pomáhá identifikovat současné patologické procesy, orientovat se na léčebné metody, vyhodnotit účinnost terapie.

V gynekologii se aplikují různé analýzy a diagnostické metody laboratorních i instrumentálních metod. Důležitou úlohou je provádět analýzy před přípravou na chirurgický zákrok, zejména kování čípku. Je známo, že před jakýmkoliv chirurgickým zákrokem, například diathermokoagulace, musíte být pečlivě vyšetřeni.

Zapalování zahrnuje několik způsobů expozice patologickým tkáním, které způsobují jejich zničení. Obvykle o dutině říkají, když znamenají léčbu erozi, s diathermokoagulací. Zbývající techniky nejsou na jejich podstatě, ale v každodenním životě je tento termín pevně posílen. Existuje několik metod moxibustionu. Jedním z nejčastěji používaných metod moxibose je diathermokoagulace - úraz elektrickým proudem.

Erozion znamená skupinu patologických stavů děložního čípku, které se projevují tvorbou na plochu nátěrového epitelu vředů nebo skvrn. Ve skutečnosti je skutečná erozita jen jeden druh patologie, zatímco v jiných procesech je vrozená nebo získaná substituce jednoho typu tkáně pro ostatní.

Krk je jedním z oddělení dělohy, která spojuje tělo varhany a vagíny. Ochrana sterilní dutiny dělohy z infekcí poskytuje cervikální kanál pokrytý vrstvou válcových buněk a žlázy obsahující hlen.

Specialisté přidělují viditelnou vaginální a neviditelnou část cervikálu. Vaginální část, vizualizovaná během inspekce, lemované vícevrstvým plochým epitelem.

Dva typy epitelu se liší textury a barvy. Cylindrický nebo kubický epitel má sametovou strukturu díky malým žlázám a červeným. Plochý epitel se vyznačuje světle růžovou barvou a lesklým hladkým povrchem. Neviditelná transformační zóna spojuje dva typy tkanin. S některými patologiemi se posouvá a je viditelný při zkoumání gynekologa.

Eroze může proudit v jednom ze tří možností.

  • Vrozená verze eroze je detekována u dívek a dívek do 25 let. To je vada, která se vyznačuje červeným, hladkým tvarem a nepřítomností zánětu. Vrozená eroze - výsledek nesprávného rozdělení plochého a válcového epitelu. Intrauterinní poruchy určují povlak vaginální části cervikálních válcových buněk.

Vrozená eroze nepotřebuje léčbu v nepřítomnosti zánětu. Tato ektopie obvykle zmizí nezávisle po zrání epitelu a normalizaci požadované úrovně hormonů. Pokud se skvrna nezmění, infekce je obvykle spojena s erozí. Takový stav vyžaduje léčbu léků.

  • Pravá erozi se vyznačuje tvorbou povrchu rány krycího epitelu. Tento vřed je často výsledkem infekce, popálení nebo traumajismu. Vada je diagnostikována extrémně zřídka, která je způsobena krátkou dobou jeho vývoje.

Během dvou týdnů se skutečná erozi léčí. Pokud se zotavení dojde správně, neexistuje žádná stopa z erozivní vady. Často je však pozorováno nepravidelné hojení a rána je zpožděna válcovými buňkami. V případě diagnózy skutečné eroze je léčba zaměřena na odstranění faktoru poškození tkanin a jeho regenerace.

  • Etopopie. Získaná ektopie nebo pseudo-eroze je výsledkem procesu hojení, ke kterému se stalo nesprávně. Na povrchu děložního čípku se objeví vada z válcového epitelu, který je často doprovázen zánětem. Pseudo-erozi podléhá chirurgickému zpracování.
Eroze probíhá skryté. Jediný příznak, který může být pozorován v eroze, je sliznice a kontaktní výboje.

Sliznost výběru je způsobena přítomností žláz na povrchu ektopie. Kontaktní výboje se objevují během pohlavního styku nebo s gynekologickým vyšetřením - obsahují krev.

Aby bylo možné určit taktiku léčby, musíte projít určitými analýzami. Tyto analýzy a přípravu léčby jsou nezbytné. Analýzy pomáhají eliminovat precancerózní procesy a související onemocnění. Analýzy jsou diskutovány jako přípravu na kauterizaci, která se často používají v ektopii.

Výkonnost analýz není pouze příprava na způsobení. Analýzy v rámci zkoušky vám umožňují odhalit příčinu erozivní skvrny děložního čípku.

Odborníci přidělují následující důvody, které lze určit při odevzdání analýz pro přípravu léčiv.

  • hormonální poruchy;
  • intrauterinové poruchy;
  • infekce;
  • Mechanická poranění během škrábání, potraty, obtížné práce;
  • Slabá imunita.

Často eroze vzniká z dívek, kteří brzy začali sexuální život. Dívky cca do osmnácti let, cervikální tkanina je nezralá a náchylná k poškození, stejně jako náchylné k infekcím.

Analýzy

ECTOPIA ve většině případů se doporučuje léčit pomocí zapalování, před kterým potřebujete připravit. Před zapalovacím postupem se v přípravě zobrazují analýzy. Obecně je možné připravit se na dutinu tím, že předáváním potřebných analýz.

Analýzy pro moxibustion eroze děložního čípku zahrnují:

  • stěr na onkocytologii, flóře a bakposposev;
  • PCR pro sexuální infekce;
  • Biopsie v procesu provedení kolposkopie.

Příprava na zapálení erozi čípku se provádí před následujícími zákroky chirurgie.

  • Diathermokoagulace. Před příčinou děložního čípku musí být připraven proud a předán potřebnými analýzami. Zejména musíte vyloučit předsudek. Diathermokoagulace je považována za poměrně traumatickou migrační metodu. V důsledku diathermokoagulace se vytvoří krust.

Analýzy před stravováním erozního čípkuPlné hojení je pozorováno do dvou měsíců po diathermocoagulaci. Aby nedošlo k žádné komplikaci, příprava před použitím cervikální erozi v metodě diathermokoagulace zahrnuje analýzy pro vyloučení infekcí.

  • Kryodestrukce. Na rozdíl od diathermokoagulace, s tímto způsobem moxibustionu, dojde k poškození čípkových sekcí. Předtím, než musí být postup připraven zejména pro zapálení, aby se odhadoval velikost eroze děložního čípku. Pokud je vada nezbytná, migrace bude neefektivní.
  • Laserová odpařování. Před příčinou laseru musíte připravit a určitě udělat biopsii. Důvodem je skutečnost, že pod laserovou odpařování se patologická tkáň odpaří a histologická diagnóza bude nemožná. Příprava také zahrnuje analýzy pro eliminaci prekancerózních procesů.
  • Rádiová vlna Moxibustion. V moderní gynekologii je tato metoda považována za nejúčinnější a jemný. Dopad se provádí bezkontudně, pomocí surgitronového aparátu. Zapalování zahrnuje standardní přípravu pro chirurgický zákrok.
Před příčinou například diathermokoagulace, musíte pečlivě připravit. Příprava zvýší účinnost léčby a eliminovat komplikace.