Nízké uspořádání dělohy

Poloha dělohy je nezbytná pro diagnózu gynekologických onemocnění. Pokud je dětský orgán mírně posunut během menstruačního cyklu, není to považováno za znamení patologie, ale pokud se děloha nachází nízká neustále, pak tato situace znamená, že se rozvíjí patologický proces, je to zvláště nebezpečné během těhotenství.

Koncepce normy

Jestliže jste pravidelně a správně zkontrolovali Cervix, lze poznamenat, že je to poměrně mobilní, jeho umístění a struktura se liší v závislosti na fázi menstruačního cyklu, což vám umožní naplánovat těhotenství.

Pro určení umístění krku musí být kontrola prováděna denně.

  1. Mělo by to být předem umýt ruce, zacházejte s nimi s antiseptikem, můžete použít vodní mazivo.
  2. Udělejte si pohodlnou polohu - přesně určit nízký nebo vysoce umístěný krk, je lepší sedět na okraji lázně nebo židle, nohy se šíří nejvíce co nejvíce.
  3. Jemně představte 1-2 prsty v pochvě, palpát krk.

Pokud je krk blízko výstupu z vaginy - co to znamená? Nízká lokalita znamená, že ovulace ještě nepřicházela, znamená to, že koncepce je nemožné.

Cervix se nachází nízká během menstruace, ihned po nich a před nimi. V případě nemožnosti palby krčního oddělení - to znamená, že děloha se nachází vysoko a je v fázi ovulace.

Tělo je sníženo pod obvyklým těhotenstvím v počátečních obdobích v důsledku zvýšené alokace progesteronu.

Přišla diagnostika krku krku musí být pečlivě, nakrájíme na nehty, nečiní ostré a spěšné pohyby. Ve podezřelém těhotenství by měla být zastavena nezávislá inspekce.

Nízká lokalita

Děloha je v nestabilním, zavěšeném stavu, drží tělo svalu pánevního DNA. S oslabením jejich tónu, kvůli častým potratům nebo těžkým porodem, s cystem, misou nebo fibromyomem se posouvá dolů - to znamená, že začal, bez včasného zacházení se její plná ztráta může nastat bez včasného zacházení.

Uterus se nachází nízká - jako onemocnění se vyvíjí.

  1. V počáteční fázi je zkreslení dělohy vzhledem k anatomickými hranic téměř bez povšimnutí, neexistují žádné příznaky onemocnění, aby se závěry o přítomnosti patologie mohly být schopny.
  2. Ve fázi jeviště je děloha dostatečně nízká, znamená to, že se závažným rovnáním může dojít k částečné ztrátě se vzpíráním.
  3. Na stupni III diagnostikovat neúplnou ztrátu, to znamená, že vysídlené úřady mohou být odpuštěny nezávisle.
  4. Ve fázi jeviště se děloha nachází velmi nízká, to znamená, že se stalo úplné ztráty.
Stav dělohy ovlivňuje věk: starší žena, tím nižší je dětský orgán snížen. Posunutí je způsobeno nadměrnou hmotností, častou zácpou, hormonální nerovnováhou. Uterus je nízký v období postmenopause.

Nápisy

Pokud se děloha nachází nízko do vstupu v pochvě, se objeví charakteristické symptomy, ignorovat, což nemůže být.

Nízké uspořádání dělohyZnačky označující nízké místo:

  • Konstantní bolest tahání, raulující povaha různých stupňů intenzity může být dána k sakrální nebo bederní páteře;
  • Do pochvy je pocit přítomnosti cizího těla do vaginy;
  • Žena se zabývá častým nutkáním vyprázdnit močového měchýře prázdný, během močení a pohlaví kontakty existují nepohodlí;
  • Je-li orgán umístěn nízký, objem výboje se zvyšuje, někdy v bílých injekcích krve jsou přítomny v bílém.

Satelity s nízkou polohou jsou zácpa, bolestivé a hojné měsíční, selhání cyklu, opakující se drozd, častý zánětlivý proces malých pánevních orgánů.

Patologie během těhotenství

Jak nebezpečné je nízká umístění dělohy během těhotenství? Pokud je děloha nízká, není přímým kontraindikací pro těhotenství, gynekolog, zpravidla vyhodnocuje polohu těla individuálně a v procesu těhotenství pozoruje tok tělesa dělohy. V případě příliš nízké vynechání se provádí soubor opatření zaměřených na zachování těhotenství.

Důsledky nízkého dělohy u těhotných žen:

  • potrat v počátku;
  • zvyšování pravděpodobnosti infekčních patologií;
  • Komplikace proctologické povahy - zácpa, kolitida, meteorismu, inkontinence;
  • Stagnace, křečové žíly - rozvíjejí se v důsledku průtoku krve;
  • Vzhledem k tomu, že plod roste, děloha bude i nadále směnit, pád zcela nízký, což je plné pádu.

Pokud je děloha nízká, znamená to, že žena bude muset pozorovat režim postele po 12 týdnech do konce těhotenství. U žen s podobnou diagnózou, závažné komplikace často vznikají po přirozené dodávce, takže lékaři doporučují dělat Caesarean sekci.

Léčba

Jedním z nejlepších a účinných prostředků - obvaz, který podporuje svalový orgán v přírodní poloze, snižuje zatížení na jiných orgánech, páteře, přispívá k jednotné distribuci hmotnosti.

Hlavní terapeutické metody:

  • Kegel gymnastika - cvičení, jejichž působení je zaměřena na posílení svalů pánve, tisk, hýždě;
  • Instalace pesary - jednoduchý způsob léčby, plastový kroužek spolehlivě upevňuje orgán v požadované poloze;
  • Chirurgická korekce se obvykle provádí po dodání.

Nízké uspořádání dělohyJako další způsoby léčby mohou ženované ženy používat trávu v kouři - 5 g drcených surovin pro naplnění 400 ml vody, nechat 8 hodin, napětí. Vezměte si 70 ml třikrát denně denně 30 minut před jídlem. Pomoc a posezení s Dope - 5 st. L. Byliny nalijte 5 l vody, vařte čtvrt hodinu na slabém teplu, ochladit až 35 stupňů. Trvání postupu -15 minut. Proveditelnost použití netradiční medicíny by měly být projednány s navštěvujícím lékařem.

Umístění dělohy je indikátorem, který podléhá pozorování, zejména během těhotenství a menopauzy. Často může být děloha umístěna nízká, pokud žena posunula hodně narození. S včasným manipulací s lékařem můžete vyléčit nemoc s konzervativními metodami, gymnastika. V provozní fázi bude vyžadována chirurgická intervence, dlouhodobá obnova.