Léky z eroze děložního čípku

Diagnóza "eroze čípku" často vede ženu na dlouhodobou léčbu a obnovu procesu. Proces léčby erozivního krčníku epiteliálního epitelu epitelu zahrnuje jak kombinovanou podporu bez léčiva a fyzikální, chemické metody dopadu na krbu. Pro léčbu cervikální eroze se používá několik skupin léčiv: hormonální činidla, imunomodulátory, lokální antiseptika, antibiotika, antivungální léky, antivirové léky, probiotika, jednotka pro hojení rány, a folkové léky a rostlinné komponenty.

Jak je erozi čípku dělohy konzervativně, jaké léky se používají. Nejlepší čas na léčbu erozi čípku je považován za šestý - desetinový den měsíčního cyklu. Pro každou jednotlivou léčbu pacientů a léky jsou vybrány individuálně. Všechny drogy - pilulky, injekce a svíčky - budou mít prospěch pouze v případě, že jsou přiděleny gynekologovi a jejich účinnost bude neustále kontrolována.

Léčba léčby tohoto onemocnění je rozdělena do tří fází:

  • eliminovat faktor, který vedl k vzniku eroze;
  • Epiteliální válcové buňky jsou zničeny pseudo-erozií (ektopie) nebo ovlivňují ránu s pravou erozí v chirurgickém způsobu;
  • Uzdravení rány a monitorovat dovozy půjčovat s normálním vícevrstvým epitelem.
Léčba přípravků proti erozi cervikálů se provádí pouze po stanovení typu eroze a jeho cytologické struktury, pro které je PAP test a povinná studie na používání StIS.

Antivirové nástroje

Důvodem pro erozi krku jsou viry jednoduchých herpes, CMV, papilomaviry různých typů. Proto první z průzkumů jmenovaných s touto patologií testuje viry, a ne jen bakterie. S pozitivními ukazateli jsou předepsány antivirové léky.

Nejoblíbenější v gynekologii je moderní antivirový medicína Panavir, který se vyrábí ve formě gelu a injekce. Lék se používá zpravidla po chirurgickém zničení krb pro prevenci opakování erozi čípku. Panavir potlačuje replikaci viru a zabraňuje dalšímu progresi procesu.

Imunomodulátory

Pokud erozi čípku inicioval virus, pak kromě antivirových léků jsou předepsány imunomodulátory, zvyšují imunitní síly těla a zvyšují schopnost odolat intenzifikaci infekce. Stejně jako imunomodulační činidla jsou předepsána chlamydií, ure- a mykoplazózou, vaginální dysbiózou, která jsou doprovázena erogenem děložního čípku.

V gynekologii, přípravy lidského rekombinantního interferonu ve formě čípků a injekcí - Viferon, Kipiferon, Cycloferon, genteron a t.D. Používají se také interferonové induktory - léky, které stimulují výrobu vlastního interferonu - gropinosinu, kagelinu a t.D. Vzhledem k tomu, že viry potlačují interferonové produkty s leukocyty, které mají být vynásobeny, účelem těchto léků je plně rozumný.

S těžkým průtokem nebo opakující se erozi čípku je léčba doplněna imunostikulianty, například polyoxidem, t-aktivistem, tylamimalinem, lycopeidem atd.D.

Antibiotická a probiotická terapie

Houba a bakteriální mikroflóra také často způsobuje erozi děložního čípku. To může být oba houby kandidáta rodu a Chlamydia, Trichomonas, Stafilo a Streptococci, střevní hůlka, enterokoky. Proto předepisování léků je mikroflóra vagíny určena a v případě potřeby léčit ženu s antibiotiky obecného použití, po které normální mikroflóra je obnovena probiotikami.

Po obdržení výsledku citlivosti vybrané flóry, lékař předepisuje antibiotika, která se nejčastěji používají v gynekologii:

  • Tetracyklin (unidox);
  • Josamamicin (Vilplerafen);
  • Ornidazol;
  • offloxacin, norfloxacin, ciprofloxacin;
  • Azithromycin.

Často důvodem eroze čípku je plísňová mikroflóra. Pak lékař předepisuje antifungální léky jak ve společných, tak lokálních aplikacích:

  • Tablety difluzol, diflukan, flukonazol a analogy;
  • Kombinovaná akční čípky - Terezhin, Rumizol, Heikonon, Polizinaks, Ginesol a další.

Antibility mají tendenci se úspěšně vyrovnat s jejich úkolem - destruktivní vliv patogenní mikroflóry. Ale negativní strana použití těchto léků je potlačení nejen patogenních, ale i normální flóry. Proto se spolu s jmenováním antibakteriálních léčiv a po nich, bifido a laktobacilli léky používají v povinném. Normální mikroflóra je na ochranu infekční bezpečnosti ženské gynekologické dráhy a léčba cervikální erozi bez probiotik povede k relapsu.

Hormonální drogy

Onemocnění začíná kvůli narušenému hormonálnímu pozadí ženy. Proto jsou hormonální léky předepisovány, aby se odstranily příčiny výskytu nemoci a časné regenerace pacienta.

Za tímto účelem lékař jmenuje inspekci na obsahu v těle pohlavních hormonů. Po dobu 2-5 dnů by měl cyklus pacienta projít krví na takových hormonech jako estradiol, volný a obecný testosteron, dea-sulfát, 17-he-progesteron, FSH, LH, prolaktin. Na 21-25 dní cyklu (po 6-9 dnech po ovulaci) zkontrolujte úroveň progesteronu. A je také nutné prozkoumat profil štítné žlázy - provést krevní test pro alespoň TSH, volný tyroxin nebo podle uvážení lékaře celé spektrum hormonů a ukazatelů štítné žlázy.

Po obdržení výsledků se gynekolog jmenuje antikoncepce nebo jiného typu hormonální léčby. Léky jsou vybrány individuálně. Při detekci hypotyreózy jsou užívány přípravky Tyroxin.

Léčení Salovagin

Mezi nejúčinnějšími cytotoxickými léky se odlišují Solkovaginem, který má mnoho výhod ve srovnání s jinými drogami. Zvláště zřejmé, že jeho výhody při léčbě pacientů, kteří nenarodili.

Aplikace léků se vyskytuje pod kolposkopickou kontrolou. Lék se aplikuje po zpracování postižené oblasti kyselinou octovou za účelem stanovení přesných hranic erozi. Pak si vezmou sterilní tampon, který je impregnován lékem a na několik minut vstoupí do pochvy. Po uplatňování je tvořena krusta, pod kterým začíná zdravý epitel roste.

Použití tohoto léku nevede k jizevám a různým deformacím. Před kontrolním vyšetřením se specialista nedoporučuje mít koupel a živý sex. Kromě všech svých výhod má léčba Salovaginu jednu významnou nevýhodu - jedná se o relapsu erozi děložního čípku. Když erozi děložního čípku malých velikostí vykazuje droga disolbin vysokou účinnost.

Podobné působení wagotlu. Ale rozhodnutí o tom, jaký druh drog je použít, lékař vezme.

Protizánětlivá a léčebná terapie

Při léčbě eroze vyžaduje protizánětlivé léčení dělostřelectvu. Předepsat léky ve formě svíček, tamponů. Po provedení zničení zaměření eroze jsou tyto léky zapotřebí v kombinační léčbě.

Nejčastěji používaný deampanol, levomecole, methylracyl, solfirel.

Léky z eroze děložního čípkuKromě toho jsou předepsány takové svíčky jako plavidlo, fieve čípky. Přední strana - lék přirozeného původu. On je hypoalergen a prakticky žádné kontraindikace. Ve své složení Tambukan Dirt, Propolis, ženšen, kakaové máslo.

Svíčky Fito se vyznačují jeho neškodností a vysokou účinností při léčbě cervikální eroze. Lék je šetrný k životnímu prostředí a přírodní. Můžete se použít i během laktace a těhotenství.

Oddělené svíčky se těší populární. Jsou přirozené, zmírňující zánět, nezpůsobují vedlejší účinky, hypoalergenní a šetrné k životnímu prostředí.

Proč vzniká

V současné době je erozi čípku diagnostikována téměř každou druhou ženu. Nejčastěji je zjištěna během preventivních inspekcí, protože v raných stadiích nemoci nezpůsobuje žádné příznaky. Žena nemusí ani hádat o této patologii.

Doufat, že nemoc bude nezávisle nestojí za to. Eroze děložního čípku vyžaduje povinné jmenování určitých drog. Bez léčby diagnózy není dělat. Je třeba si pamatovat, že pokud není ošetřena erozi - může vést k rozvoji dysplazie a rakoviny děložního hrdla.

Erozion vyvolává jakýkoliv infekční proces - virový, bakteriální, plísň. Taková rána zvaná skutečná eroze. V případě, že se zaměření léčí nesprávně, je tvořena pseudo-erozi. Pseudo-erozi je výsledkem zranění, vrozených patologií. Eroze čípku léčí léky bez chirurgie pouze u dívek. Za vadou je pozorována a utratí jemnou léčbu.

Nepříznivý soutok okolností často vede k tomu, že skutečný vřed se neručí od sedmi až čtrnácti dnů. V tomto případě se buňky válcového epitelu objevují na postiženém místě, které jsou za normálních okolností v cervikálním kanálu. Jedná se o ektopii, která praktikující gynekologové se nazývá pseudo-erozní čípek.

Pokud to nebude bojovat s ektopií, pak cizí buňky mění vlastnosti a začít nekontrolovanou divizi. Dysplazie, která je považována za precannoschopný stát, je podrobena delší léčbě.

Léky z eroze děložního čípkuNe každá eroze jde do rakoviny, ale podle statistik před detekcí maligního procesu na krku, žena často trpí touto nemocí.

Čím dříve začíná léčba eroze děložního čípku se speciálními léky, což je výhodnější výsledek. Eroze děložního hrdla - to je zcela vytvrditelná onemocnění.

Laserová technologie, kapalný dusík, rádiové vlny jsou častěji používány chirurgickými technikami. Tyto metody jsou dobré pro ženy, které stále chtějí mít děti. Tyto metody nevedou k jizvám komplikujícím těhotenství a porodu.

Eroze děložního čípku je úspěšně léčena kombinací léčiv a fyzikální akce na krbu. Onemocnění je pokryto tím, co se projevuje v raných fázích. Proto by měly být pravidelně drženy profylaktické inspekce a měly být pozorovány na vaše zdraví. Pokud byla detekována eroze děložního hrdla, je důležité splnit všechna doporučení zúčastněného lékaře a nezabývají se sebekrodinám.